Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με απομακρυσμένη πρόσβαση στο δίκτυο μου μέσω DynDNS


nathanas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, αγόρασα αυτήν την ip camera της LEvel One για να μπορώ να βλέπω και από το κινητό μου τί δείχνει η κάμερα.

Ολοκληρώνω τον οδηγό της κάμερας και μου δίνει μια ip για να συνδέομαι στην κάμερα τοπικά και άλλη μία IP για να συνδέομαι μέσω internet.

Έκανα και account sto dyndns.org και μετά πατώντας το url που έχω φτιάξει εκεί για το hostname μου αντί να μπω στο interface της κάμερας μπαίνω στο interface ενός προγράμματος του pc μου.

 

Έχω βάλει το Cloud OC Server της Gigabyte για να μπορώ να κλείνω το pc μου ασύρματα από το κινητό.

Αλλά για κάποιον λόγο που δεν καταλαβαίνω, αν πατησω την διεύθυνση του dyndns μου θα μου ανοίξει το web interface αυτού του προγράμματος και όχι της κάμερας.

Ακόμη και αν απενεργοποιήσω το πρόγραμμα Cloud OC Server, δεν μπορώ να συνδεθω στην κάμερα. Σε αυτήν την περίπτωση όμως δεν συνδέομαι πουθενά.

 

Η ερωτηση μου είναι η εξής: Πως μπορώ να επιλέγω απομακρυσμένα σε ποια συσκευή του δικτύου μου θα συνδεθώ? Διότι τοπικά όταν θέλω να συνδεθω στο router mου δίνω την ip του router και όταν θέλω να συνδεθώ στην κάμερα την ip της κάμερας. Πώς γίνεται να ορίσω άλλες διευθύνσεις για διαφορετικές συσκευές στο network μου?

 

Η κάμερα που έχω πάρει είναι αυτή. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.616408

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγκεκριμένα δε γνωρίζω να σου πω αλλά η γενική ιδέα είναι πως κάθε συσκευή θα πρέπει ν ακούει σε διαφορετικό port, τ οποίο πιθανότατα θα πρέπει να γίνει forward κατάλληλα απ το router σου.

Δηλ. για να μπεις στο interface της κάμερας θα πρέπει να βάλεις κάτι του στυλ hxxp://nathanas.dyndns.org:8080 (τυχαίο port).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραίος φίλε. αυτό ακριβώς ήθελα να μάθω.

Και να ρωτήσω, μιας και το δικό μου ρούτερ είναι το Linksys Wag200G , τι επιλέγω?

εχω τις εξής επιλογές: "Single Port Forwarding | Port Range Forwarding | Port Range Triggering | DMZ | QoS "

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λογικά "Single Port Forwarding". Αλλά θα πρέπει να ξέρεις σε ποια θύρα είναι ρυθμισμένη ν ακούει η κάμερα. Δεν έχω ιδέα πως μπορεί να ναι κι αν μπορείς να ορίσεις εσύ θύρα, αλλά αν είναι η 8080, ορίζεις και στα δύο πεδία του "single port forwarding" το 8080 και μετά χτυπάς το url σου με αυτό το port στο τέλος, όπως είπα στο προηγούμενο post.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...