Προς το περιεχόμενο

Δειτε το οπωσδηποτε..

katsouras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

one word: Zeitgeist

(δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ποστάρουμε το κάθε vid του είδους, υπάρχουν χιλιάδες τέτοια εκεί έξω, οποιος θέλει ψάχνει)

Δημοσ.

μας πηδανε ολοι, διεθνιστες, τραπεζες, εβραιοι, κυβερνησεις και πολιτικοι (που ειναι οι μαριονετες των διεθνιστων).. και οποιος παει να μιλησει για αυτα τον λενε τρελο και μιλανε για "θεωριες συνωμοσιας" .. τωρα που τα ζουνε τους ειναι δυσκολο να τα καταπιουν αλλα δε πειραζει.. θα το συνηθησουν. ναναι καλα ο μαλακος ο καναπες

Δημοσ.

one word: Zeitgeist

(δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ποστάρουμε το κάθε vid του είδους, υπάρχουν χιλιάδες τέτοια εκεί έξω, οποιος θέλει ψάχνει)

Και εγω δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο να σχολιασεις αρνητικα κατι που ειπα ο καθενας κρινει μονος του.Οσο για τα χιλιαδες βιντεο δεν ειναι ολοι ψαγμενοι..

Δημοσ.

Αυτος που ανεβασε το βιντεο εχει συνδεσει τα πραγματα με τετοιο τροπο ωστε να βαλει σε προβληματισμο τους ανθρωπους(βλ. τον OP ο οποιος απο οτι καταλαβαινω παρασυρθηκε).

Πεταει φωτογραφιες και λεει "να ειδατε τι εγινε...?". Φιλε μου μια και δυο φωτογραφιες δεν ειναι αποδεικτικα στοιχεια για ενα γεγονος.

Δημοσ.

ΜΑΝΤΡΙΞ; Μα καλα, ΜΑΝΤΡΙΞ;

(Δεν αντεξα να δω παραπερα, ειναι πολυ αστειο το βιντεο).

Και ιλουμινάτοι.

Ο ιλλουμινάτης, οι ιλλουμινάτοι. :lol:

Δημοσ.

Το βιντεο μπορει να εχει λαθη αλλα εχει και πολλα γεγονοτα καθως και πολλες ''συμπτωσεις''.Τα τσιπακια ηδη αρχισαν και στην Ελλαδα και οσοι αρνουνται θα εχουν κυρωσεις.Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια..Αλλος μπορει να χαρει αν τον ελενχουν ακομα και για κατουρημα,γουστα ειναι αυτα..

Δημοσ.

Το βιντεο μπορει να εχει λαθη αλλα εχει και πολλα γεγονοτα καθως και πολλες ''συμπτωσεις''.Τα τσιπακια ηδη αρχισαν και στην Ελλαδα και οσοι αρνουνται θα εχουν κυρωσεις.Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια..Αλλος μπορει να χαρει αν τον ελενχουν ακομα και για κατουρημα,γουστα ειναι αυτα..

Γινε πιο συσκεκριμενος.

Δημοσ.

Ηδη στα σωματα ενοπλων δυναμεων και ασφαλειας σε ανωτερα στελεχη εγινε η αρχη.Οσοι αρνηθηκαν εχουν καποιες κυρωσεις πανω στην δουλεια παντα.Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστουμε.Πρωτα θα μας ελενχουν τα πιο απλα πραγματα (ΑΜΚΑπ.χ)Οπου αν δεν εχεις την καρτα δεν θα μπορεις να λαβεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.Επειτα αφου μπουμε ολοι στην λογικη του μικροτσιπ και ο καθε δημοσιογραφος και το καθε ΜΜΕ μας ποτισει οτι θα ειναι καλο,θα μας επιβληθει.

Δημοσ.
Οσο για τα χιλιαδες βιντεο δεν ειναι ολοι ψαγμενοι..

Αυτό το youtube και τα κακά του...

Κάποτε για να θεωρηθείς «ψαγμένος» έπρεπε να διαβάζεις συνεχώς, να ψάχνεσαι, να μη δέχεσαι τίποτα παρά μόνο όταν το τεκμηριώσεις ο ίδιος. Τώρα αρκεί να δεις μερικά videos στο youtube.

Δημοσ.

Ηδη στα σωματα ενοπλων δυναμεων και ασφαλειας σε ανωτερα στελεχη εγινε η αρχη.Οσοι αρνηθηκαν εχουν καποιες κυρωσεις πανω στην δουλεια παντα.Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστουμε.Πρωτα θα μας ελενχουν τα πιο απλα πραγματα (ΑΜΚΑπ.χ)Οπου αν δεν εχεις την καρτα δεν θα μπορεις να λαβεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.Επειτα αφου μπουμε ολοι στην λογικη του μικροτσιπ και ο καθε δημοσιογραφος και το καθε ΜΜΕ μας ποτισει οτι θα ειναι καλο,θα μας επιβληθει.

Κατσε ρε μαστορα, θες να μας πεις οτι τα ανωτερα στελεχη κυκλοφορουν με τσιπακι;

Εχεις καποια συγκεκριμενη πηγη για αυτο, γιατι εγω ουτε που το ακουσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...