Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είναι αρβύλες. Κάνει κουμάντο πλέον ο Μελισσανίδης και ασχολείται ενεργά με τα πάντα. Το έχουμε ακούσει τόσες πολλές φορές ότι θα γίνει που πλέον μοιάζει απίστευτο.

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ισχυει αυτο που λεει εδω* ?

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους πάγκους, αφού οι προπονητές των ομάδων θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι Έλληνες με δίπλωμα UEFA Β’ και δελτίο πιστοποίησης προπονητή με όλες τις υποχρεώσεις.

http://www.aek1924.gr/podosfairo/podosfairo-andrwn/item/7572-%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CE%B5%CE%BA-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%E2%80%99-%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE

edit: εδω λεει οτι παει για προεδρος ισως διαβασα γρηγορα τα ποστ σας ,συγνωμη
http://www.sportdog.gr/article/170026/aytos-tha-einai-proedros-stin-aek-toy-tigri

Δημοσ.

Πάντως σήμερα άκουσα στον ANT1 ότι την ομάδα θα την ρίξουν στην football league 2 για να ξεχρεώσει.Μεγάλη μαγκιά αν το κάνουν αυτό αφού η δυναμική του συλλόγου καθώς και τα άτομα που θα εμπλέκονται σε αυτήν θα εγγυηθούν την γρήγορη επιστροφή της ομάδας εκεί που της αξίζει.

Δημοσ.

Εγώ θα ήθελα και Ντέμη μαζί με Μελισσανίδη, να τον έβαζε αυτόν πρόεδρο πχ. Εκεί ναι θα πίστευα οτι κατι καλό θα βγεί, θα έχεις τον Μελισσανίδη που δεν του κουνιέται κανείς στο παρασκήνιο και τον Ντέμη που προσωπικά μου βγάζει κάτι το αγνό για πρόεδρο.

....

Κι εγω θα το ηθελα αυτο ωστοσο 2 πραγματα με προβληματιζουν.

Θα τον αποδεχθουν τα καμμενα οριτζιναλια ή παλι θα μας σκοτιζουν τις μπαλες με την πρωτη στραβη?

Εμαθε ο Ντεμης απο τα λαθη του?

Και κυριως, δεν καταλαβαινω ο Μελισσανιδης γιατι ψαχνεται τοσο με συνεργατες και τα σχετικα. Εχει τα φραγκα και την δυναμικη να το τρεξει ολο το project μονος του...

Δημοσ.

Αποτι διάβασα στον sportdog λέει οτι μέσα στις μέρες θα μιλήσει ο Τίγρης. Γενικά αυτό με τους συνεργάτες θεωρώ οτι το ψάχνει τόσο λόγο του ασυμβίβαστου με τον ΟΠΑΠ, γι'αυτό το ψάχνει τόσο με συνεργάτες και γι'αυτό θεωρώ οτι βάζει τον Ντούσαν πρόεδρο μιας και δεν έχει την τεχνογνωσία να είναι πρόεδρος. Αλλα θα κάνει ο,τι πει ο Τίγρης μιας και είναι πολύ καλοί φίλοι. 

Το να πανηγυρίσω όμως που ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα Γ το θεωρώ γελοίο και ας έρθει ο μεγαλύτερος μεγιστάνας μετά...

Δημοσ.

... 

Το να πανηγυρίσω όμως που ρίξαμε μόνοι μας την ομάδα Γ το θεωρώ γελοίο και ας έρθει ο μεγαλύτερος μεγιστάνας μετά...

Kανεις δεν θελει να δει την Αεκ στην Γ φιλε μου αλλα εδω που φτασαμε δεν υπαρχει λυση. Καλυτερα φετος με τον τροπο που εγινε παρα να φυτοζωουσαμε για αλλον ενα χρονο.+ οτι αυτο που βλεπαμε τα τελεταια χρονια δεν ηταν ΑΕΚ. Και η Γ αργα ή γρηγορα ηταν αναποφευκτη. Εκτος αμα νομιζει καποιος οτι θα βλεπαμε λεφτα απο τον αγαπουλα και την "ελληνικη δικαιοσυνη" και θα ξεχρεωναμε.

Παμε απο την αρχη, απο μηδενικη βαση με ανθρωπους που αγαπανε την ΑΕΚ (Ντεμης-Ντουσαν, για τον τιγρη τις εχω τις επιφυλαξεις μου) και θα δουμε τι θα δουμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι Παναθηναικός και έχω μια ερώτηση σε ένα θέμα που μάλλον σας αφορά. Ρώτησα τους Παναθηναϊκούς, δεν κατάφεραν να δώσουν απάντηση. Ρωτάω λοιπόν εσάς τους ΑΕΚτζήδες που έχετε τραβίξει τα πάθη του Χρηστού απο κάθε λογής λαμόγιο. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής:

Μετά το σκάνδαλο με τα στημένα κατηγορήθηκαν κάποιοι πρόεδροι ομάδων για εμπλοκή σε στημένους αγώνες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος".

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html

Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διώκεται για αυτό το ποινικό αδίκημα απο τον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και μετά απο 2 χρόνια δεν έχει βγει καμία απόφαση που να τον αθοώνει ή να τον καταδικάζει;

Υπάρχει η ποινική διώξη. Υπάρχει το κατηγορητήριο. Περάσαν 2 χρόνια. Που είναι η απόφαση και γιατί;;;;;;

Δημοσ.

Live your myth in Greece...

Πέρα από το παραπάνω λογοπαίγνιο, μην περιμένεις σοβαρή απάντηση επι του θέματος στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι Παναθηναικός και έχω μια ερώτηση σε ένα θέμα που μάλλον σας αφορά. Ρώτησα τους Παναθηναϊκούς, δεν κατάφεραν να δώσουν απάντηση. Ρωτάω λοιπόν εσάς τους ΑΕΚτζήδες που έχετε τραβίξει τα πάθη του Χρηστού απο κάθε λογής λαμόγιο. Λοιπόν η ερώτηση είναι η εξής:

Μετά το σκάνδαλο με τα στημένα κατηγορήθηκαν κάποιοι πρόεδροι ομάδων για εμπλοκή σε στημένους αγώνες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμπλέκεται στην υπόθεση των στημένων αγώνων και η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου έχει ζητήσει άσκηση ποινικής δίωξης (η οποία ασκήθηκε) για συνέργεια σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης" και "δωροδοκίας για αλλοίωση αποτελέσματος".

http://www.sport24.gr/football/ellada/stimena-paixnidia/varia_kathgoria_gia_marinakh.1113025.html

Γιατί ο Βαγγέλης Μαρινάκης που διώκεται για αυτό το ποινικό αδίκημα απο τον Ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και μετά απο 2 χρόνια δεν έχει βγει καμία απόφαση που να τον αθοώνει ή να τον καταδικάζει;

Υπάρχει η ποινική διώξη. Υπάρχει το κατηγορητήριο. Περάσαν 2 χρόνια. Που είναι η απόφαση και γιατί;;;;;;

Και στην ερώτηση αυτή,δεν μπόρεσε να σου απαντήσει κανείς??? :confused: 

Είναι πολύ απλή η απάντηση...γιατί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγω θα το ηθελα αυτο ωστοσο 2 πραγματα με προβληματιζουν.

Θα τον αποδεχθουν τα καμμενα οριτζιναλια ή παλι θα μας σκοτιζουν τις μπαλες με την πρωτη στραβη?

Εμαθε ο Ντεμης απο τα λαθη του?

Και κυριως, δεν καταλαβαινω ο Μελισσανιδης γιατι ψαχνεται τοσο με συνεργατες και τα σχετικα. Εχει τα φραγκα και την δυναμικη να το τρεξει ολο το project μονος του...

Μετα τις ατελειωτες συναντησεις συζητησεις πιστευω θεωρειται δεδομενο οτι εφοσον μπηκε σε μια τοσο δυσκολη και ιστορικη στιγμη δεν θα εχει την οριτζιναλ να του τα ζαλιζει. Πιστευω καποια στιγμη και αυτοι οι ανθρωποι να σεβαστουν την ομαδα και να αναλαβουν τις ευθυνες τους και πρεπει να γινει τωρα που ο Χατζηχρηστος επιτελους εφυγε. Γιατι να μην ψαχτει ο ανθρωπος αφου εχει ενα καρο διασυνδεσεις και φιλους απο  τον χωρο...σε ενα πρωταθλημα με τοση κλικα και εχθρικοτητα μου φαινεται απολυτως λογικο το οτι θελει να μπει με πολλους συμπαικτες στο παιχνιδι..Μακαρι να πανε ολα καλα

Δημοσ.

Αυτά είναι :D

Αρκετές ομάδες που θα είναι του χρόνου στον όμιλο της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να δηλώσουν 2η έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ, για να παίξουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι στην ΑΕΚ εκεί! Σου λένε που να ξανακόψουμε 10000 εισιτήρια; Θα περιμένουν τον αγώνα με την ΑΕΚ να βγάλουν κανένα 100 χίλιαρο. Θα έχει γέλιο να παίξουμε του χρόνου 30-40 παιχνίδια εντός έδρας.

Εν ολίγοις και ότι αμφιβολίες υπήρχαν για κακούς σχεδιασμούς κτλ και ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανέβει τρένο η ΑΕΚ, μάλλον τις εξαφανίζει η κακή οικονομική κατάσταση των ομάδων γενικά στη χώρα. Άμα περιμένουν το εντός έδρας παιχνίδι τους με την ΑΕΚ να το παίξουν εκτός έδρας μπας και βγάλουν κανένα ψιλό, φαντάζομαι πόσο ανταγωνιστικές θα είναι οι ομάδες.

Δημοσ.

Μια ειναι η απαντηση στην ερωτηση σου φιλε μου: Ελληνικη "δικαιοσυνη".

Μετα τις ατελειωτες συναντησεις συζητησεις πιστευω θεωρειται δεδομενο οτι εφοσον μπηκε σε μια τοσο δυσκολη και ιστορικη στιγμη δεν θα εχει την οριτζιναλ να του τα ζαλιζει. Πιστευω καποια στιγμη και αυτοι οι ανθρωποι να σεβαστουν την ομαδα και να αναλαβουν τις ευθυνες τους και πρεπει να γινει τωρα που ο Χατζηχρηστος επιτελους εφυγε. Γιατι να μην ψαχτει ο ανθρωπος αφου εχει ενα καρο διασυνδεσεις και φιλους απο  τον χωρο...σε ενα πρωταθλημα με τοση κλικα και εχθρικοτητα μου φαινεται απολυτως λογικο το οτι θελει να μπει με πολλους συμπαικτες στο παιχνιδι..Μακαρι να πανε ολα καλα

Μακαρι να πανε ολα καλα φιλε μου αλλα δεν ξερω, καποιες αμφιβολιες τις εχω... Μακαρι οσοι χωθουν στην Αεκ να εχουν αγνες προθεσεις και να μην ειναι τιποτα τυπακια που απλα θελουν να γινουν γνωστοι και να φανε και κανα φραγκο απο τα ταμεια βλ. α-μετοχοι, Αδαμιδης κλπ...

Αυτά είναι :D

Αρκετές ομάδες που θα είναι του χρόνου στον όμιλο της ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο να δηλώσουν 2η έδρα το γήπεδο της ΑΕΚ, για να παίξουν τα εντός έδρας παιχνίδια τους απέναντι στην ΑΕΚ εκεί! Σου λένε που να ξανακόψουμε 10000 εισιτήρια; Θα περιμένουν τον αγώνα με την ΑΕΚ να βγάλουν κανένα 100 χίλιαρο. Θα έχει γέλιο να παίξουμε του χρόνου 30-40 παιχνίδια εντός έδρας.

Εν ολίγοις και ότι αμφιβολίες υπήρχαν για κακούς σχεδιασμούς κτλ και ότι υπάρχει ενδεχόμενο να μην ανέβει τρένο η ΑΕΚ, μάλλον τις εξαφανίζει η κακή οικονομική κατάσταση των ομάδων γενικά στη χώρα. Άμα περιμένουν το εντός έδρας παιχνίδι τους με την ΑΕΚ να το παίξουν εκτός έδρας μπας και βγάλουν κανένα ψιλό, φαντάζομαι πόσο ανταγωνιστικές θα είναι οι ομάδες.

Αφου βλεπεις οτι στην Α' εθνικη οι ομαδες ειναι καφενια-ουζερι, φαντασου τι θα γινεται στις ερασιτεχνικες κατηγοριες! Εμενα δεν με προβληματιζει το ποσο γρηγορα θα ανεβει στην super league η Αεκ, με προβληματισει το κατα ποσο θα ειναι σε θεση να πρωταγωνιστησει σε ενα σαπιο ελληνικο πρωταθλημα οπου κουμαντο κανει παντα 1 ατομο.

Δημοσ.

Πιστεψέ με η ΑΕΚ δεν έχει διαφορετική τύχη απο οποιαδήποτε άλλη ομάδα που συμμετέχει στο Ελ.πρωταθλημα.

Αν ποτέ γίνει δημοψήφισμα στον Παναθηναικό για το γήπεδο, εγώ θα ψηφίσω να γυρίσουμε στην Λεωφόρο. Ακόμα και να υπήρχαν τα λεφτά για το νέο γήπεδο, δεν υπάρχει το σημαντικότερο, πρωτάθλημα καθαρό για να παίζεις. Τα ίδια άτομα και η ίδια ομάδα (ΟΣΦΠ)...

------------------------------------------------

Πάμε σε αυτό που ρώτησα. Ο Μαρινάκης ακόμα και αν πούμε οτι πάγωσε την υπόθεση με λαμογίστηκες μεθόδους, υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν συμφέρον να πέσει ο γάβρος κατηγορίες, για να καθαρίσει επιτέλους η κόπρος του Αυγεία το Ελληνικό πρωτάθλημα. Κατηγορούνται επίσης και κοράκια π.χ. Καλόπουλος-Τρίφωνας, γιατί να μην πάνε μέσα;

Γιατί κάνουν τουμπεκί; Κάτι συμβαίνει....

Δεν είναι αστείο, είναι το μεγαλύτερο καταγεγραμένο σκάνδαλο στην ιστορία του Ελ ποδοσφαίρου. Δεν είναι δυνατόν να γίνει γαργάρα μια δηκογραφία με ποινικές κατηγορίες. Αν θέλετε να σπάσει το απόστημα θεωρώ οτι αυτή είναι η ευκαιρία.

Δημοσ.

Απ'οτι διάβασα η δίκη υπολογίζεται να γίνει στα μέσα του 2014. Του Μαρινάκη αν θυμάμαι καλά μαζί και με τον Παπαδόπουλο τους είχαν απαγορέψει την έξοδο απο την χώρα, αλλα μέσα σε 2-3 μέρες τους έκανε να το πάρουν πίσω. Μέχρι να γίνει η δίκη θα έχει αποφυλακιστεί και ο Ψωμιάδης μιας και θα ολοκληρώσει 18 μήνες κρατούμενος και απο τον νόμο αποφυλακίζεται. Οπότε όλοι έξω και στην δίκη θα πάρουν κανα δεδικασμένο απο παλαιότερη δίκη, οτι ήταν καφενειακές συζητήσεις κτλ κτλ...

Τώρα κάνουν καινούργιο κόλπο με τα τηλέφωνα. Βάζουν μετανάστες να πάνε να αγοράσουν κάρτες στο όνομά τους και τους τις δίνουν μετά. Τσακώνουν και 100 ευρό και είναι πένα. Οπότε και να βρούν τώρα συνομιλία θα είναι καταχωρημένη στον Χασάν Χασάνοφ...

Το θέμα θα ήταν να έκανε ένα μπαμ και ο Βαζελος να πεί χρεοκοπώ και να σου πω εγώ μετά Superleague και μαλακίες. Ντέρμπι με ηρακλή ψαχνών θα έπαιζε ο Βαγγέλας. Αλλα είναι μετρημένες οι μέρες του, μέχρι και οι ίδιοι οι γαύροι τον βρίζουν. Σκέψου πόσο τους έχει αηδιάσει.......

• Like 1
Δημοσ.

Απ'οτι διάβασα η δίκη υπολογίζεται να γίνει στα μέσα του 2014. Του Μαρινάκη αν θυμάμαι καλά μαζί και με τον Παπαδόπουλο τους είχαν απαγορέψει την έξοδο απο την χώρα, αλλα μέσα σε 2-3 μέρες τους έκανε να το πάρουν πίσω. Μέχρι να γίνει η δίκη θα έχει αποφυλακιστεί και ο Ψωμιάδης μιας και θα ολοκληρώσει 18 μήνες κρατούμενος και απο τον νόμο αποφυλακίζεται. Οπότε όλοι έξω και στην δίκη θα πάρουν κανα δεδικασμένο απο παλαιότερη δίκη, οτι ήταν καφενειακές συζητήσεις κτλ κτλ...

Τώρα κάνουν καινούργιο κόλπο με τα τηλέφωνα. Βάζουν μετανάστες να πάνε να αγοράσουν κάρτες στο όνομά τους και τους τις δίνουν μετά. Τσακώνουν και 100 ευρό και είναι πένα. Οπότε και να βρούν τώρα συνομιλία θα είναι καταχωρημένη στον Χασάν Χασάνοφ...

Το θέμα θα ήταν να έκανε ένα μπαμ και ο Βαζελος να πεί χρεοκοπώ και να σου πω εγώ μετά Superleague και μαλακίες. Ντέρμπι με ηρακλή ψαχνών θα έπαιζε ο Βαγγέλας. Αλλα είναι μετρημένες οι μέρες του, μέχρι και οι ίδιοι οι γαύροι τον βρίζουν. Σκέψου πόσο τους έχει αηδιάσει.......

Ναι ενω αν φυγει ο Ολυμπιακος απο το πραωταθλημα θα υπαρχει ''πρωταθλημα'' ενω αν φυγει ο ΠΑΟ δεν θα υπαρχει ε? Καλα πλακα μας κανετε μωρε? Μια ο demon υποστηριζει την ΑΕΚ και λιγα ποστ πιο πριν την κραζει για ενα πετσινο πεναλτυ που της ειχε δωσει υπερ της στο κυπελλο.Ελεος δηλαδη αυτες οι Κωλοτουμπες σας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...