Προς το περιεχόμενο

διακόσμηση σπιτιού

vasioula1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιτέλους, μετά από χρόνια στο ενοίκιο, θα μετακομίσω στο δικό μου σπίτι :D

δηλαδή όχι τώρα, το καλοκαίρι, ο ενθουσιασμός όμως είναι διάχυτος χιχιχι

είναι 83.5 τετραγωνικά μικτά και έκανα ένα σχεδιάκι (δεν θέλω γέλια παρακαλώ :P ) με το πως περίπου είναι

το θέμα μου είναι πως μέχρι τώρα, επειδή ζούσα σε ενοίκιο, ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να αφιερώσω χρόνο στη διακόσμιση, στη διαρύθμιση κλπ κλπ

και αυτό γιατί ήξερα πως κάποια στιγμή θα φύγω, οπότε δεν "δενόμουν" με το εκάστοτε σπίτι

τα σπίτια τα οποία νοίκιαζα είχαν ήδη έπιπλα και η μόνη δική μου προσθήκη ήταν ... το laptop μου :P

οπότε έπιπλα θα πάρω από την αρχή, όπως και τυχόν πίνακες, αξεσουάρ και ότι άλλο χρειαστεί

θα ήθελα όποιος θέλει, να μου δώσει κάποιες ιδέες για το πως θα μπορούσα να το "φτιάξω" με βάση πάντα τις δικές του προτιμήσεις

σκέφτομαι πχ πως δε θα ήθελα να είναι ένα "σοβαρό" σπίτι με βαριά έπιπλα και να θυμίζει το σπίτι της γιαγιάς μου

μάλλον κάτι σε χρωματιστό (πορτοκαλί ίσως; χμμμ :rolleyes: ) και ζεστό για μένα και τους επισκέπτες

επίσης ένας από τους προβληματισμούς μου είναι τι θα μπορούσα να κάνω με το δεύτερο δωμάτιο εφόσον το ένα θα είναι το υπνοδωμάτιό μου (δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο από τα δύο :P ... ίσως το γωνιακό για να είναι πιο απομονωμένο)

ένας ξενώνας ίσως; ένα playroom; ένα καπνιστήριο (αν και δεν καπνίζω :P ) για τους επισκέπτες; μια αποθηκούλα;

υπάρχει κάποιο αντικείμενο ή έπιπλο που σας άρεσε και θα θέλατε να το έχετε αλλά δεν ταιριάζει στο σπίτι σας; ελάτε να φτιάξουμε ένα σπίτι από την αρχή :P

διάβασα μερικά sites σχετικά με τη διακόσμηση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να πω πως με καλύπτουν γιατί μιλάνε με γενικότητες :unsure:

τα φώτα σας παρακαλώ :)

spiti.bmp

Δημοσ.

Δυστυχως η ευτυχως μια εικονα χιλιες λεξεις .Μετα την επισκεψη σου στα μαγαζια , μπορεις να παρεις και μερικα απο τα περιοδικα που κυκλοφορουν και εχουν αντικειμενο την διακοσμηση του σπιτιου.Και πολλες φορες μπορει να στηθει ολοκληρη η διακοσμηση ενος δωματιου (και οι χρωματικες επιλογες) γυρω απο ενα συγκεκριμενο αντικειμενο-επιπλο που θα μας αρεσει πολυ . :D

Και σε κατι πιο ..ειδικο τωρα

Εδω υπαρχει μια προσφορα :

http://www.insomnia.gr/topic/393867-full-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CF%8C%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD-ashampoo-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD/

Περιλαμβανει και το home designer.Ισως σε βοηθησει να ''κατασκευασεις'' το σπιτι σου :)

Δημοσ.
διάβασα μερικά sites σχετικά με τη διακόσμηση, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπορώ να πω πως με καλύπτουν γιατί μιλάνε με γενικότητες :unsure:

Ίσως επειδή το πιο "συγκεκριμένο" που ζητάς είναι ολόκληρο επάγγελμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...