xlapatsas4000 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2010 Είμαι νέος στον τομέα του web design, εχω ενα σιτε(χωρις φλασ) σχεδόν τελειωμένο και έχω κάποιες απορίες, 1)Θέλω να μου προτείνεται αρχικά το καλύτερο κατα τη γνώμη σας free web host provider,που να υποστηρίζει άριστα dreamwever γιατί με αυτό δουλεύω,και να επιτρέπει την αποστολή e-mail(στο contact form) 2)θα ήθελα να μου προτείνεται και το καλύτρο κατα την γνωμη σας web host(με τα παραπνω στοιχεια,σχετικα οικονομικό και με domain => www.το_ονομα_του_σιτε.com/gr(κατα προτιμηση gr) 3)Οπως είπα είμαι νέος, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και λίγο καιρό και δεν μπορώ να βρώ λύση αν και πρέπει να είναι σχετικά απλό.Στο contact form που δημιουργησα μεσω dreamweaver, δεν γνώριζω πως και που να βαλω τα στοιχεια τα δικα μου(δηλαδη το δικο μου ε-μαιλ ωστε να δεχομαι τις παρατηρησεις και τα σχολια των επισκεπτων) το σιτε μου βρισκεται πειραματικα και προσωρινα(δεν ανεβασα το τελειωμένο)εδώ www.kerasiaraxhs.comuv.com δειτε λιγο το contact form και πειτε μου τι να κανω λιγο αναλυτικα(σε flash ξερω πως γινεται αλλα εδω οχι...) 4Να εμφανίζεται το σιτε μου στο Google(αν γίνεται και απο τα πρωτα αποτελεσματα)η ιστοσελιδα μου ειναι σπανια στο ειδος της, ειναι για ενα αγροτικο συνεταιρισμο κερασιων.
_tasos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Το dreamweaver είναι ένας editor για HTML. Την HTML την υποστηρίζουν όλοι οι servers / web hosts, αφού αυτός είναι ο βασικός τους σκοπός. Επίσης σε οποιδήποτε host μπορείς να έχεις ένα domain σε .gr. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός. Δεν ξέρω για free hosting τι παίζει, αν ψάξεις λίγο στο forum θα βρεις αρκετά threads που συζητάνε το θέμα του free hosting. Για να μπορέσεις να έχεις contact form θα πρέπει να έχεις και κάποιο php script (ή asp, asp.net αν είσαι σε windows φιλοξενία) που θα στέλνει το email. Εκεί θα βάλεις όλες τις παραμέτρους που θέλεις. Πάλι, ψάξε λίγο στο forum, έχει αρκετά θέματα που το συζητάνε. Μπορεί να βρεις κάτι που να σε βοηθήσει. Για να φαίνεται το site στο Google, ή αλλιώς να μάθει το site σου το Google, αρκεί να υπάρχει link σε κάποια άλλη σελίδα (από άλλο site) που ξέρει το Google. Θα μπορούσες π.χ. να βάλεις το link στην υπογραφή σου. Εναλλακτικά μπορείς να το καταχωρήσεις στο http://www.google.com/addurl. Το Google γράφει πως δεν εγγυάται ότι θα το καταχωρήσει, αλλά γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 για το ε-μαιλ που καιγομαι λιγο περισσοτερο εχω αυτο ><? $name=$_POST['name']; $email=$_POST['email']; $phone=$_POST['phone']; $message=$_POST['message']; $ToEmail = "[email protected]"; $ToSubject = "Contact Form from Your Website Name"; $EmailBody = "Name: $name\n Email: $email\n Phone: $phone\n Message: $message\n"; $Message = $EmailBody; $headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From:".$email."\r\n"; mail($ToEmail,$ToSubject,$Message, $headers); ?> αλλά δεν ξέρω πως να το χρησημοποιήσω πάντος δουλεύει...
spartakoscs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 > <?php $name=$_POST['con_name']; $email=$_POST['con_email']; $phone=$_POST['con_website']; $message=$_POST['con_mess']; $ToEmail = "[email protected]"; $ToSubject = "Contact Form from Your Website Name"; $EmailBody = "Name: $name\n Email: $email\n Phone: $phone\n Message: $message\n"; $Message = $EmailBody; $headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From:".$email."\r\n"; if(mail($ToEmail,$ToSubject,$Message, $headers)){ header( 'Location: http://www.yoursite.com/success.html' ) ;//για να κάνεις ανακατεύθυνση τον άλλον όταν σταλεί το email ! } ?> ><form id="form2" method="post" action="/yourphpscrpit.php"> <fieldset> <label for="con_name">Όνομα:</label><br> <input id="con_name" type="text" name="con_name" value="" alt=""><br> <label for="con_email">Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομίου:</label><br> <input id="con_email" type="text" name="con_email" value="" alt=""><br> <label for="con_website">Τηλέφωνο:</label><br> <input id="con_website" type="text" name="con_website" value="" alt=""><br> <label for="con_mess">Μήνυμα:</label><br> <textarea id="con_mess" name="con_mess" cols="0" rows="0"></textarea><br> <input name="Στείλε" type="submit" id="contact-submit" value="Καταχώρησε"> </fieldset> </form> στο action δώσε το path του script php που χρησιμοποιείς για να στέλνεις το email !
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 > <?php $name=$_POST['con_name']; $email=$_POST['con_email']; $phone=$_POST['con_website']; $message=$_POST['con_mess']; $ToEmail = "[email protected]"; $ToSubject = "Contact Form from Your Website Name"; $EmailBody = "Name: $name\n Email: $email\n Phone: $phone\n Message: $message\n"; $Message = $EmailBody; $headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers .= "From:".$email."\r\n"; if(mail($ToEmail,$ToSubject,$Message, $headers)){ header( 'Location: http://www.yoursite.com/success.html' ) ;//για να κάνεις ανακατεύθυνση τον άλλον όταν σταλεί το email ! } ?> ><form id="form2" method="post" action="/yourphpscrpit.php"> <fieldset> <label for="con_name">Όνομα:</label><br> <input id="con_name" type="text" name="con_name" value="" alt=""><br> <label for="con_email">Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομίου:</label><br> <input id="con_email" type="text" name="con_email" value="" alt=""><br> <label for="con_website">Τηλέφωνο:</label><br> <input id="con_website" type="text" name="con_website" value="" alt=""><br> <label for="con_mess">Μήνυμα:</label><br> <textarea id="con_mess" name="con_mess" cols="0" rows="0"></textarea><br> <input name="Στείλε" type="submit" id="contact-submit" value="Καταχώρησε"> </fieldset> </form> στο action δώσε το path του script php που χρησιμοποιείς για να στέλνεις το email ! Φίλε με έσωσες 1000 ευχαριστώ (σε ευχαριστώ που μου το έδειξες τόσο αναλυτικά, το δοκίμασα και δουλεύει)
isay Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εκει που γράφεις >$headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; βαλε την ίδια κωδικοποίηση με την ιστοσελίδα σου, πχ >$headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-7\r\n"; ώστε να λαμβάνεις ελληνικά στο email σου
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Εκει που γράφεις >$headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; βαλε την ίδια κωδικοποίηση με την ιστοσελίδα σου, πχ >$headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-7\r\n"; ώστε να λαμβάνεις ελληνικά στο email σου Πολύ χρήσιμο ευχαριστώ....
gtroza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 xlapatsas4000 τέλειο το κτίζεις καλή χρονιά σε όλους .
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 xlapatsas4000 τέλειο το κτίζεις καλή χρονιά σε όλους . Ανανεώθηκε το λινκ του σιτε, σε νεο πάροχο. νεο λινκ ! ριξτε ενα μηνυμα στο contact form μου εάν θέλετε για δοκιμη(τα μηνυματα τα παιρνω εγω)
orotoi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 kerasis kerasidis εδώ.. σου στειλα.. Καλό είναι να βάλεις κάποιον έλεγχο (πχ το email να είναι valid) για το τι σου στέλνει ο άλλος.. Και να έχεις ίσως και κάποιο απο όλα τα πεδία υποχρεωτικό.. Λες στο πρώτο ποστ οτι δεν έχεις φλας.. συνέχισε έτσι
xlapatsas4000 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 kerasis kerasidis εδώ.. σου στειλα.. Καλό είναι να βάλεις κάποιον έλεγχο (πχ το email να είναι valid) για το τι σου στέλνει ο άλλος.. Και να έχεις ίσως και κάποιο απο όλα τα πεδία υποχρεωτικό.. Λες στο πρώτο ποστ οτι δεν έχεις φλας.. συνέχισε έτσι xaxa σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας, γιατί έχω πουθενά φλάς ? πως μπορώ να βάλω υποχρεωτικό ένα πεδίο ? Μήπως ξέρει κανείς πως να κάνω το ακόλουθο που είπε ο isay ? Εκει που γράφεις >$headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; βαλε την ίδια κωδικοποίηση με την ιστοσελίδα σου, πχ >$headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-7\r\n"; ώστε να λαμβάνεις ελληνικά στο email σου που μπορώ να δω την κωδικοποίηση της ιστοσελίδας μου ?(δεν μπόρεσα να βρώ τον κώδικα που προανέφερε ο isay)
gtroza Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2010 κάνε ορθογραφικό έλεγχο στο site ταχυδρομείο το κατεβατό με τα φυτοφάρμακα γράψτο με πιό "διακριτικό" όρο πχ συμπληρώματα διατροφής <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"><html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml"> <head> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Κεράσια Ράχης</title> <meta name="keywords" content="" /> <meta name="description" content="" /> απο spartakoscs, στις 30 Δεκέμβριος 2010 - 09:58 πμ, έγραψε: <?php$name=$_POST['con_name']; $email=$_POST['con_email']; $phone=$_POST['con_website']; $message=$_POST['con_mess']; $ToEmail = "[email protected]"; $ToSubject = "Contact Form from Your Website Name"; $EmailBody = "Name: $name\n Email: $email\n Phone: $phone\n Message: $message\n"; $Message = $EmailBody; $headers .= "Content-type: text; charset=iso-8859-1\r\n"; που μπορώ να δω την κωδικοποίηση της ιστοσελίδας μου ?(δεν μπόρεσα να βρώ τον κώδικα που προανέφερε ο isay) ίσως πρέπει να σκεφτείς το "θέμα" Copyright και coded .
xlapatsas4000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 κάνε ορθογραφικό έλεγχο στο site ταχυδρομείο το κατεβατό με τα φυτοφάρμακα γράψτο με πιό "διακριτικό" όρο πχ συμπληρώματα διατροφής απο spartakoscs, στις 30 Δεκέμβριος 2010 - 09:58 πμ, έγραψε: . Τι εννοείς ??? δεν καταλαβα λιγο το ποστ σου. Το σιτε είναι για εναν αγροτικο συνεταιρισμο και ειναι για "μοστρα" μεσα θα περιεχει δικες τους πληροφοριες αυτα που εβαλα ειναι δικα μου παραδειγματα.
gtroza Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 οκ απλά τα φυτοφάρμακα είναι "κατακριτέα" μπορείς να το διατυπώσεις αλλιώς υπόθεση κάνω πχ η έκφραση "χωρίς σάλιο και με άμο" γράφεται και ως "εχτριμ σπορ" "πρωτόγνωρες εμπειρίες" "επαφή με τη φύση" "μνημόνιο" "ΔΝΤ" κλπ .
xlapatsas4000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 οκ απλά τα φυτοφάρμακα είναι "κατακριτέα" μπορείς να το διατυπώσεις αλλιώς υπόθεση κάνω πχ η έκφραση "χωρίς σάλιο και με άμο" γράφεται και ως "εχτριμ σπορ" "πρωτόγνωρες εμπειρίες" "επαφή με τη φύση" "μνημόνιο" "ΔΝΤ" κλπ . χαχαχαχα ωραίος, θα το αλλάξω φυσικά στην συνέχεια, δεν είναι κείμενι αυτό. Για την κωδικοποίηση μήπως γνωρίζεις τι μπορώ να κάνω κυρίως για να λαμβάνω και ελληνικά ε-μαιλ ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.