Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Superpie επειδή τώρα το είδα οτι έγραψες για τον Ντέμη που πήρε λεφτά. Είναι ο μοναδικός που αποδεδειγμένα ΔΕΝ έχει πάρει ούτε ένα ευρώ. 

Έγινε διαχειριστικό έλεγχος απο τον Αδαμίδη, μόνο και μόνο για να βρεί στοιχεία και να "μαυρίσει" τον Ντέμη, ο διαχειριστικός δημοσιοποιήθηκε και δεν βρέθηκε ΠΟΥΘΕΝΑ τίποτα. Μόνο ψιλοκομπήνες είχε κάνει για να γλιτώσει ΦΠΑ.

Για τα στημένα τα δικά μας που λες, όταν μου βρείς στοιχεία οτι τα παιχνίδια τα κοιτάζει ως ύποπτα η UEFA έλα να τα ξαναπούμε. Έως τότε λέγε ότι θες, δικό σου παιχνίδι εξετάζει. Άλλο που δεν θα γίνει τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνησε η μεταΧατζημούσια εποχή.

Ένταση επικρατεί αυτή τη στιγμή στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του gazzetta.gr, οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κλείσει τη λεωφόρο Δεκελίας και έχουν βάλει φωτιά σε κάδους σκουπιδιών.

Δημοσ.

Απο την ανακοινωση της Original

"Υ.Γ. Η πιο ORIGINAL συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο δωματιάκι και ήρθε η ώρα για την πιο ΓΝΗΣΙΑ οπαδική οργάνωση να αλλάξει σελίδα! "

και λεω εγω τωρα: Τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου. Αλλαζουμε σελιδα με καφριλες παλι πριν την εναρξη του αγωνα 

Αυτη ειναι η μετα ΔΧ εποχή; τι διαφορα ειχε απο την προηγουμενη δηλαδη;

Δημοσ.

Αυτη ειναι η μετα ΔΧ εποχή; τι διαφορα ειχε απο την προηγουμενη δηλαδη;

Από εδώ και πέρα, όποτε δεν συμφωνούν με κάτι ή κάτι τους χαλάει, θα πέφτει ξύλο.

Δημοσ.

γιατι πριν δεν επεφτε; βατραχος στη καλλιθεα; τελικος κυπελου, πανθραξ; τα πιο προσφατα που μου ρχονται στο μυαλο

• Like 1
Δημοσ.

Με τα αποτελέσματα ως έχουν μέχρι αυτή την ώρα, ακόμα και να κερδίσουμε - που δεν το βλέπω, μια από τα ίδια κ σήμερα.....- ο υποβιβασμός δεν αλλάζει......

Δημοσ.

Iσοφαρισε ο Αστέρας και έτσι οπως παίζει ο ΟΦΗ το βλέπω να χάνει.

Αν βάλει γκολ η ΑΕΚ και δεν ισχύσει η τιμωρία νομίζω μένει στη κατηγορία αυτή.

Δημοσ.

Ναι, έβαλε γκολ και ο βάζελος.....

Το θέμα είναι ότι ΕΜΕΙΣ δεν βάζουμε.....βλέπω το Φούντα να ξεχύνεται μπροστά δηλαδή και ξέρω ότι η μπάλα θα πάει οπουδήποτε πέρα από την εστία :lol: 

Δημοσ.

Το πίστευα μέχρι και τη τελευταία στιγμή....δεν δικαιώθηκα...

Το κλάμα των παιχτών και των παραγόντων της ομάδας λέει πολλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...