therock Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Περα απο Men's Health και Esquire, υπαρχει κανα αξιολογο αντρικο περιοδικο με ουσιαστικη θεματολογια, ρουχα, κολονιες αξεσουαρ κτλ? Χαζεψα ενα Status σε μια καφετερια και το βρηκα απαραδεχτο. Max/Nitro/DownTown λενε τπτ? GQ βγαινει Ελλαδα?
cb_papi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Το Status θα σου έλεγα αλλά αφού δεν σου άρεσε.. Το GQ δεν νομίζω να κυκλοφορεί στα Ελληνικά.
freedubus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Money & Life Εφοπλιστής Οικονομικός Ταχυδρόμος Χρήμα Luxury Boat & SUV Μόνο για γνήσιους καπιτάλες άνδρες. Τα υπόλοιπα είναι για δευτεροκλασάτους βλαχομπαρόκ φτωχομπινέδες.
cb_papi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ανδρικά περιοδικά ζήτησε, όχι τέτοια οικονομικά και λοιπά wannabe έντυπα.
status Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Το Status θα σου έλεγα αλλά αφού δεν σου άρεσε.. Ούτε περιοδικό είμαι ούτε παγωτό εντάξει; :Ρ
cb_papi Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2011 Ούτε περιοδικό είμαι ούτε παγωτό εντάξει; :Ρ Τουλάχιστον σε χαρακτήρισα Αξιόλογο
therock Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Χαζεψα χθες ενα Focus, δεν ηταν ασχημο μπορω να πω. ΜΕ ενδιαφερουν και περιοδικα με πολιστικο περιοχομενο, θεματολογια ψυχολογιας κτλ. Ασχετο το FREE, ξερει κανεις γιατι σταματησε?
evabb Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Χαζεψα χθες ενα Focus, δεν ηταν ασχημο μπορω να πω. ΜΕ ενδιαφερουν και περιοδικα με πολιστικο περιοχομενο, θεματολογια ψυχολογιας κτλ. Ασχετο το FREE, ξερει κανεις γιατι σταματησε? για πολιτιστικο περιεχομενο υπαρχουν αρκετα αν και δεν θεωρουνται "αντρικα" οπως το national geografic που ειναι καπως πιο εκτεταμενο.
georgemvg Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2011 Είδα πρόσφατα σε ένα περίπτερο ένα εξώφυλο που έλεγε "10 ερωτήσεις για να πάρετε 2 πόντους ακόμα και να γίνετε ακαταμάχητοι" αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι τον τίτλο του περιοδικού, πρέπει όμως να είναι το καλύτερο.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2011 τα μοναδικα περιοδικα που μου αρεσανε ηταν τυπου science illustrated...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.