Προς το περιεχόμενο

Ροδακια για καρεκλα γραφειου

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη μιλας για καρεκλες που ειναι εχουν ειδικη σχεδιαση να δεχονται ροδακια ή για ειδικα ροδακια που εχουν τη δυνατοτητα να μπαινουν σε οποιαδηποτε καρεκλα?

η καρεκλά μου είχε ροδακια και απλά έσπασε το ένα.

Δημοσ.
Δηλαδη μιλας για καρεκλες που ειναι εχουν ειδικη σχεδιαση να δεχονται ροδακια ή για ειδικα ροδακια που εχουν τη δυνατοτητα να μπαινουν σε οποιαδηποτε καρεκλα?

η βιομηχανία έχει απαντήσει στο ερώτημά σου, εξ αρχής

έχει ροδάκια όλων των τύπων και μεγεθών

απο ροδάκια για πορτάκια κουζίνας, μέχρι ροδάκια για τουπόλεφ και αντόνοφ ! :mrgreen:

κολημένα ροδάκια λίγο απίθανο

http://www.europages.gr/katalogos-epikheiriseis/did-04/hc-04667/apotelesmata.html

http://www.rosshandling.co.uk/

.

post-74848-0-99224700-1294519759_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο εννοω.

Και γιατι να παρεις καρεκλα με ειδικη σχεδιαση για να δεχεται ροδακια και να μην παρεις κατευθειαν μια καρεκλα με ροδακια?

Αλλα ο φιλος gtroza μιλαει αντιθετα για ειδικα ροδακια, απ οτι καταλαβα.

η καρεκλά μου είχε ροδακια και απλά έσπασε το ένα.

Το ιδιο εχει συμβει και σε μενα(2 ροδακια, για την ακριβεια). Οποτε σε αυτη τη περιπτωση αυτο που μπορει να γινει ειναι μια οξυγονοκοληση.

Και υποθετω οτι δεν διαθετεις καρεκλα ειδικα σχεδιασμενη να δεχεται ροδακια, που λεει ο φιλος pournaras.

Δημοσ.
για ειδικα ροδακια,

εννοώ ότι υπάρχουν στο εμπόριο διάφορα ροδάκια

που συνήθως καλύπτουν όλες τις ανάγκες

ίσως μερικά έπιπλα να έχουν ειδικά φτιαγμένα λόγω "design"

για καρέκλες είναι σχεδόν τυποποιημένα, κουμπωτά, βιδωτά(με πάσο ή με επιφάνεια για ξυλόβιδεςγια τραπεζάκια), σφηνωτά (γιά ξύλο)

για αντόνοφ μάλλον με ειδική παραγγελία ! :mrgreen:

.

Δημοσ.

Ρε ινσομνιαν ακομη κι εδω δεν εχεις τι να κανεις και τρολλαρεις...

Το 90 των καρεκλων πλεον εχουν ειτε κουμπωτα ειτε βιδωτα ροδακια, οσο και να θες να το αλλαξεις αυτο και να παμε παλι στην οξυγονοκολληση, δε γινεται.

Αν εσενα τωρα ηταν καμμια καρεκλα απο το 70 με σιδερενια κολλημενα ροδακια, προβλημα σου. Μπες σε οποιο καταστημα τυπου ΙΚΕΑ, Μακρο, Πρακτικερ κλπ, και θα δεις τους ιδιους τυπους βσης σε ολες τις καρεκλες.

Δε γινεται ολξυγονοκολληση στο πλαστικο, καταλαβε το.

Δημοσ.

πως δεν γίνεται ρε pournaras

άμα θες να την ανακυκλώσεις ; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πως να τα κολλησεις ομως.

με UHU σίγουρα, ίσως και με καζεϊνη

για άλλες κόλλες :blink: δεν ξέρω !

.

ζεσταίνεις το ροδάκι με τα "οξυγόνα", μέχρι να γίνει "κόκκινο", οπότε το πιέζεις γρήγορα πάνω στο πλαστικό, μέχρι να γίνουν "ένα σώμα μιά ψυχή" !

αλλά θέλει ταχύτητα και επιδεξειότητα !

εντάξει, οι πλαστικές είναι φτηνές:mrgreen:

.

Δημοσ.

Το ιδιο εχει συμβει και σε μενα(2 ροδακια, για την ακριβεια). Οποτε σε αυτη τη περιπτωση αυτο που μπορει να γινει ειναι μια οξυγονοκοληση.

Και υποθετω οτι δεν διαθετεις καρεκλα ειδικα σχεδιασμενη να δεχεται ροδακια, που λεει ο φιλος pournaras.

Το συμπέρασμα αυτό πως το έβγαλες ; Κουμπωτά είναι αυτά που έχει η καρέκλα μου. Έβγαλα το σπασμένο και κούμπωσα το καινούργιο.

Ας κλειδωθεί το θέμα.

Δημοσ.

Ρε ινσομνιαν ακομη κι εδω δεν εχεις τι να κανεις και τρολλαρεις...

Το 90 των καρεκλων πλεον εχουν ειτε κουμπωτα ειτε βιδωτα ροδακια, οσο και να θες να το αλλαξεις αυτο και να παμε παλι στην οξυγονοκολληση, δε γινεται.

Αν εσενα τωρα ηταν καμμια καρεκλα απο το 70 με σιδερενια κολλημενα ροδακια, προβλημα σου. Μπες σε οποιο καταστημα τυπου ΙΚΕΑ, Μακρο, Πρακτικερ κλπ, και θα δεις τους ιδιους τυπους βσης σε ολες τις καρεκλες.

Δε γινεται ολξυγονοκολληση στο πλαστικο, καταλαβε το.

Αντιθετα πουρναρα μου, εχω παρατηρησει οτι το τρολαρισμα ειναι δικη σου συνηθεια. 'Οποτε ποσταρεις, τουλαχιστον εκει που συμμετεχω κι εγω, θα ειναι μονο για να κανεις παρασιτα... Μην εμποδιζεις τη συζητηση οταν παει να βγαλει μια ακρη και μην επιτιθεσαι στους συμμετεχοντες.

Εχω αγορασει πολλες καρεκλες, καμμια δεν ειχε κουμπωτα ή βιδωτα ροδακια. Η δικη μου καρεκλα δεν ηταν του 1970, ασε τις σαχλαμαρες. Τη πληρωσα 150€ στο Prtaktiker, διαβαζε το thread.

Ποιο πλαστικο?? Οι καλες καρεκλες δεν εχουν πλαστικα ποδια.

(ακου... οξυγονοκοληση στο πλαστικο :lol: )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...