Προς το περιεχόμενο

Windows xp και windows 7

tzagaronikolis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειχα τα windows xp και εβαλα πριν λιγο τα windows 7...ολα λειτουργουν τελεια απλα εχω ενα προβληματακι που πιστεβω οτι εχει ευκολη λυση...οταν ανοιγω τον υπολογιστη...μου εχει να επιλεξω ποια windows να ανοιξουν...πιο συγεκριμενα windows xp ή windows 7...εγω δεν το θελω αυτο.....θελω να σβηστουν τα xp και να εχω μονο τα 7...πως θα το κανω αυτο????

Δημοσ.

άφου μόλις τα βαλες.. κάνε ενα μικρό 'κόπο' και ξανα βάλτα. Αλλά κάνε format. (έχει επιλογές οταν κάνεις install τα 7)

Δημοσ.

θα το εκανα αλλα εχω βαλει τα αναγκαια προγραμματα antivirus κ.τ.λ...και αλλαξα και την γλωσσα των windows γιατι ηταν στα αγγλικα...δεν υπαρχει αλλος τροπος εκτος το format??

Δημοσ.

οχι αφου καθως ανοιγω τον υποογιστη μπορω να επιλεξω ποια windows να ανοιξουν τα xp ή τα 7...εαν τα ειχα διαγραψει δεν θα ειχα αυτην την επιλογη...

Δημοσ.

μερικές φορές μένει το boot στις μεταβλητές αποθηκευμένο.

Εάν δεν θέλεις να τα ξανακάνεις εγκατάσταση, τότε μπορείς να ορίσεις τα priority boot level μέσα απο τις ιδιότητες του υπολογιστή μου.

Ποιό αναλυτικά:

Δεξί κλίκ στον υπολογιστή μου, και επέλεξε επιλογές(Properties).

Αριστερά στο μπλέ πλαίσιο θα δείς μια επιλογή που λέγετε Advanced system settings.

Στην καρτέλα Advanced κάνε κλικ στα Settings το οποίο είναι κάτω απο το Startup and Recovery.

Κάτω απο το System Startup κοίτα άμα στα εμφανίζει και τα δύο λειτουργικά. Φρόντισε να είναι επιλεγμένη επιλογή "Time to display list of operating systems" και δώσε 30δεύτερα.

Διαφορετικά εάν δεν γίνετε και από εκεί τότε ενημέρωσέ μας για να σου πώ πως μπορείς να το ορίσεις μέσα απο το msconfig.

Δημοσ.

όταν έκανες εγκατάσταση τα 7 σε κάποιο σημείο ρωτήθηκες εάν θέλεις να περαστούν όλα σου τα δεδομένα μέσα στο φάκελο windows.old, εάν το έκανες αυτό τότε απλά διέγραψε αυτό το φάκελο

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εχω laptop hp Compaq 6720s και εχω windows vista και θελω να κανω format για να τα κανω σε windows xp. Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος απο Η/Υ θα προτιμουσα αναλυτικα αν γινεται.......please

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 2 Ιανουαρίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εχω laptop hp Compaq 6720s και εχω windows vista και θελω να κανω format για να τα κανω σε windows xp. Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος απο Η/Υ θα προτιμουσα αναλυτικα αν γινεται.......please

kokoro σε ένα σημείο γράφουμε το ερώτημα μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...