Alchemist` Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Να προτεινω ενα πιο ιντερνασιοναλ: "Pedobear's Hospital" Σκεφτόμουν κάτι σε "Happy Tree Friends" πριν μπώ στο νήμα... μας πρόλαβες...
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 να δούμε στα νοσοκομεία που θα κλείσουνε ποια ονόματα θα δώσουν ... δεν πάμε καλά, εδώ έχουμε ΤΑ προβλήματα και κάποιοι ενοχλείστε με το όνομα ενός νοσοκομείου? που έλειπε? για παιδιά? εμένα μ΄ενδιαφέρει να είναι η πρόσβαση σ΄αυτά δυνατή για τον καθένα που έχει το παιδί του πρόβλημα! όχι να το λένε ''Πιασώ'' και να μπαίνουν μόνο οι έχοντες! και μπράβο της και καλά το έβαλε το όνομά της, αφού το ήθελε! άκου εκεί ''για να είναι φιλανθρωπία ΠΡΕΠΕΙ να μή φαίνεται τ΄όνομά της''!!! ποιος τα λέει αυτά? η εκκλησία? ο θεός? αυτά όλα είναι ματαιότητες, ένα παιδί να σωθεί είναι το θέμα! και αφού το ελληνικό κράτος πάντα βασίζεται στους ιδιώτες, απατεώνες και μή, καλά κάνει να δίνει και το όνομά τους εκεί που θέλουν. τι δλδ ο συγγρός λίγους κατέστρεψε με τα λαυρεωτικά?
Ntinaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αχέμ... ναι... Πρώτο Θέμα, 31 Ιανουαρίου 2010, Αριθμός Φύλλου 258 Σελίδα 37. Και για να μην ψάχνεις, άνοιξε το spoiler α.το παιρνω πισω τοτε.
Critter Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως ρε παιδια ας δουμε και λιγο το πραγμα εκ του αποτελέσματος. Σημασια έχει οτι φτιάχτηκε ένα νοσοκόμειο και το μόνο που θα επρεπε να συζητάμε είναι το αν θα λειτουργήσει σωστα, πραγμα στο οποιο δυστυχώς αμφιβάλλω. Απο εκει και πέρα, αν ο Βαρδινογιάννης είναι απατεώνας και διακινεί μαύρο χρήμα, τουλαχιστον κάνει και καποιες (επωνυμες έστω δωρεές). Οι περισσότεροι απο τους απατεώνες τα κρατάνε όλα για πάρτη τους. Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει τους πλούσιους, αλλα τουλάχιστον ορισμένα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε αντικειμενικά (μη ξεχνάμε πως απο τα μαύρα χτίσανε και ένα χωριό στην Ηλεία).
pournaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως ρε παιδια ας δουμε και λιγο το πραγμα εκ του αποτελέσματος. Σημασια έχει οτι φτιάχτηκε ένα νοσοκόμειο και το μόνο που θα επρεπε να συζητάμε είναι το αν θα λειτουργήσει σωστα, πραγμα στο οποιο δυστυχώς αμφιβάλλω. Απο εκει και πέρα, αν ο Βαρδινογιάννης είναι απατεώνας και διακινεί μαύρο χρήμα, τουλαχιστον κάνει και καποιες (επωνυμες έστω δωρεές). Οι περισσότεροι απο τους απατεώνες τα κρατάνε όλα για πάρτη τους. Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει τους πλούσιους, αλλα τουλάχιστον ορισμένα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε αντικειμενικά (μη ξεχνάμε πως απο τα μαύρα χτίσανε και ένα χωριό στην Ηλεία). Σε τι ακριβως το στηριζεις αυτο;
Critter Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Σε τι ακριβως το στηριζεις αυτο; Στο οτι πρόκειται για ένα νοσοκομείο που ανήκει στο εθνικό συστημα υγειας μήπως?
mdr21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Εγω πραγματικα δεν καταλαβαινω γτ ολοι αυτοι οι μεγαλοεπιχειρηματιες δεν κανουν αγαθοεργιες. Δεν λεω να το κανουν απο φιλανθρωπια ή την ψυχη της μανας τους , αλλα για το ψωνιο τους και να μεινει το ονομα τους. Δηλαδη ο Κοκκαλης αντι για νεο γιοτ στα 80 του , δεν ψηνεται να αφησει ενα νοσοκομειο με το ονομα του???? Οσο για την Μαριαννα οτι το εκανε για την δοξα , για διαφημιση , με μαυρα χρηματα κλπ χεστηκα. Μου αρκει που το εκανε και υπαρχει. Οι αλλοι λεφταδες με εταιριες , μαυρα χρηματα και ψωνιο γτ δεν το κανουν?? Στην συγκεκριμενη βεβαια περιπτωση με ειχε ενοχλησει που 10+ χρονια τωρα θυμαμαι τηλεμαραθωνιους και ερανους για το ιδρυμα Ελπιδα και το νοσοκομειο να μην χτιζεται.
mdr21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Πάντως ρε παιδια ας δουμε και λιγο το πραγμα εκ του αποτελέσματος. Σημασια έχει οτι φτιάχτηκε ένα νοσοκόμειο και το μόνο που θα επρεπε να συζητάμε είναι το αν θα λειτουργήσει σωστα, πραγμα στο οποιο δυστυχώς αμφιβάλλω. Απο εκει και πέρα, αν ο Βαρδινογιάννης είναι απατεώνας και διακινεί μαύρο χρήμα, τουλαχιστον κάνει και καποιες (επωνυμες έστω δωρεές). Οι περισσότεροι απο τους απατεώνες τα κρατάνε όλα για πάρτη τους. Είμαι ο τελευταίος που θα υποστηρίξει τους πλούσιους, αλλα τουλάχιστον ορισμένα πράγματα πρέπει να τα βλέπουμε αντικειμενικά (μη ξεχνάμε πως απο τα μαύρα χτίσανε και ένα χωριό στην Ηλεία). νομιζω ετσι εγινε και το Ωνασειο και ειναι νο1 στην Ελλαδα , αν και του δημοσιου. και το Ερρυκος Ντυναν νομιζω , αν δεν κανω λαθος.
Critter Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 νομιζω ετσι εγινε και το Ωνασειο και ειναι νο1 στην Ελλαδα , αν και του δημοσιου. και το Ερρυκος Ντυναν νομιζω , αν δεν κανω λαθος. Ελα ρε παιδια τωρα . Το να εχουμε μερικές εξαιρέσεις στον κανονα (το ντυναν χλωμο να ειναι κρατικο), δεν αφαιρεί απο το Ελληνικο σύστημα υγειας τη ρετσινια του χειροτερου συστηματος υγειας στην Ε.Ε και συνάμα του πιο ζημιογόνου. Με αυτη τη λογικη λεώ οτι αμφιβάλλω οτι θα πάει καλα. Αυτα δεν σημαίνει οτι δεν θα πάει όμως. Στατιστικη ειναι η διαπιστωση μου. Μακάρι πάντως να είχαν όλοι την ίδια αισιοδοξία με σας σχετικα με το δημόσιο. Μου αρεσει που υπαρχουν άτομα που ειναι υπέρ του δημοσιου καθως και γω ένας απο αυτους είμαι (με πολλές αλλαγές φυσικα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.