anticapitalist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ρε παιδία.. ας μου εξηγήσει κάποιος τί είναι στην πραγματικότητα αυτή η λεσχη Μπίλντεμπεργκ και πώς μπορούμε να γίνουμε μέλη? Εχω βαρεθεί να την ακούω.. Θέλω να πώ λένε κάτι κουφά ότι είναι κάτι σκοτεινοί τύποι που δέν ξέρουν που να τα φάνε και για να περάσει η ώρα τους σχεδιάζουν να κατακτήσουν το κοσμο με μαζικό υπνωτισμό... Μόνο για καπιτάλες είναι αυτά? Μήν μου δώσετε τίποτε λίνκ του Καρατζαφέρη ή του γουικι και λοιπές αμερικανιες.. Μου έχει κάνει εντύπωση.. Γιατί ο μόνος λόγος για το κατάντημα της Ελλάδας μόνο κάμια παγκόσμια συνομωσία θα είναι.. Δέν είναι δυνατόν να μήν μας έχουν βάλει χέρι σκοτεινές και καταχθονιες οικονομικές δυνάμεις.. Μήπως είναι στην τελική κανα στριπτιτζάδικο για ομαδικά πολυτελείας στύλ "Ματια ερμητικά κλειστά" και μείς καθόμαστε και ..? Γενικώς τα θρησκευτικο-μυστηριακά είναι τα καλύτερα..
partblah1990 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μια λέσχη συνεδριάσεων με πολιτικούς εκπροσώπους και επιχειρηματιών διαφόρων χωρών για θέματα που αφορούν κλιματικές αλλαγές , οικονομία κρατών κτλ απλά από τη πολύ διαφήμιση που την έχουν κάνει κάποιοι κατηγορώντας τη για συνωμοσία καταστροφής κρατών έχει γίνει πολύ δημοφιλής .
anticapitalist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Τους έχει δεί κανενας να μαζεύονται? Τους έχει τραβήξει φωτο κανας παπαράτσι? Πόσο κρυφό είναι όταν το ξέρει ο Καρατζαφέρης δηλαδή και βγαίνει και κατηγορεί άτομα ότι είναι κρυφές? Περίεργο.. Δηλαδή όλοι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που τρώνε απο τους "σκοτεινούς πολιτικάτζηδες" τυχαίνει να τους ξεφεύγουν και μαζεύονται ολοι αυτοί και κάνουν πάρτυ στα κρυφα?
Jason13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group
anticapitalist Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group Σας παρακαλώ πολύ για να γίνεται ενδιαφέρουσα η συζήτηση να διαβάζετε λίγο προσεκτικότερα τα πόστς.. Το έχω διαβάσει το σχετικό άρθρο αλλα απο γουικοαμερικανιές αλήθεια δέν βγάζεις.. Τα μισά που γράφουν είναι λάθος ή ημιαληθή.. Δέν μπορώ να δεχτώ αυτά που λένε τώρα για τη λέσχη Μπίλντεμπέργκ.. και συγνώμη άν κάνω τυπογραφικά λάθη.. προσπαθώ να ξεχάσω τα ελληνικά..
NT1G Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 IBTL Η δημοσίευση μηνυμάτων σε αυτό το forum χρησιμοποιώντας greeklish χαρακτήρες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!
NT1G Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Αυτή η νέα γενιά, ούτε να τρολλάρει σωστά δεν έχει μάθει. Θλίβομαι βαθύτατα.
arxaggelos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Ακόμη δεν κλειδώθηκε;;; IBTL FTW (στο τσακ δεν πρόλαβα να μπω σε εκίνο με τους εξωγήινους)
g_alkis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2011 Γράφτηκε στις 5 παρά το πρωί. Βρείτε ποιος ήταν ονλάιν εκείνη την ώρα και διαγράψτε και τον κανονικό λογαριασμό του. Γιατί σίγουρα έχει και άλλον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.