Προς το περιεχόμενο

Ονοματοδοσία νέου Νοσοκομείου Παίδων

nikolaos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα σας και χρονια πολλα!!!

θα ήθελα τις απόψεις σας πανω στο θεμα της ονοματοδοσίας του νέου νοσοκομείου παίδων σε ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΣ . κατα την αποψη μου το θεωρώ τουλάχιστον αλαζονικό και θρασύ να κοτσαρης το όνομα σου σε ενα εργο που έγινε με τα λεφτά του ελληνικού λαού .

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα ήθελα τις απόψεις σας πανω στο θεμα της ονοματοδοσίας του νέου νοσοκομείου παίδων σε ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΣ . κατα την αποψη μου το θεωρώ τουλάχιστον αλαζονικό και θρασύ να κοτσαρης το όνομα σου σε ενα εργο που έγινε με τα λεφτά του ελληνικού λαού .

Νομίζω πως το μεγαλύτερο ποσοστό χρηματοδότησης το έχει η Μαριάνα;

Δημοσ.

Συγκεκριμένα

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη και οι οικογένεια της, χρηματοδότησαν τον ιατρικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό και μεγάλο μέρος του κόστους ανέγερσης του κτιρίου. Τα επίσημα εγκαίνια έγιναν χθες από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια και τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Πηγή

Από skai.gr

Το νοσοκομείο χτίστηκε και εξοπλίστηκε από το Σύλλογο "Ελπίδα" και θα ενταχθεί διοικητικά και λειτουργικά στο παίδων "Αγία Σοφία".

Πηγή

Οπότε ας αφήσουμε τα λεφτά που δεν έχει ο ελληνικός λαός στην άκρη, και για μια φορά ας επικροτήσουμε την φιλανθρωπική δράση ενός συλλόγου ή ατόμου χωρίς να μας χαλά και το όνομα, για όνομα.

Και να προσθέσω την τελευταία παράγραφο από το greekmoney, που διέφυγε αρχικά της προσοχής μου

Όπως τόνισε η κ. Βαρδινογιάννη, μετά την παράδοσή του στο κράτος ο Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» θα συνεχίσει να είναι «παρών» στο νοσοκομείο καθώς θα αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών αλλά και την εκπαίδευση του ιατρικού προσωπικού στο Χάρβαρντ και σε άλλα νοσοκομεία του εξωτερικού, ώστε οι γιατροί που θα υπηρετούν σε αυτό να είναι ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του παιδικού καρκίνου.
Δημοσ.

Συγκεκριμένα

Πηγή

Από skai.gr

Πηγή

Οπότε ας αφήσουμε τα λεφτά που δεν έχει ο ελληνικός λαός στην άκρη, και για μια φορά ας επικροτήσουμε την φιλανθρωπική δράση ενός συλλόγου ή ατόμου χωρίς να μας χαλά και το όνομα, για όνομα.

Και να προσθέσω την τελευταία παράγραφο από το greekmoney, που διέφυγε αρχικά της προσοχής μου

Αρά δεν γνώριζα λάθος. Ευτυχώς. Μπράβο στη Μαριάνα. :D

Δημοσ.

αν γινοταν με τα λευτα του ελληνοκου λαου δε θα ονομαζοταν γιατι πολυ απλα δε θα ολοκληρωνοταν ποτε..........

Δημοσ.

Οσο νομιμες δουλειες κανουμε ολοι μας. Ολα ειναι αναλογικα, εγω που λογου χαριν βγαζω 10 χιλιαρικα το χρονο μπορει να κλεψω 1000 ευρω απο την εφορια με καποιες πουστιες, αυτος που βγαζει 1 δις το χρονο κλεβει τα αναλογα.

Η διαφορα ειναι οτι εγω κι εσυ κλεβουμ μονο το ελληνικο κρατος, αυτος μπορει ταυτοχρονα να κλεβει 10αδες κρατη.

Δημοσ.

ντάξει τώρα,δε νομίζω και αυτή όλες αυτές τις δωρεές να τις κάνει για την ψυχή της μάνας της!!καθαρά επικοινωνιακοί είναι οι λόγοι..

Δημοσ.

Kαλα , ας εκαναν ολοι τετοιο κοινωνικο εργο (στο ποσοστο που τους αναλογει-ανεξαρτητως λογου ) και θα τα βρισκαμε στα ονοματα...

Δημοσ.

Kαλα , ας εκαναν ολοι τετοιο κοινωνικο εργο (στο ποσοστο που τους αναλογει-ανεξαρτητως λογου ) και θα τα βρισκαμε στα ονοματα...

+ καμποσα.

Αληθεια το Γ. Γεννηματας γιατι ονομαστηκε ετσι; Δε νομιζω ο σχωρεμενος να εδωσε και μεγαλο ποσο...

Δημοσ.

κοινωνικό έργο είναι όταν το κάνεις και το κρατάς για τον εαυτό σου!Τώρα αν το κάνεις και το διατυμπανίζεις,το δημοσιεύεις παντού,δίνεις το όνομα σου σε νοσοκομεία κλπ σόρρυ αλλά κατά τη γνώμη μου μόνο κοινωνικό έργο δεν είναι!

Είναι πάνω κάτω σαν τις φιλανθρωπίες που κάνουν όλως τυχαίως οι μεγάλες επιχειρήσεις!

Ας όψετε η εταιρική τους εικόνα! :angry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...