Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα παιδια. θελω να αγορασω ενα ωραιο πουκαμισο για πρωτοχρονια αλλα εχω το εξης θεμα. Εχω ΠΟΛΥ ανοιχτες πλατες. Και τα περισσοτερα πουκαμισα ή θα μου ειναι τσιτα και δε θα μπορω να σηκωσω τα χερια μη σκιστουνε ή θα ειναι τεταραστια (ναι μεν ανετα στην πλατη αλλα σαν 10 νουμερα μεγαλυτερο). Εχει κανεις καμια ιδεα να πεταξει; Υ.Σ. μη πει κανεις να μικρυνω την πλατη,δε γινεται
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τα Lacoste ειναι ευρυχωρα νομιζω.. Δοκιμασες επισης τα Celio που εχουν καλες τιμες κιολας? Esprit?
Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δε με ενδιαφερει η τιμη, ας ειναι ακριβο, 1-2 θελω. Με ενδιαφερει να εχουν αυτη την εφαρμογη που περιεγραψα. Ευχαριστω.
evabb Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Τα Lacoste ειναι ευρυχωρα νομιζω.. Δοκιμασες επισης τα Celio που εχουν καλες τιμες κιολας? Esprit? celio? εισαι σιγουρη ρε κοπελια; για αμουστακα αγορια μου κανει το μαγαζι. παντως γενικα νουμερα βρησκεις σε μαρκες νομιζω.
kage Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 http://www.shirtsmyway.com/ διαλεγεις τα παντα fabric, design, details, measurements. Kαλα εννοειτε δεν προλαβαινεις για 1οχρονια ουτε σε μαγαζι να πηγαινες για να στο ραψουν στα μετρα σου
skipperas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Παίρνεις ένα μεγαλύτερο,σηκώνεις μανίκια,το βάζεις μέσα στο παντελόνι και είσαι τζιτζί!! Απλά πάρε με τη σειρά τα μαγαζιά,και ψάξε να βρείς πουκάμισο με φαρδιά γραμμή! Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Τι να πουν και αυτοί με τις πλατούλες που επιπλέουν παντού ? :Ρ
Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Αυτοι με τις πλατουλες μπορουν να παρουν small μεγεθος και να τους κατσει κουτι. Επισης δεν ψαχνω φαρδια γραμμη. Θελω να ειναι στενη η γραμμη αλλα να ειναι φαρδυ ΜΟΝΟ στις πλατες για να μου κανει. Μπορω να ραψω πουκαμισο ΑΚΡΙΒΩΣ στο σωμα μου οπως το θελω; Παίρνεις ένα μεγαλύτερο,σηκώνεις μανίκια,το βάζεις μέσα στο παντελόνι και είσαι τζιτζί!! Αν παρω μεγαλυτερο οπως λες, στο μανικι θα χωρανε 3 χερια σαν το δικο μου. με ενδιαφερει να ειναι εφαρμοστη η ολη γραμμη.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Φυσικά μπορείς να ράψεις, στην Αθήνα λ.χ. υπάρχουν αρκετοί ράφτες εξειδικευμένοι στα πουκάμισα, απλά όπως αναφέρει σωστά ο kage, δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως περίπτωση να προλάβεις για την Πρωτοχρονιά.
Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 καταλαβα ευχαριστω. παντως για μια αλλη φορα υπαρχει κανας καλος στα γυρω μερη του παγκρατιου;
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Ναι γνωρίζω έναν που πήρα καλό παντελόνι και ράβει πουκάμισα, θα ρωτήσω την μάνα μου γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι (κοντά στην πλατεία Δεληολάνη). Ρώτησα, είναι δίπλα στο Ράδιο Κορασίδη στην οδό Νικηφορίδη.
Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Διπλα ή απεναντι αδερφε; γιατι εχει 1-2 μαγαζια με πουκαμισα απεναντι απο ραδιο κορασιδη.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Είσαι τυχερός γιατί είχα κρατήσει τα στοιχεία του σε excel, θα σου στείλω pm.
Ntinaras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 παρε καμια 20ρια κινεζικα με 2 ευρω να χεις να σκιζεις
Hamurabi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Xαχα οχι μωρε,εχουμε λεφτα να κινηθουμε. Δοξα δεν εχουμε.
Vintage Jewel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 celio? εισαι σιγουρη ρε κοπελια; για αμουστακα αγορια μου κανει το μαγαζι. παντως γενικα νουμερα βρησκεις σε μαρκες νομιζω. Aπο που το καταλαβες αυτο? Ειναι ωραιο μαγαζι ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.