Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο boot !

billys19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει το εξής πρόβλημα...με πηρε τηλ ένας ξαδερφός μου και θα πάω απο εκεί αύριο...αλλα μου είπε πως είχε cosmote σύνδεση (internet) και το άλλαξε σε wind. Τώρα δεν ξέρω αν είναι τυχαίο η όχι αλλα δεν ανοίγει ο υπολογιστής και αν θυμάμαι καλά είναι ένα HP λαπτοπ. Έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον άλλο? σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας...

Δημοσ.

Δεν μπορεί να έχει σχέση η αλλαγή παρόχου,εκτός και αν ήταν ρυθμισμένο το laptop να ανοίγει μόνο από το ethernet,αλλά ακόμα και τότε βάζοντας το νέο router θα άνοιγε.

Δες τι μηνύματα βγάζει και γενικά τι κάνει το laptop και πες μας.

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχει σχέση γιατι απο όσο ξέρω ούτε αντιβίρους δεν είχε...δηλαδή σε τόσο "άθλια" κατάσταση ήταν...ίσως να κάηκε κάτι μετα απο τα 3 χρόνια του! βλάπουμε...thx!

Δημοσ.

Σκεφτόμουν να ποστάρω να μην ποστάρω!! Τέλος πάντων θα πώ τι ακριβώς έγινε και πως...έτσι για να μαθαίνουμε δυο πραγματάκια...το θέμα είναι πολύ απλό.

Μπορεί να φανταστεί κανείς τον ποιό χαζο λόγο για να μην ανοίγει το ΛΑΠΤΟΠ.???? Το είχα μπροστά μου και έλεγα γιατί δεν ανοίγει γιατί δεν ανοίγει...

αποφάσισα πως θα κάηκε κάτι αλλα...

κοιτάω δίπλα...

δεν υπήρχε φορτισής λαπτοπ και λεω: "λές?" !

Προσπαθούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου και μόλις σύνδεσα το φορτιστή δεν άντεξα! Είχα μέρες να γελάσω έτσι...ΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ!!!!!!!!!!!...συγνώμη ρε παιδιά αλλα το έχει πάθει άλλος αυτό?

Τέλος πάντων το χαρήκαμε και οι δυό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...