Προς το περιεχόμενο

Ηχεία 2.1

eliascm21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Λέω να αναβαθμίσω τα παλιά μου ηχεία. Θέλω 2.1 λόγω χώρου κυρίως.

Λέω να πάρω τα Logitech Z323. Τι λέτε? Τα έχει κανείς να μου πει εντυπώσεις; Μήπως σε αυτά τα λεφτά υπάρχει κάτι καλύτερο; Ένας λόγος που τα επέλεξα είναι το design τους, τα περισσότερα από τα 2.1 που βρήκα μου φαίνονται... άσχημα :mrgreen:

Δημοσ.

Εγω θα προτιμούσα τα Z520.

Καλύτερα όλος ο ήχος απο 2 σχετικά καλα drives παρά 2 δορυφοράκια με drives ελάχιστων ιντσών κάτω απο 1,5 τα κόβω και ενα μετριο woofer να γεμίζει τον ήχο με μπάσα και μουντίλα καλύπτοντας όλες τις άλλες συχνότητες.

Πιο δυνατά θα ακούγονται αυτά που λες, αλλά πιο γλυκά τα z520 αν και αυτά πάνε να πουλήσουν design και όχι ουσία.

Συμπαθητικά θα ναι και τα 2 σετ αλλά μην περιμένεις και θαύματα απο μικρά ηχεία ειδικά στις μεσαίες και χαμηλές.

Τα ηχεία δουλεύουν μετακινόντας αέρα και θέλουν drives και case κάποιων διαστάσεων για δουλέψουν σωστά.

Για ηχειάkια υπολογιστή φαντάζομαι θα είναι ok.

Κοίτα και αυτά αν και κάνουν τα διπλά απο αυτά που θες να δώσεις.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200002272

Και αμα τα πάρεις προς θεού μην τα αφήσεις όρθια πέφτουν για πλάκα.

Δημοσ.

Καλύτερα όλος ο ήχος απο 2 σχετικά καλούς δορυφόρους παρά 2 δορυφοράκια ελάχιστων ιντσών και ενα woofer να γεμίζει τον ήχο με μπάσα και μουντίλα καλύπτοντας όλες τις άλλες συχνότητες.

Πιο δυνατά θα ακούγονται αυτά που λες, αλλά πιο γλυκά τα z520.

Συμπαθητικά θα ναι και τα 2 σετ αλλά μην περιμένεις και θαύματα.

+1

Αν σε νοιάζει και λίγο το θέμα "ήχος", σε πολύ ανθρώπινα λεφτά δες και αυτό το σετάκι. Αρτιότατο και με πραγματικά ηχεία, όχι πλαστικοτσίγκινες παπάτζες...

Δημοσ.

Καλύτερα όλος ο ήχος απο 2 σχετικά καλα drives παρά 2 δορυφοράκια με drives ελάχιστων ιντσών κάτω απο 1,5 τα κόβω και ενα μετριο woofer να γεμίζει τον ήχο με μπάσα και μουντίλα καλύπτοντας όλες τις άλλες συχνότητες.

Πιο δυνατά θα ακούγονται αυτά που λες, αλλά πιο γλυκά τα z520 αν και αυτά πάνε να πουλήσουν design και όχι ουσία.

Συμπαθητικά θα ναι και τα 2 σετ αλλά μην περιμένεις και θαύματα απο μικρά ηχεία ειδικά στις μεσαίες και χαμηλές.

Τα ηχεία δουλεύουν μετακινόντας αέρα και θέλουν drives και case κάποιων διαστάσεων για δουλέψουν σωστά.

Σε σχέση με τα Ζ320 http://www.skroutz.gr/c/112/pc-speakers.html?keyphrase=Logitech+Z320 που διαφέρουν ?

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση νέων ηχείων και σκέφτομαι γι αυτά ή για τα Ζ313 - Ζ323.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα 323, αλλά μήπως να έλεγχες και τα Logitech Ζ523 (υπερτερούν και σε απόδοση, έχουν την all-round τεχνολογία και μπορείς να συνδέσεις πάνω τους και κάποια εξωτερική συσκευή);

Παρόλα αυτά, είναι καθαρά οικονομικό το θέμα γτ μπορείς να κάνεις άνετα την δουλειά σου και με τα Logitech Z323.

Δημοσ.

Τα εχει κανεις τα Ζ523 να μας πει γνωμη?

Σκεφτομαι να τα παρω σαν μια μικρη αναβαθμιση απο τα ...αρχαια Χ240 που εχω αλλα διαβαζω γενικοτερα αρνητικα reviews.

Δημοσ.

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 60 ευρώ για ηχεία, να ακούγεται καλά και δυνατά θέλω αλλά χωρίς να σηκώνεται όλη η γειτονιά.

Και εγώ στο internet είδα διφορούμενες κριτικές για τα Z323 για αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ. Μάλλον σε αυτά θα καταλήξω όμως.

Δημοσ.

Δεν θέλω να δώσω πάνω από 60 ευρώ για ηχεία, να ακούγεται καλά και δυνατά θέλω αλλά χωρίς να σηκώνεται όλη η γειτονιά.

Και εγώ στο internet είδα διφορούμενες κριτικές για τα Z323 για αυτό είπα να ρωτήσω και εδώ. Μάλλον σε αυτά θα καταλήξω όμως.

Πάρε τα T10 της creative ή τα z320 της logitech τότε.

Δεν χάνεις τπτ που δε θα εχεις woofer πίστεψέ με.

Γενικά κοίτα για creative - jbl - logitech - Edifier - hercules - M-AUDIO σε 2.0 στα 40-70 ευρό.

Αν εχεις και κανά mp3φωνο σοβαρής εταιρείας apple - creative - sony πάρ'το μαζί σου και δοκίμασε πριν αγοράσεις.

Trust - MODECOM - Konig και άλλα τέτοιου τύπου δεν μπορώ να προτείνω αν και δεν αποκλείεται κάποια απο αυτά να είναι αξιόλογα.

Δημοσ.

Πάρε τα T10 της creative ή τα z320 της logitech τότε.

Δεν χάνεις τπτ που δε θα εχεις woofer πίστεψέ με.

Γενικά κοίτα για creative - jbl - logitech - Edifier - hercules σε 2.0 στα 40-60 ευρό.

Αν εχεις και κανά mp3φωνο σοβαρής εταιρείας apple - creative - sony πάρ'το μαζί σου και δοκίμασε πριν αγοράσεις.

Trust - MODECOM - Konig και άλλα τέτοιου τύπου δεν μπορώ να προτείνω αν και δεν αποκλείεται κάποια απο αυτά να είναι αξιόλογα.

Με το woofer ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.

Δημοσ.

Με το woofer ο ήχος είναι πολύ διαφορετικός.

Διαφορετικός προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο???

Εχω ηχειάκια με woofer τα x530 και εχω ακούσει και πολλά ετοιματζίδικα Z5500 και μερικά home cinema 5.1 απο LG, Samsung.

Μετά απο κάποια ώρα ακρόασης πάντα ήθελα να φύγω. :lol:

Δημοσ.

Διαφορετικός προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο???

Εχω ηχειάκια με woofer τα x530 και εχω ακούσει και πολλά ετοιματζίδικα Z5500 και μερικά home cinema 5.1 απο LG, Samsung.

Μετά απο κάποια ώρα ακρόασης πάντα ήθελα να φύγω. :lol:

Για μένα π.χ στα παιχνίδια και στης ταινίες και μουσική με woofer o ήχος μου φαίνεται πολύ καλύτερος από σκέτα τα ηχεία.

Δημοσ.

Ακόμα και να σου αρέσει περισσότερο να ακούς μουσική με sub που εμένα μου φαίνεται περίεργο, το παλικάρι βρίσκεται μπρος σε μια επιλογή.

Την αγορά ουσιαστικά ενος low end 2.1 ή κάποιου midrange 2.0.

O σχεδιασμός των pc speakers είναι ότι να ναι και δεν βοηθάει για λόγους design και χώρου που καταλαμβάνουν πάνω στο τραπέζι, τα υλικά επίσης ότι να ναι για λόγους κόστους.

Σωστό μπάσο δεν μπορείς να πάρεις γιατί το woofer σε αυτή την τιμή είναι της πλάκας, σωστό tremble δεν παίρνεις γιατί τις περισσότερες φορές δεν εχουν κάν twitter.

Σωστές μεσαίες δεν παίρνεις επίσης γιατί για να χωρέσουν στο budget το μάπα sub κόβουν απο τα drives για τις μεσαίες τα οποία βγάζουν και τις ψιλές συχνότητες...

Surrοund δε παίρνει.

Τι σκ.... παίρνεις στην τελική απο ενα low end 2.1 set???

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα μποις,

πριν απο καμια βδομαδουλα πηρα edifier τα s730 2.1!! Εχω μερικα ερωτιματικα τεσπα αυτοι οι αχεδιαστες

τι εχουν στο κεφαλι τους μεσα?!? Το γουφερ τα σπαει ειναι σαν κομητης που ξαφνικα επεσε μεσα στην γκαρσιονερα...στην τσιτα τα μπασα..

..τερμα οι δορυφοροι και ακομα λες και εχουν εξαφανιστει ολοι οι μεσσαιοι τονοι! Για μουσικη μιλαω...στα παιχνιδια δεν το συζηταω ειναι οτι καλυτερο. Παρα πολυ καλο συστημα 2.1 αλλα αυτα τα ηχεια γιατι ειναι τοσο μικρα? μινιμαλ ηχεια και πολυ κυβισμος στο γουφερ εχει πεσει...γερμανοι σχεδιαστες σε λεει μετα χαχα

υποσημειωση: το μανουαλ λεει στο τελος...Warnings:

Please adjust to a comfortable volume to avoid damaging your hearing and the system ! (θαυμαστικο)

..............................................

post-212983-0-45655800-1296293068_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...