Nate Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, μόνο τα fps και πρέπει απαραίτητα να υπάρχει το online. Αφού θες απαραιτήτως online, δεν πρέπει να σπάσεις την κονσόλα. Το killzone 2, killzone 3(βγαίνει στις 28-2-2011), resistance 1,2&3(το τρίτο βγαίνει to 2011) είναι αποκλειστικότητες του ps3. Το xbox 360 έχει το halo reach το οποίο έχω δει λίγο απο αυτό και μου έκανε καλή εντύπωση. Επίσης, πρέπει να ξέρεις ότι στο 360 πληρώνεις το online με συνδρομή, ενώ στο playstation παίζεις τζάμπα. Δες βίντεο από τα παιχνίδια που ανέφερα πιο πάνω και σχόλια παικτών που έπαιξαν αυτά τα παιχνίδια αλλά δες και σχόλια για τα multiplatform fps, για να δεις αν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα του παιχνιδιού σε κάποια κονσόλα. Με χειριστήριο θα δυσκολευτείς στην αρχή, αλλά είναι θέμα συνήθειας.
G-pal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 επειδή και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα Ps ώρα τελευταία... θέλω να ρωτήσω τ παίζει με την σύνδεση στην tv. HDMI δεν έχει η τωρινή μου τηλεόραση..
god21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Xbox θα πάρω και τέλος! Το Xbox έχει wifi και bluetooth; Υποστηρίζει HDMI; επειδή και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα Ps ώρα τελευταία... θέλω να ρωτήσω τ παίζει με την σύνδεση στην tv. HDMI δεν έχει η τωρινή μου τηλεόραση.. Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει HDMI δεν θα απολαμβάνεις τα games σε φοβερή ανάλυση.
G-pal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 ναι αυτό το ξέρω.. το έχω βάλει στο πρόγραμμα να πάρω μία καινούρια. αλλά μέχρι τότε τι? πως συνδέεται στην tv
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 επειδή και εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα Ps ώρα τελευταία... θέλω να ρωτήσω τ παίζει με την σύνδεση στην tv. HDMI δεν έχει η τωρινή μου τηλεόραση.. για κοιτα μηπως εχει component εισοδο(kοκκινο,πρασινο,μπλε,κοκκινο ασπρο) αν εχει παρε ενα καλωδιο component και ειναι σαν να εχεις hdmi link-> http://en.wikipedia.org/wiki/Component_video
G-pal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 για να γίνω πιο συγκεκριμένος μην σας βάζω σε άσκοπο κόπο η τηλεόραση είναι αυτή ( ή παρόμοια, έτσι που είναι δεν μπορώ να δω τον σειριακό αριθμό για ν σας πω σίγουρα )
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 αν οι υποδοχες που εχει ειναι μοναχα αυτες τοτε θα το συνδεσεις με το καλωδιο που παρεχει το κουτι μεσα(κιτρινο,ασπρο,κοκκινο)και τελειωσε Βεβαια δεν θα εχεις HD απεικονιση..θα ειναι η στανταρ αναλογικη.
G-pal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 :D :D να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ... Οπότε ας κάνω την αρχή τώρα με το Playstation και βλέπω τι θα κάνω με tv αργότερα
god21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 :D :D να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ... Οπότε ας κάνω την αρχή τώρα με το Playstation και βλέπω τι θα κάνω με tv αργότερα PS3 θα πάρεις;
Xristaras12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 :D :D να είσαι καλά φίλε μου ευχαριστώ πολύ... Οπότε ας κάνω την αρχή τώρα με το Playstation και βλέπω τι θα κάνω με tv αργότερα οπως ανεφερα και πιο πανω,παρε ειτε την 160αρα ειτε την 320αρα λογω μικροτερων διαστασεων των τσιπ.
konstantinos77 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 2. το καλυτερο fps που υπαρχει κυκλοφορει αποκλειστικα στο ps3 (killzone2) Αν εννοεις γενικα απο pc,360,ps3 oυτε για αστειο μην το ξαναπεις ,μεχρι και προστιμο τρως.
klainmaingr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ναι, μόνο τα fps και πρέπει απαραίτητα να υπάρχει το online. Xbox.- Για τον λόγο που θέλεις την κονσόλα δεν χωράει ιδιαίτερη συζήτηση
cortaN@ Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Xbox θα πάρω και τέλος! Το Xbox έχει wifi και bluetooth; Υποστηρίζει HDMI; Αν η τηλεόρασή σου δεν έχει HDMI δεν θα απολαμβάνεις τα games σε φοβερή ανάλυση. Ναι είτε πάρεις το μοντέλο με τα 4gb είτε το μοντέλο με τα 250gb, to 360 υποστηρίζει Wifi, bluetooth και έχει θύρα HDMI. Επίσης, υποστηρίζει 3D (στην περίπτωση που έχεις τηλεόραση με 3D) αλλά έχει λιγότερους τίτλους σε 3D απ ό.τι το PS3 (βέβαια αυτό το αναφέρω καταχρηστικά, καθώς δε νομίζω να επιλέξεις κονσόλα με βάση το 3D). Για το online που λες, το 360 έχει καλύτερη εμπειρία online αλλά τη χρεώνει. Αν καταλήξεις σε 360, καλή προσφορά είναι το bundle του Πλαίσιο στα 209 ευρώ με 4GB, το Alan Wake, το Forza 3 και συνδρομή 14 μηνών στο Live. Για μένα συμφέρει αυτή τη στιγμή. Επίσης το χειριστήριο του 360 ταιριάζει περισσότερο σε FPS παιχνίδια. Τέλος, στο 360 θα έχεις timed-exclusives όλα τα DLC για τα Call of Duty μέχρι το 2012. Πρέπει να αναφέρουμε προς τιμήν του, πως στο PS3 δεν πληρώνεις το online και έχει βγάλει και αυτό αρκετά αξιόλογα shooters. Αλλά δεν έχει Halo...ούτε Live...με άλλα λόγια και οι 2 περιπτώσεις είναι καλές, αλλά για όποιον παίζει FPS η επιλογή είναι συνήθως 360.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.