RcManiac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Πριν λίγες μέρες πήρα το mouse microsoft sidewinder X8 και τώρα θέλω να πάρω και ένα πληκρολόγιο . Είμαι ανάμεσα σε αυτά * Razer Lycosa * Microsoft Sidewinder X6 * Logitech G510 Ποιό προτείνετε ; Ποίες άλλες επιλογές έχω ;
moldovan20 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Εξαρτάται πόσα λεφτά θέλεις να δώσεις το ένα κάνει 30 το άλλο 70 το άλλο 100 . To X6 που έχω είναι τρομερό για τα λεφτά του .
Xristaras12 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 αισθητικα πιστευω οτι το Χ6 θα ταιριαξει απολυτα(εχω Χ6+Χ8 και ο οπτικος συνδιασμος ολα στο κοκκινο ειναι ομορφος) απο κει και περα ειναι το ποσο θες να δωσεις οπως αναφερθηκε-βεβαια το καλυτερο θα ηταν να μπορεις να τα δεις απο κοντα για να αποφασισεις Πραγματικα ειναι δυσκολη η επιλογη μιας και εγω δεν μπορουσα να αποφασισω ημουν αναμεσα στα 2 πρωτα. Το +++του logitech ειναι οτι στην οθονη του νομιζω μπορεις να παρατηρεις θερμοκρασιες!! BTW τουμπανο το Χ8 ε; βλεποντας ενα review του G510 http://www.hardwareheaven.com/reviews/1039/pg3/logitech-gaming-keyboard-g510-review-the-keyboard.html νομιζω ειναι το καλυτερο...
RcManiac Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2011 Τούπανο μπορώ να δυαθέσω ~100€ , απλα κοιταω το "καλυτερο" ασχετα με τα χρηματα Στην οθόνη θέλω τα stats από το game , αλλα μπορώ και χωρις αυτο
basilis222 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2011 Τούπανο μπορώ να δυαθέσω ~100€ , απλα κοιταω το "καλυτερο" ασχετα με τα χρηματα Στην οθόνη θέλω τα stats από το game , αλλα μπορώ και χωρις αυτο Το G510 νωμιζω ότι είναι το καλύτερο. Αλλα Εγω Έχω το Χ6 και είναι παρα πολύ καλό! Τώρα αν δεν είναι θέμα τα € Πάρε το G510.
Matias_GR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Να ρωτήσω πιο τελικά πήρες;(για να μην ανοίγω καινούριο ποστ) Γιατί και εγώ είμαι σε φάση Razer vs G510
sintalkas Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως προτείνω το Χ6 με κλειστά τα μάτια,μιλάμε πολύ καλό πληκτρολόγιο ειδικά για την απίστευτη τιμή που το πήρα.
pavlos0160 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εγω παντως με το microsoft sidewinder x4 ειμαι υπερευχαριστημενος....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα