Προς το περιεχόμενο

Επιδιορθωση Laptop

dapos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια... εχω ενα hp pavilion dv6500 που ειχα παρει καπου στα μισα του 2007. Δεν βλεπει καθολου το σκληρο δισκο, ξεκιναει και βγαζει μηνυμα "operating system not found", ενω κοιταξα και με διαφορα αλλα startup programs (partition magic, true image home, hdd regenerator) τα οποια ολα συνηγορουν στο εξης: no hdd found... Συμφωνα με οσα μου πε η κοπελα μου που το χρησιμοποιουσε τελευταια, της το χε βγαλει αλλες 2 φορες το μηνυμα αλλα το αγνοησε και μετα απο restart μπηκε κανονικα. Χτες ομως... τις επεσε. Λιγο βεβαια, δεν φαινεται καν καποια γρατζουνια αλλα... απο τοτε εγινε μονιμο το προβλημα του δισκου....

Μηπως μπορειτε να μου προτεινετε καπου (θεσσαλονικη) να απευθυνθω μπας και επιδιορθωνεται τιποτα, ή εστω αν μπορω να αλλαξω το δισκο να μη παει τζαμπα το λαπτοπ?? Ιδανικα θα ελεγα να μη μας πιασουν το κωλο αλλα φανταζομαι δε θα το γλυτωσω οποτε τουλαχιστον να γινει η δουλεια...

Ευχαριστω..

Δημοσ.

Τυχερός είσαι που με το πέσιμο δεν έπαθε καμία πιο σοβαρή ζημία π.χ να χαλάσει η οθόνη. Μου έχει συμβεί..γι αυτό στο λέω :-( .

Επίσης δεν αξίζει να δώσεις χρήματα για να σου αλλάξουν το σκληρό δίσκο, είναι μία πολύ εύκολη διαδικασία που μπορείς να το κάνεις και μόνος σου αρκεί να αγοράσεις έναν 2.5 σκληρό δίσκο.

Δημοσ.

υπαρχει περιπτωση να μην εχει το προβλημα ο δισκος αλλα ο sata controller??? Θα μπορουσα να το ελεγξω αυτο μονος μου(περα απο τον ευκολο τροπο να βαλω αλλο δισκο αφου δεν εχω...) πριν παρω δισκο??

Επισης θεωρητικα αν το προβλημα ειναι οντως μονο ο δισκος, θα μπορουσα να βαλω και εναν ssd δισκο ε?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...