Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μου τι τηλ εννοεις? Οτι δωσε μας καποιο παικτη ας πουμε? αυτο εννοεις?

Οχι μιλαω για τηλεφωνα, να δουμε ποιος αρεσει σαν ομαδα για να μην πεσει κατηγορια. 4-5 ομαδες αυτα.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όπου χοντρός βάλε Πατέρας και την έκανες την εργασία σου για απόψε Υπερπίτα

Eτσι προσπαθουσες και να μας πεισεις και τοτε.

Δημοσ.

Eτσι προσπαθουσες και να μας πεισεις και τοτε.

Τι να σε πείσω? Στις ίδιες κασέτες δεν ακούγονται και οι δύο χοντροί? Με τον Δαλούκα ποιος ήταν κολλητάρι κάποτε που έδινε τα αστεία πέναλτι στον Βύντρα?

Anyway, είμαστε off topic.

Δημοσ.

Τι να σε πείσω? Στις ίδιες κασέτες δεν ακούγονται και οι δύο χοντροί? Με τον Δαλούκα ποιος ήταν κολλητάρι κάποτε που έδινε τα αστεία πέναλτι στον Βύντρα?

Anyway, είμαστε off topic.

Ναι θελεις να ψαξεις να δουμε ποιος χοντρος ειναι για τον δαλουκα..Γιατι εχεις μνημη χρυσοψαρου..

Στο ερωτημα μου δεν απαντησες ομως...

Σου ειπα οτι αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου θα το κανω το βραδυ εγω για σενα? Εισαι ευχαριστημενος?

Δημοσ.

Ρε φιλε και ο δικος σου προεδρος και ο δικος μου ακουγονται στις κασετες για τα στημενα.Αρα ιδιες ευθυνες αναλογουν.Εκτος απο αυτο,τι σχεση εχει αυτο με τους δανεικους που δινει ο Ολυμπιακος σε καθε ομαδα? Και γιατι να μην δωσει?

Δημοσ.

Ρε φιλε και ο δικος σου προεδρος και ο δικος μου ακουγονται στις κασετες για τα στημενα.Αρα ιδιες ευθυνες αναλογουν.Εκτος απο αυτο,τι σχεση εχει αυτο με τους δανεικους που δινει ο Ολυμπιακος σε καθε ομαδα? Και γιατι να μην δωσει?

Νταξει εχεις δικιο....

Δημοσ.

Δωσε μια απαντηση και ασε την Ειρωνια..Απαγορευεται δηλαδη να δωσει και εναν και 10 δανεικους σε ομαδες? Για ποιο λογο απαγορευεται? Και για ποιο λογο οι ομαδες στις οποιες δανειζει γινονται παραρτηματα? τσαμπα τους δινει τους παικτες? Ολες οι ομαδες του κοσμου που δινουν και παιρνουν δανεικους ειναι παραρτηματα των ομαδων απο που παιρνουν ή δινουν τους παικτες αυτους?

Δημοσ.

Δωσε μια απαντηση και ασε την Ειρωνια..Απαγορευεται δηλαδη να δωσει και εναν και 10 δανεικους σε ομαδες? Για ποιο λογο απαγορευεται? Και για ποιο λογο οι ομαδες στις οποιες δανειζει γινονται παραρτηματα? τσαμπα τους δινει τους παικτες? Ολες οι ομαδες του κοσμου που δινουν και παιρνουν δανεικους ειναι παραρτηματα των ομαδων απο που παιρνουν ή δινουν τους παικτες αυτους?

Κοβω την συζητηση με ατομα που δεν καταλαβαινουν τι ποσταρω. Οταν θα μαθεις να χρησιμοποιεις τα ελληνικα σε ενα καλο επιπεδο ελα να κανουμε συζητηση. Το να λεω αλλα εγω να διαβαζεις αλλα εσυ, δεν το γουσταρω.

Μου προσβληθηκες κιολας.

Δημοσ.

Εσυ δεν βλεπεις και δεν καταλαβαινεις τιποτα.Το θεμα ειναι οι δανεικοι που δινει ο ολυμπιακος σε διαφορες ομαδες και οταν γινεται αυτο τοτε βαφτιζετε αυτες τις ομαδες παραρτηματα του ολυμπιακου.

Δημοσ.

Κοβω την συζητηση με ατομα που δεν καταλαβαινουν τι ποσταρω. Οταν θα μαθεις να χρησιμοποιεις τα ελληνικα σε ενα καλο επιπεδο ελα να κανουμε συζητηση. Το να λεω αλλα εγω να διαβαζεις αλλα εσυ, δεν το γουσταρω.

Μου προσβληθηκες κιολας.

Σε πήραμε φαλάγγι μεγάλε, άστο, σήμερα δεν το έχεις, ξαναέλα αύριο.

Άλλα σε ρωτάει ο άλλος, άλλα απαντάς εσύ, για χοντρούς, για τηλέφωνα, ότι να' ναι γενικώς.

Αέρα, Πατέρα, να φύγει η χολέρα :devil:

Δημοσ.

Δικιο εχει ρε φιλε.Αλλα σου λεω,αλλα μου λες εσυ.Πας αλλου το θεμα.Αναφερθηκα εγω ή σου εκανα ερωτηση που να παραπεμπει απαντηση πανω στα τηλ για τα στημενα? Για τους δανεικους μιλουσα,πες κατι πανω σε αυτο λοιπον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...