platonas1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπέρα στο Forum, και Χρόνια Πολλά ! Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον υπολογιστή ενός φίλου μου. Όταν ξεκιναει γράφει το εξής : Press F2 to run Setup Press F11 for Boot Menu Dual-Channel Memory Mode Initializing USB Controllers .. Done. Auto-Detecting Pri Master .. IDE Hard Disk Pri Master: WDC etc…. (Έχω αποσυνδέσει το CDROM) Ultra DMA Mode-5, S.M.A.R.T. Capable and Status OK Και εδω είναι που κολαει! Άμα πατήσω F2, γράφει entering Setup, και δεν κάνει τίποτα. Έχω κάνει reset to bios αφαιρώντας την μπαταρία αλλά πάλι τα ίδια. Έβγαλα τον σκληρό και τον έβαλα σε άλλο pc, ξεκίνησε με την (Ολοκλήρωση εγκατάστασης των windows 7). Ολοκλήρωσε την εγκατάσταση, και μπέικε στα windows. Τον ξαναβάζω στο πρώτο pc, και πάλι τα ίδια. Στο Bios μπαίνει μόνο εάν είναι αποσυνδεμένος ο σκληρός. Παρακαλώ τα φώτα σας!
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Στο Bios μπαίνει μόνο εάν είναι αποσυνδεμένος ο σκληρός. Αυτό δείχνει πρόβλημα στην επικοινωνία σκληρού μητρικής,δοκίμασες να αλλάξεις τα καλώδια του σκληρού;και τα δύο.
platonas1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Αυτό δείχνει πρόβλημα στην επικοινωνία σκληρού μητρικής,δοκίμασες να αλλάξεις τα καλώδια του σκληρού;και τα δύο. Εννοείς το καλώδιο IDE? Έχω αλλάξει 3 μέχρι στιγμής.
orotoi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 lool @TheELF sig Έχεις κάποιον άλλο δίσκο να δοκιμάσεις στο pc που δε ξεκινάει?
platonas1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 lool @TheELF sig Έχεις κάποιον άλλο δίσκο να δοκιμάσεις στο pc που δε ξεκινάει? αναγκαστικα θα βγαλω τον δικο μου και θα δοκιμασω
platonas1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Μάλλον ο controller έχει πρόβλημα. και τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;
kostas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2010 Καλημερα και Χρονια Πολλα , η βαζεις pci controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.