Προς το περιεχόμενο

goldforeuros

manolieros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακάτω αποτελέι τομέιλ που έστειλα στην παραπάνω εταιρία. Διαβάστε για το πόσο ενδιαφέρονται για τους πελάτες τους και την περιουσία τους και κρίνετε αν ειναι ικανοί και αξιόπιστοι

Αγαπητοί Κύριοι , με αυτό μου το μέιλ θα ήθελα να σας εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου προς την εταιρία σας και συγκεκριμένα στο παράρτημα που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον τρόπο που αντιμετωπίσε εμένα και προφανώς και άλλους πελάτες. Πρίν μερικες μέρες και συγκεκριμένα στις 28/12 έκανα εγγραφή με Αριθμό Πράξης: 22001359 στο παράρτημα της εταιρίας σας στην Αθήνα . Την ίδια μέρα επικοινώνησε μαζί μου συνεργάτης σας απο την Αθήνα προκειμένου να κλείσουμε ενα ραντεβού να μου παραδώσουν τα δικαιολογητικα .

Στίς 30/12 παρέλαβα μεσω courier ενα φάκελο που περιείχε :

1 εξωτερικό πλαστικό μεγάλο φακελλο της UPS με σημειωμενα τα στοιχεία αποστολής στη Βαρκελωνη

1 χάρτινο φάκελο της UPS με φυσσαλίδες (ενισχυμένο) και σημειωμένα τα στοιχεία αποστολής στη Βαρκελωνη

1 πλαστικό φάκελο για τα κοσμήματα

2 αντίγραφα συμβολαίου

Να σημειωθεί ότι στις οδηγίες που αναγράφονται στο συμβόλαιο , λέει στο 3ο βήμα τα εξής: ''Κλείστε τον φάκελο φυσσαλίδων και τηλεφωνήστε στο 210-2708040 για να ζητήσετε την περισυλλογή του.

Την ίδια μέρα επικοινώνησα με την εταιρία εκ νέου προκειμένου να διευκρινήσω κάποιες απορρίες που είχα και για να ορισθεί νέο ραντεβού παραλλαβής του φακέλλου απο την εταιρία courier. Στην επικοινωνία αυτή ρώτησα τη συνεργάτιδά σας που θα αποσταλλεί ο φάκελος και που θα γίνει η εκτίμηση και μου απάντησε πως ''ο φάκελλος θα έρθει σε μας και εμείς θα κάνουμε την εκτίμηση'' και κατάλαβα την goldforeuros athens, ορίσαμε και ραντεβού περισυλλογής του φακέλου 4/1 . Με βάση αυτές τις πληροφορίες και σε συνδιασμό με το 3ο βήμα, παραπάνω, έβαλα όλα τα δικαιολογητικά και χρυσαφικα(πλαστικό φάκελο για τα κοσμήματα ) στο φάκελο με τις φυσσαλίδες (ενισχυμένο).

Στις 4/1 ήρθε ο υπάλληλος της UPS να παραλλάβει το φάκελο. Του ζήτησα απόδειξη παραλλαβης της αποστολής για λόγους ασφαλείας και μου απάντησε πως δε δίνουν κάτι τέτοιο και πως ο φάκελλος θα προοριζόταν στο αεροδρόμιο και απο εκεί μεσω Γερμανίας θα πήγαινε Βαρκελώνη. Του είπα πως έχω ενημερωθεί απο υπάλληλο της εταιριας goldforeuros athens οτι ο φάκελος θα πρέπει να πάει πρώτα στο παράρτημα της Αθήνας πριν φύγει για Βαρκελώνη γι αυτό άλλωστε και εχω εσωκλείσει μέσα τον εξωτερικό μεγάλο πλαστικό φάκελο . Σε τηλεφώνημα του με τα κεντρικά γραφεία της UPS στην Αθήνα του επιβεβαίωσαν πως θα πρέπει να αποσταλλεί ο φακελος στη Βαρκελώνη και όχι στην Αθηνα όπου μου είχαν πεί εμένα.

Αρνήθηκα να παραδώσω τον φάκελο διότι άρχησα να αμφιβάλω για την εγκυρότητα της εταιρίας σας, ο υπάλληλος της UPS έπρεπε να φύγει γιατί βιαζόταν και αποφάσισα να επικοινωνήσω εκ νέου με την goldforeuros athens για νέες πληροφορίες. Στην επικοινωνία μου με υπάλληλο της goldforeuros εξήγησα τι είχε γίνει και μου είπε πως ίσως έγινε λάθος απο τον προηγούμενο συνάδελφο της goldforeuros athens και πως ο φάκελος θα πάει απ ευθείας στη Βαρκελώνη. Ρώτησα αν θα πρέπει να παραλλάβω νέους φακέλους διότι είχα ανοίξει ήδη τον φάκελο με τις φυσσαλίδες (ενισχυμένο) και δε ξαναέκλεινε . Μου επιβεβαίωσαν πως μπορώ να κλείσω το φάκελο με ένα σελοτέιπ και να τον βάλω εκ νέου στο μεγάλο πλαστικό φάκελο της UPS όπου και έγραφε τα στοιχεία αποστολής στη Βαρκελώνη. Στη συνέχεια με ρώτησε αν θέλω να γίνει νέα παραλλαβη του φακέλου στις 6/1 (αργεία) και παρακάλεσα να μη χαθεί άλλος χρόνος και να γίνει η παραλλαβεί του φακέλου στις 5/1. Με έβαλε σε αναμονή στο τηλέφωνο και μετα απο λίγο μου επιβεβαίωσε την παραλλαβή του φακελου στις 5/1 και μεταξύ των ωρών 13:00 - 16:00

Στις 5/1 και ώρα 18:00 επικοινωνώ με την goldforeuros διότι ο φάκελος δεν είχε παραληφθεί απο την UPS. Ενημέρωσα τον υπάλληλο ότι είχα ραντεβου 13:00 - 16:00 με την UPS για την παραλλαβη του φακέλου και δεν είχαν έρθει ακόμα. Μου απάντησε πως δε μπορεί να γίνει τίποτα πλέον και πως θα πρέπει να ορισθεί νέο ραντεβού για τις 10/1 . Τον ενημέρωσα πως έχει χαθέι πολύς χρόνος και θα ήθελα να γίνει η παραλλαβή έστω την επόμενη μέρα δηλαδη στις 6/1 . Μου απάντησε πως 6/1 ειναι αργεία και δε γίνονται παραλλαβες (παραπάνω όμως η άλλη συνάδελφος είχε αναφέρει την 6/1 σαν ημερομηνία παραλλαβης). Δέν έβρισκα λύση με τον Κύριο και ζήτησα να μιλήσω με κάποιο άτομο σε πιο υπεύθυνη θέση. Με σύνδεσε με μία Κυρία της οποίας της εξήγησα όλη την ιστορία απο την αρχή και πως θα ήθελα τουλάχιστον να καλέσει τη UPS να μάθει αν πρόκειτε να έρθει να παραλλάβει το φάκελο ή όχι γιατί με είχαν και περίμενα απο τις 13:00 ή έστω να μάθει το λόγω που δεν ήρθαν να παραλλάβουν το φάκελο. Μου απάντησε πως δεν είναι αρμοδιότητα της και πως ο συνάδελφός της που επικοινωνεί με την εταιρια UPS έχει σχολάσει. Της πρότεινα να βρεί το τηλέφωνο της UPS μέσω ιντερνετ να επικοινωνήσει για να με εξυπηρετήσει και να μου βρεί μια λύση όμως επέμενε πως δε μπορούσε να κάνει τίποτα περισσότερο απο το να κλείσει ένα νέο ραντεβου παραλλαβης του φακέλου στις 7/1. Της απάντησα πως δέ θα ήθελα να χαθεί περισσοτερο χρόνος ,πως είχα δυσαρεστηθεί και πως άρχιζα να αμφιβάλλω για τη φερεγγυότητα της goldforeuros , την ενημέρωσα επίσης πως θα καλέσω προσωπικά την UPS να μάθω το λόγο που δεν ήρθαν να πάραλλάβουν το φάκελο.

Στην επικοινωνία μου με τη UPS με ενημέρωσαν πως δεν υπήρχε στο αρχείο τους, εντολή από την goldforeuros athens για παραλλαβή φακέλου απο το σπίτι μου την 5/1 και μεταξύ των ωρών 13:00 - 16:00 , με ρώτησαν μάλιστα αν επιθυμώ να ορίσω απ ευθείας μάζι τους ενα ραντεβού παραλλαβής για τις 7/1 όμως το αρνήθηκα.

Ξανακάλεσα την Κυρία με την οποία μίλαγα στην goldforeuros athens και την ενημέρωσα σχετικά , της έδωσα το τηλεφωνό της UPS και της ζήτησα να επικοινωνήσει και η ίδια με την UPS για επιβεβαίωση και για να μάθει πως έγινε ακόμα ένα λάθος συνεννόησης υπαλλήλου της εταιρίας σας.

Μετά την επικοινωνία της με την UPS με ξανακάλεσε για να μου ζητήσει συγνώμη για το λάθος και να με ρωτήσει αν θέλω να κλείσω νέο ραντεβού . Την ενημέρωσα πως αυτό που μου ζητάει θα μπορούσα να το ορίσω και μόνος μου απ ευθείας με την UPS , την ευχαρίστησα και την καληνύχτησα.

Απο την εμπειρία μου με την goldforeuros κατάλαβα πως έχω να κάνω με μία αναξιόπιστη εταιρία διότι οι υπάλληλοι της δεν είναι ικανοί να δώσουν σωστές πληροφορίες , δεν μπορούν και δε θέλουν να σε εξυπηρετήσουν και να σου δώσουν κάποια λύση πόσο μάλλον να διαχειριστούν την περιουσία σε χρυσό του καθενός . Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω καν το λόγο ύπαρξης της εταιρίας στην Αθήνα απο τι στιγμή που θα μπορουσα να κλείσω μόνος μου το ραντεβού με την UPS. Επίσης θα ήθελα να γνωρίζεται πως θα αναρτήσω την εμπειρία μου σε κάθε blog προκειμένου να μη συμβεί σε κάποιον άλλον κάτι παρόμοιο.

Με εκτίμηση

Υ.Γ. Υπάρχουν διαθέσιμα όλα τα ονόματα με τα οποία ήρθα σε τηλεφωνική επικοινωνία με goldforeuros και UPS.

Αντίγραφο του παραπάνω e-mail στα ισπανικά έχει σταλεί και στα γραφεία της Βαρκελώνης.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες; Ήθελαν εξ΄αρχής να καλέσεις εσύ τη UPS και να πληρώσεις εσύ το τηλεφώνημα και την αποστολή. Μεγάλες αλεπούδες αυτοί οι Σεφαρδίτες.

Δημοσ.

Ναι και ειναι απατη, αξιολογουν οσο θελουν αυτα που θα στειλεις, αργουν να στειλουν/πουν οτι παραλαβανε τα διαφορα πραγματα ωστε απλα να μην εχεις κατι αλλο απο το να δεχτεις τα ψιχουλα που δινουν.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες; Ήθελαν εξ΄αρχής να καλέσεις εσύ τη UPS και να πληρώσεις εσύ το τηλεφώνημα και την αποστολή. Μεγάλες αλεπούδες αυτοί οι Σεφαραδίτες.

Θεός ο Ντάμπα.

Με μια λέξη όλα μαζί.Και €βραίοι...

Δημοσ.

Γιατί να προτιμήσεις μία εταιρεία η οποία τονίζει:

Αγοράζουμε τα χρυσά κοσμήματά σας είτε είναι παλιά, σπασμένα ή αταίριαστα, στη χαμηλότερη τιμή.

devil.png

Δημοσ.

χανεται η λογικη οταν εισαι απελπισμενος?

αν χανοταν απλα θα τα κλαιγες και θα παιρνες το 300ε?πηγες στα gr ΠΑΡΑΝΟΜΑ ενεχυροδανειστηρια και σου δωσαν χαμηλες τιμες?

Δημοσ.

Εγώ πάντα απορούσα με όλες αυτές τις λεπτομέρειες στις καταγγελείες. Για κάθε συναλλαγή κρατάτε log με ημερομηνίες;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

τελικά δε μας είπες ποσα λεφτά σου δώσαν?

τι περιμένετ ρε σεις ενεχειροδανειστήρια ειναι να σου δώσουν και κουπονι για το σουπερ μάρκετ

αλλιώς τράβάτε στην ομόνοια να τα σκοτώσετε

απλά μπορεί να σας τα κλεψουν πριν φτάσετε στο παγκο του τοκογλύφου, τα καλόπαιδα της περιοχής

η δική μου άποψη τα ήθελες και τα έπαθες... εκτος αν σκοτωνεις γενικα χρυσα και το έχεις ψαξει τοσο πολυ

δεν μας λες ομως πόσα σου εδωσαν ? Η μηπως η όλη η ιστορία που έκανες ηταν για να σου δώσουν καλύτερη προσφορά??? λεω εγω τώρα

Οποιος μπλέκει με τα πιτουρα τον τρώνε οι κότες!!! κοροιδα υπάρχουν πολλά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...