mp1lot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 κατά αρχήν καλησπέρα σε όλους Παιδιά εχω σοβαρό πρόβλημα με ένα σχετικά παλιό desktop και να πω τι έχει γίνει μετά από ένα κανονικό format που έκανα και όλα πήγαν μια χαρά μια μέρα λοιπόν πάω να τον ξανά ανοίξω και ξαφνικά την ώρα που φόρτωνε τα xp πέφτει το ρεύμα και εδώ ξεκινάει το πρόβλημα πάω να τον ξανά ανοίξω και φορτώνει κανονικά με το που μπαίνει στα windows κάνει restart μόνο του σχεδόν αμέσως με το που βγάζει τα windows και μετά το restart δεν έμπαινε καθόλου πάω λοιπόν και εγώ να ξανακάνω format βάζω το cd κάνει boot και μετά αφού διάβασε κάτι drivers στην αρχή μου βγάζει ένα μνμ δεν μπορεί να συνεχίσει την εγκατάσταση και ότι το bios θέλει ενημέρωση και κάτι τέτοια εντομεταξύ αν δεν κάνω boot από το cd με ρωτάει να μπει από safe mode,κανονικά και τέτοια άλλα ότι και να του πατήσω δεν κάνει τπτ plz σώστε με γτ θέλω να το δώσω το pc και λέω του ανθρώπου βλακείες στο τηλ για να το καθυστερήσω Ευχαριστώ όσους ασχοληθούν με το θέμα μου Παιδιά επείγει οποίος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμήσω πολύ
filip123go Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Κάνε αυτό που λέει ο Notis. Επίσης κάνε και ένα clear cmos..!
mp1lot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά ευχαριστώ πολύ άλλα δεν τα ξέρω να τα κάνω αυτά μπορεί να πει καποιος πως γίνονται παρακαλώ
rafail1994 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά ευχαριστώ πολύ άλλα δεν τα ξέρω να τα κάνω αυτά μπορεί να πει καποιος πως γίνονται παρακαλώ Για να κάνεις clear smos βγάζεις τον υπολογιστή από την πρίζα ανοίγεις το καπάκι του και ψάχνεις επάνω στην μητρική μια μπαταρία την βγάζεις και την βάζεις μετά από κάνα 2λεπτο βάζεις ξανά τον υπολογιστή στην πρίζα και τον ανοίγεις.Αν και δεν είναι εδω το πρόβλημα πες μας και τα χαρακτηριστικά του.
mp1lot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 rafail1994 να είσαι καλά φίλε όπως και τα άλλα παιδιά το δοκιμάζω και σας λέω το μεσημέρι για το αποτέλεσμα γτ εχω μια δουλίτσα σε λίγο και πρέπει να φύγω
rafail1994 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά τπτ το δοκίμασα άλλα τπτ Λογικό ήταν. Πες μας τα χαρακτηριστικά του pc σου
mp1lot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 είναι intel core duo 2.13 motherboard 775Dual-VSTA εδώκαρτα γραφικών asus EAX1600pro εδώ western digital 120gb και 2 μνήμες kingston από 1gb η κάθε μια
TheELF Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Πάνε στην σελίδα της western digital και βρες το πρόγραμμα ελέγχου που κάνει για τον δικό σου σκληρό,είναι αρκετά μεγάλες οι πιθανότητες να έχει πάθει ζημία αφού γραφόταν την στιγμή της διακοπής ρεύματος.
popeye68 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 @mp1lot: Είπες ότι το PC είναι σχετικά παλιό ε; Χμμ.... Μπες στο BIOS και κοίτα αν εξακολουθεί να διατηρεί τις ρυθμίσεις του. Πιο συγκεκριμένα κοίτα 1)αν "βλέπει" τον σκληρό και 2)από ποια συσκευή boot-άρει; Πρέπε να βλέπει ως 1η συσκευή το cd-dvd drive και 2η τον σκληρό. Μήπως λόγω παλαιότητας η μπαταριούλα της μητρικής "τα΄φτυσε" και το BIOS χάνει τις ρυθμίσεις; Ήρθε και η διακοπή ρεύματος και "έδεσε" το πράγμα. Ότι δεν ξέρεις ρώτα!
mp1lot Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα η μητρική πήγα σε έναν φίλο και τα έβγαλε όλα από πάνω έμεινε ο επεξεργαστής και η μητρική τα άλλα έβαλε δικά του και πάλι κόλλησε δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα windows με τπτ μια πρώτη διαπίστωση που έκανε μου είπε ότι θέλει μάλλον αλλαγή η μητρική εσείς τη άποψη έχετε περί αυτού?
gkokki Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 ........ Μήπως λόγω παλαιότητας η μπαταριούλα της μητρικής "τα΄φτυσε" και το BIOS χάνει τις ρυθμίσεις; Ήρθε και η διακοπή ρεύματος και "έδεσε" το πράγμα. ... Με αφορμή αυτό που είπε ο φίλος popeye68, υπάρχει περίπτωση να του παρουσιάζει το πρόβλημα επειδή έχει ξερυθμιστεί η ημερομηνία κι ώρα και τα win που είναι περασμένα έχουν updates με νεώτερη ημερομηνία ? Την ρύθμισες αφού έκανες ccmos ?
popeye68 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 παιδιά κατά πάσα πιθανότητα έχει πρόβλημα η μητρική πήγα σε έναν φίλο και τα έβγαλε όλα από πάνω έμεινε ο επεξεργαστής και η μητρική τα άλλα έβαλε δικά του και πάλι κόλλησε δεν μπορεί να εγκαταστήσει τα windows με τπτ μια πρώτη διαπίστωση που έκανε μου είπε ότι θέλει μάλλον αλλαγή η μητρική εσείς τη άποψη έχετε περί αυτού? Σε ξαναρωτάω 2η φορά. Είναι σωστές οι ρυθμίσεις του BIOS; Μόλις μπεις κοίτα την ώρα-ημερομηνία. Είναι σωστές; Μπορεί να έχουν χαθεί οι ρυθμίσεις (για τον λόγο που περιγράφω πιο πάνω) και να μην έχει πρόβλημα η μητρική ούτε τίποτα άλλο. Με 2-3 κλικ το ξαναρυθμίζεις και λειτουργεί. Φυσικά αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να αλλάξεις και την μπαταριούλα της μητρικής. (2€ κάνει). Ο φίλος σου τα έβγαλε όλα αλλά την μπαταρία δεν την πείραξε. 1)Αν έκανες cmos την μπαταρία πρέπει να την κρατήσεις εκτός κάνα 5-λεπτο γιατί η μητρική κρατάει μνήμη. Αν την έβγαλες και την έβαλες αμέσως δεν έκανες τίποτα. 2)Μετά το cmos έλεγξες τις ρυθμίσεις του BIOS; (Aν φαίνεται ο σκληρός και ποια συσκευή "βλέπει" πρώτη; Το cd drive ή τον σκληρό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.