Προς το περιεχόμενο

Απόφαση σταθμός-επιστροφή από τις τράπεζες των εξόδων φακέλου για δανεία

witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1500 ευρωπουλα αν θυμάμαι καλά.

:blink: Δεν περίμενα τέτοιο νούμερο, λέω για να τα επιστρέφουν τα κοράκια, ψιλολόγια θα είναι. Βέβαια τα δικαστήρια τους αναγκάσανε, οπότε άκυρη η σκέψη.

Δημοσ.

Μακάρι να ήταν τόσα.Κοίταξα πρίν λίγο το χαρτί και ήταν μόλις 240 "ψωροευρώ".

Βέβαια,μπορεί το ποσό αυτό να διαφέρει απο τράπεζα σε τράπεζα και ανάλογα με το ύψος του δανείου.

Δημοσ.

Ψωροευρώ, ξεψωροευρώ, 240 είν' αυτά.

Κι αν υποθέοουμε 1500, δεν είναι και λίγα (+ λίγο παραπάνω, αλλά καταλαβαίνεις τι θέλω να πω)

Και μετά από λίγη ώρα έχω βάσιμες υποψίες ότι το "ψωροευρώ" σου ήταν ειρωνικό, κι ότι αυτό ήθελες να πεις, αλλά επειδή είμαι ούνο γκράντε στόκο πρωί πρωί, χαμπάρι δεν πήρα. :D

Δημοσ.

Δέν ανέφερα πουθενά οτι έχω σκοπό να τα χαρίσω στα λαμόγια...

Περιμένω το νέο έτος για να τους το πασάρω σάν δώρο...χοχοχο:ph34r:

Σε ευχαριστώ Alpha Bank...μα δέν ήταν ανάγκη...

edit:Το πληκτρολόγιο δέν την παλεύει και χάνει γραμματα...

Δημοσ.

Eιναι πολλα χρονια που συμβαινει αυτο.Υπαρχουν πολλες επιμερους αποφασεις που εχουν δικαιωσει τους προσφευγοντες/εναγοντες.Αρχικα μπορει ο ενδιαφερομενος να αιτηθει, στο Νομικο Τμημα της Τραπεζας απο οπου ελαβε το δανειο, την επιστροφη των "εξοδων φακελου" οπως ονομαζονται.9 στις 10 περιπτωσεις η Τραπεζα αρνειται οποτε ο μονος δρομος που απομενει ειναι ο δικαστικος.Ως νομικος μπορω να προσφερω επιπλεον πληροφοριες για οποιον ενδιαφερεται.Επισης, συνηθως, δεν χορηγειται απο την Τραπεζα αποδειξη για τα εξοδα φακελου τα οποια τα συμπεριλαμβανει στο σωμα του Δανειου και αναφερεται σε αρθρο μεσα στη συμβαση του δανειου που υπογραφεται απο τα 2 μερη.Τελος, επειδη καθε περιπτωση ειναι ξεχωριστη δεν ξερω αν συνισταται η ομαδικη αγωγη.Προσωπικα καταθετω ξεχωριστα για να μην δημιουργηθει κανενα απροβλεπτο προβλημα.

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι τι για να παρουμε πισω 200-300 ευρω θα ταλαιπωρηθουμε αφανταστα , θα καθυστερησουμε με ενστασεις απο Τραπεζες και η προμηθεια που λογικα θα παρουν οι διαφορες οργανωσεις θα εκμηδενισει ισως τυχον υπολοιπο.

Ασε που οσοα δανεια εχουν εξοφληθει δυσκολο να εχουμε κρατησει αντιγραφα συμβασεων. Η βεβαιωση εξοφλησης ειναι που κραταμε ...στο διηνεκες.

Δημοσ.

Δέν ανέφερα πουθενά οτι έχω σκοπό να τα χαρίσω στα λαμόγια...

Περιμένω το νέο έτος για να τους το πασάρω σάν δώρο...χοχοχο:ph34r:

Σε ευχαριστώ Alpha Bank...μα δέν ήταν ανάγκη...

edit:Το πληκτρολόγιο δέν την παλεύει και χάνει γραμματα...

να φας σκατα!

θελω κι εγω dell! :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...