Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Καλησπερα. Εστειλα πριν 10+ μερες ενα δεμα με αντικαταβολη με τα ΕΛΤΑ. Το track number της αποδειξης ουδεποτε εμφανιστηκε στο site, και ο παραληπτης του δεματος λεει οτι δεν του ηρθε καμια ειδοποιηση. Ουτε και εμενα φυσικα, για να εισπραξω το ποσο της αντικαταβολης. Το θεμα ειναι τωρα τι κανουμε? Εχασα το κατοστάρικο, που ηταν η αξια των πραγματων που εστειλα? Συμφωνα με αυτο, δικαιουμαι αποζημιωση ιση με το ποσο της αντικαταβολης και εως 235 ευρω, αρα με καλυπτει, σωστα? Εχετε κατι αλλο υποψην σας? Πως θα πρεπει να κινηθω? Η αληθεια ειναι οτι εχω στειλει και λαβει δεκαδες φορες μεσω ΕΛΤΑ-Αντικαταβολης, αλλα δεν εχει ξανατυχει κατι παρομοιο.
dermitzos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Συμφωνα με αυτο, δικαιουμαι αποζημιωση ιση με το ποσο της αντικαταβολης και εως 235 ευρω, αρα με καλυπτει, σωστα? Δηλαδή αν στέλνεις κάτι που κάνει 1000 ευρώ, και πάλι 235 € θα πάρεις αποζημίωση;
WizeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή αν στέλνεις κάτι που κάνει 1000 ευρώ, και πάλι 235 € θα πάρεις αποζημίωση; Κάτι που κάνει 1000 ευρώ δεν νομίζω να το έστελνες ποτέ με ΕΛΤΑ
dermitzos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Κάτι που κάνει 1000 ευρώ δεν νομίζω να το έστελνες ποτέ με ΕΛΤΑ Οκ, 500 γιούρα τότες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δηλαδή αν στέλνεις κάτι που κάνει 1000 ευρώ, και πάλι 235 € θα πάρεις αποζημίωση; Ναι, αλλα δεν βλεπω να βοηθαει καπου αυτο. Κοιτα να δεις που ηδη απαντησαν στο email που εστειλα χτες στα μαυρα μεσανυχτα. Ουσιαστικα μου λενε να πάω σε ενα καταστημα ελτα να συμπληρωσω την αιτηση οτι χαθηκε, και ειναι υποχρεωμενοι μεσα σε 2,5 μηνες να το βρουν ή να με αποζημιωσουν. Ετσι καταλαβα δηλαδη... Αργο αλλα καλο
dermitzos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Όντως, η απάντησή μου ήταν περισσότερο ερώτηση..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Λοιπον ας τα αναφερω να υπαρχουν μη τυχον και καποιος αλλος το χρειαστει. Ολες οι διαδικασιες αναφερονται τελικα και εδω. Πιο συγκεκριμενα, πας σε υποκαταστημα των ελτα με την αποδειξη που σου δωσαν και συμπληρωνεις την αιτηση αναζητησης. Ειναι υποχρεωμενοι να σου απαντησουν εντος 6 (τελικα) εβδομαδων για την τυχη του δεματος σου. Εαν δεν το βρουν, σε αποζημιωνουν με την αξια της αντικαταβολης και εως τα 235 ευρω. Εαν το βρουν αλλα εχει αλλοιωθει το περιεχομενο, δικαιουσαι αποζημιωση... 36 ευρω! Τα παραπανω ισχυουν για ολα τα δεματα/γραμματα εσωτερικου που εχουν track id, εκτος απο τα ασφαλισμενα, στα οποια αποζημιωνεσαι με ολο το ποσο που εχουν ασφαλιστει.
Adon1s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 κατα 99% αποκλειεται να εχεις δει κατι αλλο αλλα προχτες εστειλα ενα συστημενο δεμα στην Γερμανια στην αποδειξη δεν λεει καπου "track number" αλλα στο τεεεεεεεεελος της αποδειξης καπου λεει "barcode δεματος" (η κατι τετοιο) που αρχιζει απο ER και τελειωνει σε GR για ριξε ενα βλεφαρο ..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Μέλος Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Ναι αυτο το barcode ειναι το track id, που το βαζεις στην υπηρεσια track & trace του σαπιου site τους.
Adon1s Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2010 εμενα το βρισκει μεν , αλλα 2 μερες τωρα δεν ξερω εαν εχει παραδωθει , ειναι στην φαση αποστολης ακομα ..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2011 Ετσι μενει. Το τελικο σταδιο ειναι της "αποστολης" στο ταδε υποκαταστημα, δεν το ενημερωνουν οταν κανει παραλαβη ο αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.