Προς το περιεχόμενο

wireless mouse 2000 χωρις drivers για τη ροδελα

mousteris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Έχω καιρό τώρα αγοράσει ένα ποντίκι αστέρι της Microsoft, το wireless mouse 2000. Το ποντίκι βγήκε εργαλείο, αλλά εχω "θέμα" με τη ροδέλα του. Πρέπει να κατεβασεις τα drivers απ το Site tης microsoft για να "ενεργοποιήσεις" το δεξια-αριστερα της ροδελας του.

Αλλά δε γινεται τιποτα! τα κατεβαζω, τα ξανακατεβαζω και δεν!

μηπως εχει κανενας παρομοιο ποντίκι και ξερει τη λυση; εχω προσπαθησει να επικοινωνησω με την εξ.πελατων, αλλα με παιρνουν κατι ωρες πρωινες...

ΥΓ: εχει παρει φιλος μου το ιδιο (αυτος με Windows7) και αντιμετοπιζει το ιδιο προβλημα.

ευχαριστω και καλη χρονια να εχουμε

Δημοσ.

ε ναι! αυτο δε μου δουλευει.

εχει δουλεψει σε κανεναν? δε μπορω να το εγκαταστήσω με επιτυχία εγω παντως.

Αν κάνεις τα 4 βήματα που σου ζητάει εγκαθίσταται κανονικά.

1)Mouse

2)Το μοντέλο του mouse

3)Το λειτουργικό σου

4)Την γλώσσα του λειτουργικού

Δημοσ.

τίποτα ρε γαμώτο! "ξυλωσα" και το αντίστοιχο πρόγραμμα που εχω για το πληκτρολογιο(και πρωην ποντίκι) της logitech..

τιποτα! μαλλον πρεπει να ξαναπάρω την εξυπηρέτηση πελατών της μαμάς microsoft..

Δημοσ.
"ξυλωσα" και το αντίστοιχο πρόγραμμα που εχω για το πληκτρολογιο(και πρωην ποντίκι) της logitech..

Mήπως όταν πήγες να το εγκαταστήσεις είχες και το πρόγραμμα της logitech;

Προσπάθησε να το εγκαταστήσεις αφού έχεις σβήσει το logitech γιατί μπορεί να κάνουν reflict τα δύο προγράμματα.

Δημοσ.

λοιπόν απεγκατεστησα το προγραμμα της Logitech, εκανα και μια επανεκινηση, περασα με τα της Microsoft και τιποτα! τα ιδια!

Μετα απο κανα 2ωρο ξαναπροσπαθησα, με το ιδιο(δε κατεβασα αλλο απο το Site) και δουλεψε! τωρα περασα και του πληκτρολογιου(Logitech) και ολα καλα! δεν εχω ιδεα τι εγινε...

ισως και να ηταν ασχετο, ισως να ηταν και σχετικο! παντως δουλεψε χωρις να κανω κατι διαφορετικο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...