lyss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους. Θέλω τα φώτα σας στο παρακάτω θέμα. Η ξαδέρφη μου έχει φαρμακείο και έχει εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα με δύο τερματικά (server και pc) που συνδέονται μεταξύ τους σε τοπικό δίκτυο μέσω ethernet με ένα zyxel και static ip. Π΄ροσφατα αγόρασε conn-x και παίρνει internet μέσω usb.Για να παίρνει μέ ethernet τι αλλαγές πρέπει να γίνουν; ευχαριστώ πολύ.
dewn735 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Το μόντεμ που πήρε από τη conn-x, δεν έχει και θύρα ethernet;
lyss Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ναι έχει εχει. Αυτό ρωτάω το βάζω πάνω στο zyxel;
dewn735 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2011 Ναι, τα συνδέεις και μοιράζει και internet. Θα πρέπει βέβαια να προσέξεις το μόντεμ να μην έχει την ίδια ip με τα δύο μηχανήματα που είναι ήδη συνδεδεμένα πάνω στο router
lyss Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την άμεση απάντηση. Της το έκανα και είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.