Προς το περιεχόμενο

φωτισμός στο μπάνιο

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιζει και η λυση της φθοριου, στο δικο μου καθρεπτη τα σποτακια που ειχε, ειχαν αρχισει να χαλανε και τα ντουι και το λευκο λουστρο του ξυλου απο τη θερμοκρασια. Οποτε μου την καρφωσε μια μερα τα πεταξα τελειως και εβαλα ενα πακετακι λαμπας φθοριου 18W (περιπου 60 εκατοστα μηκος), και εχω βρει την υγεια μου. Στην αρχη το φως μου φαινοταν ασχημο, αλλα πλεον οταν το συνηθισα ειδα οτι ειναι πολυ καλυτερο το λευκο απο το κιτρινο για το μπανιο.

Δημοσ.

Παιρνεις ετοιμο πακετακι με βαση με ολα τα υλικα μεσα, και εξωτερικο πλαστικο.

Συνηθως τις βλεπεις πλεον σε παγκους κουζινας κλπ (για αυτο και λεγονται φωτιστικα φθορισμου κουζινας). Σε οποιο μαγαζι και να πας, θα δεις αρκετα μοντελα.

Δημοσ.

Σε μένα έτυχε να πεταχτεί νερό και να κάνει μπαμ η λάμπα.

αυτο ειναι λογω αποτομης συστολης διαστολης

αμα βαλει λαμπες led η εστω ccfl τοτε δεν θα εχει τετοιο προβλημα,και θα εχει και ανυπαρκτη καταναλωση

Δημοσ.

αυτο ειναι λογω αποτομης συστολης διαστολης

αμα βαλει λαμπες led η εστω ccfl τοτε δεν θα εχει τετοιο προβλημα,και θα εχει και ανυπαρκτη καταναλωση

Να βάλω led δεν αντιλέγω αλλά σε τί φωτιστικό μπάνιου μπαίνουν led?

Δημοσ.

Δεν τις εχω και σε μεγαλη εκτιμηση ακομη τις led οσον αφορα το φωτισμο τους, και ειδικα σε ενα τετοιο χωρο οπου πρεπει να δει πολυ καθαρα το προσωπο σου, πχ για να ξυριστεις. Για αυτο και προτεινα φθορισμου, γιατι τουλαχιστον απο φως εχουν πολυ καθαρο. σκεψου οτι εχω σε τριπλασιο - τετραπλασιο χωρο, μια 18W (η οποια με την πουστια του καθρεφτη γινεται διπλη), και εχω πολυ καλο φωτισμο. Βεβαι εγω τα εξτρα πλαστικα απο μπροστα τα εβγαλα, μιας και ουτε η φθορισμου ζεσταινεται ωστε να σκασει απο τυχον υδρατμους και νερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...