Προς το περιεχόμενο

Cryptload, με τιποτα δεν εγκαθισταται

vounisios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Προσπαθω σημερα τη μιση μερα να βαλω το προγραμμα-αφου το εχω κατεβασει-αλλα εχει πεισμωσει για τα καλα.Παλιοτερα μου δουλευε κανονικα.Εκανα ομως προσφατα ενα φορματ & τωρα πρεπει να το ξαναβαλω.Αφου κανω κλικ στο .exe αρχειο,δειτε τι μου βγαζει:

http://img687.imageshack.us/i/09jan1113901am.png/

Χαλια μαυρα.Μηπως καποιος φιλος μπορει να με βοηθησει? Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Καλά θα συμφωνήσω με τον από πάνω μου, αλλά ας ρωτήσω.

Την έκδοση αυτή την κατέβασες από κάπου ή την είχες σε κανένα flashaki;

Αν την κατέβασες από κάπου δοκίμασες κανένα άλλο site;

Για δοκίμασε να το κατεβάσεις απο εδώ που δουλεύει σίγουρα.

Δημοσ.

Karmen τέτοια προγραμματα τα κατεβαζουμε μονο απο επισημους ιστοτόπους. Το cryptoload ειναι δωρεαν και μπορεις να το κατεβασεις απο τον επισημο προγραμματιστη απο το site του ( http://cryptload.info/ )

Δημοσ.

Από το pc μου του το ανέβασα που το έχω σε μία γωνία καταχωνιασμένο. Καθαρό είναι αν εννοείς κάτι.

Δημοσ.

Παιδια καλημερα και σας ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.Δοκιμασα αυτο που μου δωσατε αλλα το ιδιο ERROR βγαζει.Μετα απο το φορματ που εκανα πριν απο λιγες μερες,κατι πειραχτηκε.Πριν ολα ηταν μια χαρα.Τωρα τι λετε να κανουμε? Τα τελικα φωτα σας...

Δημοσ.

Και βεβαια σου βγαζει το ιδιο error, διοτι πας να κανεις εγκατασταση απο αποσυμπιεστο φακελλο. Κανε δεξι κλικ το .rar αρχειο να το αποσυμπιεσεις πρωτα και μετα πατας το setup.

Δημοσ.

Και βεβαια σου βγαζει το ιδιο error, διοτι πας να κανεις εγκατασταση απο αποσυμπιεστο φακελλο. Κανε δεξι κλικ το .rar αρχειο να το αποσυμπιεσεις πρωτα και μετα πατας το setup.

αυτο

καντο πρωτα extract καπου και μετα τρεχτο

ps το jdownloader ειναι πολυ καλυτερο

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω άλλο πρόβλημα... Έχω κανονικά το jdownloader και εκεί που κατεβάζει κάτι γίνεται και πέφτει το ίντερνετ. Συνήθως αυτό γίνεται όταν ενώ κατεβάζει, ανοίγω καρτέλες στο ίντερνετ(firefox) και σερφάρω. Γιατί συμβαίνει αυτό? Και δεν συμβαίνει μόνο στο δικό μου υπολογιστή.

Δημοσ.

αυτο

καντο πρωτα extract καπου και μετα τρεχτο

ps το jdownloader ειναι πολυ καλυτερο

Δυστυχως το αποσυμπιεσα σε αλλον φακελο που εφτιαξα αλλα το ιδιο error.Παιδια δεν πειραζει.Τωρα το τι συμβαινει ποιος ξερει..., δεν θα σκασουμε κι ολας.Για το γαμωτο της υποθεσης ηθελα να λυσουμε το προβλημα...Παντως ειμαι ετοιμος να βαλω το Jdownloader.Σας ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Και σκεφτηκες............ "δε μπαινω να μαμησω το ποστ καποιου αλλου, απο το να ανοιγω δικο μου......" :devil: . Ανοιξε ενα δικο σου ρε φιλαρακο. Ειναι εντελως ακυρο με το θεμα αυτο που ρωτας. :shifty:

Δημοσ.

Δεν σε είπαμε και καμπούρη ρε φίλε. Πρόσεξε λιγάκι πως μιλάς στους άλλους. Είδα κάποια παιδιά να προτείνουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα και υπέθεσα ότι ξέρουν κάτι πάνω σε αυτό. Είπα το πρόβλημα μου και τσουπ πετάχτηκες να πεις την εξυπνάδα σου.

Ζητάω συγγνώμη από το παιδί που άνοιξε το post και ελπίζω να μην του μάμησα το θέμα του όπως λέει ο άλλος! Συγγνώμη και πάλι vounisios!!

Δημοσ.

Δεν εγινε τιποτα βρε παιδια.Η αληθεια ειναι οτι,οταν ανοιγεις ενα θεμα & ξεκιναει η συζητηση,γραφοντας καποιος αλλος για καποιο παραπλησιο θεμα δικο του,αποπροσανατολιζεται λιγο η συζητηση.Τελος καλο ολα καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...