katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ανοιγω το thread μονο και μονο για να δειτε αυτο το βιντεο.Δεν θελω να το σχολιασω γιατι ο καθενας κρινει μονος του..Απλα ειμαι τις ιδιας αποψης..http://www.youtube.com/watch?v=EESwTO_DZ0Y&feature=player_embedded
Sugizo Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 one word: Zeitgeist (δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ποστάρουμε το κάθε vid του είδους, υπάρχουν χιλιάδες τέτοια εκεί έξω, οποιος θέλει ψάχνει)
hal9001 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 μας πηδανε ολοι, διεθνιστες, τραπεζες, εβραιοι, κυβερνησεις και πολιτικοι (που ειναι οι μαριονετες των διεθνιστων).. και οποιος παει να μιλησει για αυτα τον λενε τρελο και μιλανε για "θεωριες συνωμοσιας" .. τωρα που τα ζουνε τους ειναι δυσκολο να τα καταπιουν αλλα δε πειραζει.. θα το συνηθησουν. ναναι καλα ο μαλακος ο καναπες
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 one word: Zeitgeist (δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο να ποστάρουμε το κάθε vid του είδους, υπάρχουν χιλιάδες τέτοια εκεί έξω, οποιος θέλει ψάχνει) Και εγω δεν νομιζω πως ειναι απαραιτητο να σχολιασεις αρνητικα κατι που ειπα ο καθενας κρινει μονος του.Οσο για τα χιλιαδες βιντεο δεν ειναι ολοι ψαγμενοι..
status Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Α, ναι το Illuminati, ωραίο «card game», να είσαι καλά που μου το θύμισες. :Ρ
kostionalist Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Αυτος που ανεβασε το βιντεο εχει συνδεσει τα πραγματα με τετοιο τροπο ωστε να βαλει σε προβληματισμο τους ανθρωπους(βλ. τον OP ο οποιος απο οτι καταλαβαινω παρασυρθηκε). Πεταει φωτογραφιες και λεει "να ειδατε τι εγινε...?". Φιλε μου μια και δυο φωτογραφιες δεν ειναι αποδεικτικα στοιχεια για ενα γεγονος.
pournaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ΜΑΝΤΡΙΞ; Μα καλα, ΜΑΝΤΡΙΞ; (Δεν αντεξα να δω παραπερα, ειναι πολυ αστειο το βιντεο).
NT1G Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 ΜΑΝΤΡΙΞ; Μα καλα, ΜΑΝΤΡΙΞ; (Δεν αντεξα να δω παραπερα, ειναι πολυ αστειο το βιντεο). Και ιλουμινάτοι. Ο ιλλουμινάτης, οι ιλλουμινάτοι.
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το βιντεο μπορει να εχει λαθη αλλα εχει και πολλα γεγονοτα καθως και πολλες ''συμπτωσεις''.Τα τσιπακια ηδη αρχισαν και στην Ελλαδα και οσοι αρνουνται θα εχουν κυρωσεις.Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια..Αλλος μπορει να χαρει αν τον ελενχουν ακομα και για κατουρημα,γουστα ειναι αυτα..
pournaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Το βιντεο μπορει να εχει λαθη αλλα εχει και πολλα γεγονοτα καθως και πολλες ''συμπτωσεις''.Τα τσιπακια ηδη αρχισαν και στην Ελλαδα και οσοι αρνουνται θα εχουν κυρωσεις.Ο καθενας οπως το βλεπει βεβαια..Αλλος μπορει να χαρει αν τον ελενχουν ακομα και για κατουρημα,γουστα ειναι αυτα.. Γινε πιο συσκεκριμενος.
sugata Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Και ιλουμινάτοι. Ο ιλλουμινάτης, οι ιλλουμινάτοι. Ε, Ιλλουμινάτε.
katsouras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ηδη στα σωματα ενοπλων δυναμεων και ασφαλειας σε ανωτερα στελεχη εγινε η αρχη.Οσοι αρνηθηκαν εχουν καποιες κυρωσεις πανω στην δουλεια παντα.Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστουμε.Πρωτα θα μας ελενχουν τα πιο απλα πραγματα (ΑΜΚΑπ.χ)Οπου αν δεν εχεις την καρτα δεν θα μπορεις να λαβεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.Επειτα αφου μπουμε ολοι στην λογικη του μικροτσιπ και ο καθε δημοσιογραφος και το καθε ΜΜΕ μας ποτισει οτι θα ειναι καλο,θα μας επιβληθει.
slipknot Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Οσο για τα χιλιαδες βιντεο δεν ειναι ολοι ψαγμενοι.. Αυτό το youtube και τα κακά του... Κάποτε για να θεωρηθείς «ψαγμένος» έπρεπε να διαβάζεις συνεχώς, να ψάχνεσαι, να μη δέχεσαι τίποτα παρά μόνο όταν το τεκμηριώσεις ο ίδιος. Τώρα αρκεί να δεις μερικά videos στο youtube.
pournaras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Ηδη στα σωματα ενοπλων δυναμεων και ασφαλειας σε ανωτερα στελεχη εγινε η αρχη.Οσοι αρνηθηκαν εχουν καποιες κυρωσεις πανω στην δουλεια παντα.Αργα η γρηγορα ολοι θα αναγκαστουμε.Πρωτα θα μας ελενχουν τα πιο απλα πραγματα (ΑΜΚΑπ.χ)Οπου αν δεν εχεις την καρτα δεν θα μπορεις να λαβεις ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη.Επειτα αφου μπουμε ολοι στην λογικη του μικροτσιπ και ο καθε δημοσιογραφος και το καθε ΜΜΕ μας ποτισει οτι θα ειναι καλο,θα μας επιβληθει. Κατσε ρε μαστορα, θες να μας πεις οτι τα ανωτερα στελεχη κυκλοφορουν με τσιπακι; Εχεις καποια συγκεκριμενη πηγη για αυτο, γιατι εγω ουτε που το ακουσα.
NT1G Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή γιατί μας ελέγχουν με το ΑΜΚΑ και όχι ας πούμε με το ΑΦΜ που υπάρχει τόσους αιώνες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.