lanc3lot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Καλημέρα σε όλους, και καλή χρονιά. Πριν προχωρήσω στο θέμα του thread, πολλά συγχαρητήρια σε όσους επιμελήθηκαν το re-vamp του Site. Έχω καιρό να μπω, οπότε δεν ξέρω πότε το αλλάξατε, αλλά έχετε κάνει καταπληκτική δουλειά. Παίζω World of Warcraft (Executus EU για όποιον ασχολείται) και έχω σύνδεση Connex. Σε επίπεδο pings είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού παίζω με 80-120 ms πάντα ενώ τα dcs δεν είναι τόσα πολλά. Τελευταία έχει κάτι Lags στιγμαιά, αλλά τίποτα το τρελό. Σκέφτομαι να αλλάξω όμως μιας και το κόστος είναι μεγάλο σε σχέση με άλλες εταιρίες όπως η HOL ή η On Telecoms και ο λόγος που γράφω εδώ είναι πως λογικά θα υπάρχουν και άλλοι WoW players εδώ με μια από αυτές, ώστε να μπορούν να εκφράσουν γνώμη. Η αρχική μου σκέψη ήταν να βάλω Forthnet μιας και με την προσφορά που έχουν με την Nova, δεν θα μείωνα το κόστος αλλά θα αποκτούσα και την καλωδιακή, αλλά από φίλο μου που είναι μέσα στην εταιρία, έμαθα πως είναι πίτα η εταιρία από τις 6 το απόγευμα έως τις 3 το πρωί, όπου και φτάνει σε 97% χρήση του δικτύου της. Επιπλέον ο διπλανός από εμένα - Μένω Αργυρούπολη - Αθήνα, πριν 6 μήνες που είχε την Forthnet μέτραγε >100 dcs την ημέρα. Άρα άκυρο όπως δείχνει, εκτός και αν κάποιος από εδώ έχει άλλη εμπειρία. Η On Telecoms από ότι λένε στο ADSLGR δεν τα πάει πολύ καλά με τα "πακέτα" και το online gaming. Αν κάποιος έχει ξανά εμπειρία, θα βοηθούσε. Τέλος για την Hol δεν έχω ως τώρα βρει άσχημα λόγια, και σε συνδυασμό πως το κόστος θα πέσει αρκετά και με HOL (σε σχέση με OTE πάντα) θα είναι + . Αν πάλι έχετε άλλη πρόταση, και παίζετε WoW, γράψτε ΥΓ Από Modems έχω εδώ και λίγους μήνες το Draytek 2710vn για ISDN όμως. Με την αλλαγή θα πάω σε PSTΝ (over adsl φυσικά) και βρήκα μια λύση με firmware ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξω και modem. Οπότε νομίζω θα είμαι οκ, απλά να βρούμε ποιά εταιρία είναι η καλύτερη για τέτοια χρήση. Συνοπτικά οι ανάγκες λοιπόν είναι: Φθηνό πακέτο, στον Οτέ μαζί με το ISDN και όλα τα πάγια, πληρώνω γύρω στα 130 ευρώ το δίμηνο Σταθερή τηλεφωνία για Ελλάδα μόνο και Internet 8άρα και πάνω. Browsing & Rapidshare Downloading World of Warcraft Gaming
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Forthnet, HOL, On Telecoms και Netone έχουν αρκετά χειρότερα pings στις ώρες αιχμής από τον ΟΤΕ...η μόνη που δεν επηρεάζεται (σαν τον ΟΤΕ δλδ) είναι η Wind για OTE μπορείς να επιλέξεις το "double play" πακέτο που κάνει 45.5 euro (τελική) το μήνα...
hackertom Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Για τέτοια παιχνίδια η μόνη λύση για σχετικά "άνετο" gaming είναι ο OTE άλλωστε και γιαυτό έχει την τιμή που έχει... γνώμη μου πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.