LRoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Αν ορισμενοι ακομη χαιρονται η πιστευουν οτι αυτο που εγινε ικανοποιει την ματαιοδοξια τους ας διαβασουν αυτο εδω, ειδικα την τελευταια παραγραφο http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/389076-h-ntortmoynt-sothike-me-lefta-tis-mpagern Και οχι δεν ψαχνουμε φαντασματα αλλα οπως ειπε καποιος φιλος παραπανω τι να εξηγουμε τωρα !!!! Βασικά μπορείς να ανατρέξεις στην ιστορία και να διαβάσεις για τα λουλούδια, ποιος ήταν ο Ανδριανόπουλος και ποια ομάδα έσωσε από υποβιβασμό.
mtzs Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Γνωστα ολα αυτα με μαντζαβελακηδες, αλλα ειναι αλλα λογια ν αγαπιομαστε. Αλλες εποχες και τοτε εβλεπες μπαλα και τα γηπεδα ηταν γεματα. Ο σημερινος οχετος ειναι που δε συμαζευεται με τιποτα.
LRoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι αδερφέ αλλά μην μου παρουσιάζεις την ιστορία της Μπάγερν ως παγκόσμια πρωτοτυπία πρώτον και δεύτερον δεν νομίζω ότι στο σημείο που έφτασες υπήρχε κάποιος που θα μπορούσε να σου απλώσει το χέρι αυτή τη στιγμή, όταν ακόμα και οι δικοί σου λιγοψύχησαν νωρίς.
mtzs Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μα δεν το παρουσιασα ως παγκοσμια πρωτοτυπια φιλε μου. Οπως ειδες αναφερθηκα ειδικα στη τελευταια παραγραφο του κειμενου και παντα συμφωνα με τις υπαρχουσες καταστασεις οπως εχουν διαμορφωθει στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Δε θελω να αναφερθω ξανα σε θεματα που εχουν χιλιοειπωθει και αναλυθει και ο καθενας μπορει να τα βλεπει απο τη δικη του σκοπια. Ουτε να ακουω οτι για καθε Φρυδια υπηρχε και ενας καπετανιος που εκανε τα ιδια. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Μαζι σου και για τη λιγοψυχια των δικων μου. Η ΑΕΚ επεσε απο μεσα, αλλα αυτο ηταν απλα η κλωτσια στο γκρεμο. Για μενα το θεμα ειναι ποιος την οδηγησε στο γκρεμο και οπως ειπα παραπανω υπαρχει κοινος παρονομαστης. οχι μονο για την ΑΕΚ αλλα για ολο το ελληνικο ποδοσφαιρο. Σαμπως θα μου πεις αλλαζει κατι; ΟΧΙ Δεν μπηκα στο κοπο να διαβασω περισσοτερα μηνυματα σου για να διαπιστωσω τι ομαδα εισαι. Αλλα θα σε ρωτησω το εξης: Το ιδιο θα νιωθεις του χρονου οταν κερδιζεις τον λεβαδειακο ξανα που θα παιζει με ανοιχτα τα ποδια με το αν κερδιζες μια υγιη (και οχι φετινη) ΑΕΚ; Αυτο μονο σκεψου (και δεν το λεω με εμπαθεια) ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μερικους οι ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΙΔΙΕΣ !!!
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HkPjfk5wQVQ ΔΥΣΤΥΧΩΣ για μερικους οι ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΙΔΙΕΣ !!! Αυτό...
nikos21aek Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Για μερικούς οι Κυριακές έχουν σταματήσει να είναι οι ίδιες εδώ και πολύ καιρό. Είναι η σημαντικότερη ευκαιρία αυτής της ομάδας να διώξει από πάνω της όλη τη σαπίλα. Αν δεν την εκμεταλευτούν και τώρα ώστε να έχουμε σε 3-4 χρόνια μια ανταγωνιστική ΑΕΚ, και προτιμήσουν λύσεις στις οποίες η ομάδα θα φυτοζωεί για τα επόμενα 10 χρόνια στην Β ή και ακόμη στην Α εθνική! θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία της ΑΕΚ μετά το γκρέμισμα του γηπέδου.
Cossutius. Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Sorry Νικο αλλα όσο υπάρχουν ΧΧμουσιες στην ομάδα, δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Και ειδικά σε ότι αφορά τη προσπάθεια Νικολαίδη, ο μουσιας φέρει για εμένα τη μεγαλύτερη ευθύνη. Δεν ειμαι Αεκτζής, έχω παραδεχτεί και ντρέπομαι για το λάθος του Κοκκαλη το 2008 που θα άλλαζε αρκετά πράγματα, αλλά η συμπεριφορά του συγκεκριμένου τυπου αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Η ΑΕΚ θα έπρεπε να είχε πέσει στην Δ' χρόνια πρίν, και τώρα να είχε απαλλαγεί απο τα χρέη και να είναι ανταγωνιστική. Με τα ημίμετρα που εφαρμόζατε τόσα χρόνια δεν καταφέρατε τίποτα παραπάνω απο την παράταση του θανάτου σας. Είναι σαν αυτούς που αναβάλλουν συνέχεια τον στρατό γιατί φοβούνται, ενώ ξέρουν πώς κάποια στιγμή θα πάνε και δεν θα τη γλιτώσουν.
nikos21aek Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Sorry Νικο αλλα όσο υπάρχουν ΧΧμουσιες στην ομάδα, δεν πρόκειται ποτέ να σηκώσει κεφάλι. Και ειδικά σε ότι αφορά τη προσπάθεια Νικολαίδη, ο μουσιας φέρει για εμένα τη μεγαλύτερη ευθύνη. Δεν ειμαι Αεκτζής, έχω παραδεχτεί και ντρέπομαι για το λάθος του Κοκκαλη το 2008 που θα άλλαζε αρκετά πράγματα, αλλά η συμπεριφορά του συγκεκριμένου τυπου αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή. Ναι ο Χατζημούσιας μας μάρανε. Αν δεν πάρει την ομάδα άνθρωπος με λεφτά και να μην διοικείται η ΑΕΚ από παράσιτα και να ζεί με παρακάλια, θα υπάρχουν πολλοί χατζημούσιδες. Όλοι οι άλλοι θα φταίνε μια ζωή. Ο Χατζημούσιας υπήρχε πάντα. Ας καθαρίσει ο βόθρος να μπορέσει να μπεί κάποιος με κεφάλαια στην ομάδα και όλα τα άλλα θα έρθουν.
Str Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 θα συμφωνήσω με τον cossutius δεν γίνεται να δέρνεις τον προπονητή της ομάδας ΣΟΥ δεν γίνεται να ασκείς εξουσία από το δωματιάκι δε γίνεται να αφαιρείς από την ομάδα ΣΟΥ την όποια πιθανότητα να μείνει κατηγορία γιατί "ενίστασαι" και είσαι "εκτός εαυτού" δε γίνεται να αποτελείς το 1% των υπολοίπων και να διώχνεις το 99% 2
linkin Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Κρίμα και για τον Λίνεν, εγώ θεωρώ ότι κράτησε το παιχνίδι του υποβιβασμού μέχρι τέλους και δεν του άξιζε η απόλυση παραμονές του π[ιο κρίσιμου παιχνιδιού της Αεκ. Θεωρώ ότι με Λίνεν χθες, η Αεκ θα κέρδιζε. To προβλημα ειναι πως υστερα απο τα θετικα αποτελεσματα στο πρωτο μισο του δευτερου γυρου που εδειξαν οτι "νταξει, δεν πεφτει η ΑΕΚ", ο αγαπητος Λινεν την πιστεψε ασχημα με αποτελεσμα προπονητικα να κανει ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ. Πηρε η ομαδα 3 σερι παιχνιδια με τον ρομβο στο κεντρο και αντι να το συνεχισει να βγει καλα η χρονια αρχισε τα καραγκιοζιλικια. Συν-υπευθυνος ειναι και ο Λινεν. 1
Str Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 παιδιά για να μη το κουράζουμε... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος που να μην είναι υπέυθυνος όποιος ασχολήθηκε ποτέ με την ΑΕΚ έχει μερίδιο ευθύνης παλιοί και νέοι πρόεδροι (συμπεριλαμβανομένης της προσωπικής μου συμπάθειας, τον Ντέμη) - ως κεφάλια και διοικούντες μέτοχοι και αμέτοχοι - ως χορηγοί και οικονομικοί διαχειριστές δημοσιογράφοι και ΑΡΔ - για επαγγελματική ιδιοτέλεια ή ανικανότητα να αναδείξουν προβλήματα και υπαίτιους στην ώρα τους οπαδοί υγιείς και μη - για τις καφρίλες που κάνουν οι μεν και για την αδυναμία να τους διώξουν οι δε
ultrobyr Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Καλο κουραγιο σε ολους τους Αεκτζηδες εαν τελικα υποβιβαστει η ομαδα. Πραγματικα ομως προκειται περι ευκαιριας να καθαρισετε απο καθε λογης προσωπα-καταστασεις κτλ... Πριν 4 χρονια ημουν ακριβως στην ιδια θεση οταν η ομαδα μου επεφτε στην Β' μετα απο 33 χρονια συνεχης παρουσιας στην Α εθνικη η μονη επαρχιακη ομαδα μετα τους 3 του ΠΟΚ και τον ΠΑΟΚ που δεν ειχε πεσει ποτε. Αλλα εγω χαιρομουν πιο πολυ απο καθε αλλη φορα γιατι ετσι καταλαβαινα οτι πεφταμε γιατι ειχε φυγει η τσατσια απο πανω μας και πλεον ειμασταν μονοι μας. Μονοι μας ξανανεβηκαμε μεσα απο χιλια κυματα αφου μας εστησαν την 1η χρονια στην Β' και φετος να ξαναπεσουμε δεν θα εχω προβλημα γιατι θα ξερω οτι ειμαστε καθαροι οπως βλεπω τι παιχνιδια πεχτηκαν πισω απο την πλατη μας και φετος... Υπομονη λοιπον και να εισαστε διπλα στην ομαδα οπου ειναι πανω απο καθε προσωπο,μεγαλη ομαδα ειναι η ΑΕΚ λογικο εαν πεσετε να επιστρεψετε του χρονου δυνατοτεροι,ετσι κανουν οι μεγαλες ομαδες!
Cossutius. Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Οταν η προπαγάνδα αλλάζει τα δεδομένα. Όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ξέρουν καλά οτι στο ένα τέρμα δεν υπήρχαν δικτια απο τους χουλιγκανς και τα σημαιάκια όντως ειχαν εξαφανισθεί. Μου το έχουν πει 15 διαφορετικοι άνθρωποι. Η εφημερίδα φυσικά έχει άλλη άποψη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις