jordan4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Έψαξα για να μην ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν κατάφερα να βρω πως και αν γίνεται επικαιροποίηση μια αγγελίας. Μπορεί κάποιος να μου πει? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
JohnXarxas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 δεν ξέρω τι είναι αυτό που ζητάς. αν αναφέρεσαι στις αγγελίες του insomnia και όχι γενικώς, επικοινώνισε με κάποιον υπέυθυνο http://www.insomnia.gr/user/39041-hal9000/ (admin)
jordan4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Ρωτάω αν γίνεται μια αγγελία που είναι για παράδειγμα τεσσάρων ημερών και έχει μείνει "πίσω", αν μπορούμε να την φέρουμε ξανά στην πρώτη σελίδα. Ευχαριστώ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Την ξαναβαζεις απλα. Δικαιουσαι μεχρι 2 αγγελιες ανα βδομαδα. Και γιαυτον ακριβως το λογο εχει μπει το οριο αυτο.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Έψαξα για να μην ανοίξω νέο θέμα, αλλά δεν κατάφερα να βρω πως και αν γίνεται επικαιροποίηση μια αγγελίας. Μπορεί κάποιος να μου πει? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Είχα την εντύπωση πως υπάρχει κουμπάκι για επανυποβολή αγγελιών παλαιότερων της εβδομάδας (αρκεί να μη θίγεται ο περιορισμός των 2 αγγελιών/εβδομάδα). Δε βλέπεις κάτι τέτοιο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2011 Οντως, υπαρχει κι αυτο το κουμπακι. Βεβαια πηγα να το δοκιμασω και υπεβαλε κατευθειαν την αγγελια, χωρις μηνυμα ερωτησης, οποτε προσοχη με τα καταλαθος κλικ
jordan4 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Είχα την εντύπωση πως υπάρχει κουμπάκι για επανυποβολή αγγελιών παλαιότερων της εβδομάδας (αρκεί να μη θίγεται ο περιορισμός των 2 αγγελιών/εβδομάδα). Δε βλέπεις κάτι τέτοιο; Ναι όντως υπάρχει. Απλά δεν ήταν ενεργό γιατί έχω βάλει δύο αγγελίες μάλλον. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.