Προς το περιεχόμενο

κοντή επέκταση USB

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θέλω κοντό για εύκολη πρόσβαση στο πίσω μέρος του υπολογιστή μου,δεν χρειάζομαι μεγάλο καλώδιο να κρέμεται και να είναι αντιαισθητικό. Χρειάζομαι όσο είναι αυτό που πόσταρα, ίσα ίσα να ξεχωρίζει και να μπορώ να το συνδέω με όποια συσκευή θέλω να συνδέσω!

Δημοσ.

Στην Ελλαδα δεν ξερω που μπορεις να βρεις αλλα απο ebay βρηκα αυτο:

15cm

http://cgi.ebay.co.uk/15cm-USB-EXTENSION-Lead-Plug-Socket-Cable-BLACK-/190474713925?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c592d7b45#ht_1777wt_989

edit:ή και αυτο http://cgi.ebay.co.uk/right-angle-USB-extension-cable-space-saver-lead-10cm-/280611735493?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item4155c347c5#ht_2263wt_905

αν σε βολευει,που ειναι και 10cm.

Δημοσ.

[* USB 2.0 Compliant]

το διαβασες το κειμενο...;

δεν το διάβασα όχι γιατί μου φάνηκε τόσο λεπτό το καλωδιάκι του που θεώρησα πως δεν μπορεί να υποστηρίζει USB2

Δημοσ.

εχω ενα φιλαρακι που εχει ενα μαγαζι γεματο απο τετοια καλουδια.αν εχεις την υπομονη να περινενεις μεχρι αυριο το απογευμα θα σου απαντησω στα σιγουρα.

(αλλα μεταξυ μας ρε φιλε μονο οι κινεζοι τοχουν τοσο κοντο)

Δημοσ.

To συγκεκριμενο που προτεινει ο paylidis δεν ειναι επεκταση.ειναι male to male.Αλλα αν ψαξεις στο ebay κατι θα βρεις.

Δημοσ.

To συγκεκριμενο που προτεινει ο paylidis δεν ειναι επεκταση.ειναι male to male.Αλλα αν ψαξεις στο ebay κατι θα βρεις.

οπ. ναι, μαλλον μου διεφυγε. Ψαξε για: usb 2 extractable extension

Δημοσ.

thanx αλλά αυτά τα δύο θα μου έκαναν μόνο εάν ήταν πιό κοντά, από 8-10 πόντους είναι το επιθυμητό μήκος που ψάχνω!

Δημοσ.

thanx αλλά αυτά τα δύο θα μου έκαναν μόνο εάν ήταν πιό κοντά, από 8-10 πόντους είναι το επιθυμητό μήκος που ψάχνω!

Σιγά την διαφορά. Για 5cm;

Δημοσ.

δεν θέλω να φαίνονται πολλά καλώδια πίσω από τον iMac μου, ίσα ίσα να κρέμεται θέλω ώστε να συνδέω διάφορα αλλά όχι να κρέμεται πάνω στο γραφείο όλη η καλωδιάρα! αντιλαμβάνεσαι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...