LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φυσικά και έτσι θα απαντάω πάντα, όταν ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ. Τσουκαλάς θα γίνω με τους Χατζηχρήστους. Και όταν ο άλλος μας γράφει για παράγκες, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ και όχι να μας λέει, εγώ όμως αθωώθηκα, νιανιανιανιανια ή εντάξει, αυτά έγιναν παλιά, περασμένα-ξεχασμένα, γιατί δεν γεννηθήκαμε όλοι το 97. Και δεν μιλάω για όλους τους αεκτζήδες, βάζελους, παοκτζήδες. Μιλάω για κάτι τυπάκια τύπου Demon13 και traganeus που όταν έτρωγε τις εξάρες που τώρα έχει για υπογραφή, μας έλεγε ότι στο 3-0 προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Ε άντε γεια τότε που θέλετε και σοβαρές συζητήσεις. Μια ζωή τρώγατε την παραμύθα ότι σας φταίνε οι άλλοι. Ακόμα και φέτος που ήσασταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πέσατε δικαιότατα λέτε για το χάρτινο κλπ κλπ. αντί να πείτε, αφεθήκαμε στο έλεος του Θεού και πήγαμε με τη φανέλα να μείνουμε κατηγορία, γιατί ουσιαστικά αυτό έγινε και μας έστησε ο Μελισσανίδης για να μας πάρει χωρίς χρέη. (και φυσικά αυτά τα χρέη μετά το άρθρο 44, θα τα πληρώσουμε εμείς πάλι σα λαός, όπως και του Ολυμπιακού κάποτε κλπ.) Αντί μια φορά να βγείτε παλληκαρίσια και να πείτε, δεν τραβούσε η ομάδα με τέτοια κακοδιαχείριση που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, σας φταίει ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Νταϊφάς και πάει λέγοντας. 1
Albert_Hofman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Άρα μου λες ότι επειδή ένας στους δέκα Αεκτσήδες συμπεριφέρεται σαν χατζηχρήστος, οι δικές σου απόψεις θα είναι πάντα σαν του τσουκαλά. Οκ, Thanks.
LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Άρα μου λες ότι επειδή ένας στους δέκα Αεκτσήδες συμπεριφέρεται σαν χατζηχρήστος, οι δικές σου απόψεις θα είναι πάντα σαν του τσουκαλά. Οκ, Thanks. Οι απόψεις τύπου Χατζηχρήστου, μόνο με επιχειρήματα τύπου Τσουκαλά αντικρούονται. Αν διατυπώσεις μία σοβαρή άποψη, πιστεύεις ότι θα πάρεις απάντηση τύπου Τσουκαλά? Στον Νίκο ας πούμε γιατί δεν απαντάω σχεδόν ποτέ ή στον liopyr? Γράφουν οι άνθρωποι την αυτοκριτική τους, λένε και αυτά που τους ενοχλούν σε τρίτες ομάδες και όλα μέλι-γάλα. Τι να προσθέσεις σε κάτι που δεν χωράει πρόσθεση? Εγώ έχω πει πρώτος, να το έπαιρνε εκείνο το πρωτάθλημα η ΑΕΚ, για να μην έφτανε και στο σημείο ο Ολυμπιακός να τερματίζει πέμπτος στα play off. Καλό και στην ομάδα μου θα έκανε. Αυτό όμως, μέχρι να φτάσουμε να κατηγορούμε τον Ολυμπιακό για τον υποβιβασμό, απέχει παρασάγκας. Ή μπαίνει ο άλλος ο ουρανοκατέβατος και έχει τώρα 10 μέρες, μας πρήζει τα συκώτια σε όλα τα νήματα με την παράγκα και γιατί δεν δικάστηκε ο Μαρινάκης, λες και ζει σε άλλη χώρα. Εδώ σε ένα τρακάρισμα το 2011 που τραβιόμαστε οικογενειακώς, έχουν περάσει 2 χρόνια γεμάτα και απόφαση δεν έχει βγει και ο άλλος, σε μία υπόθεση που εμπλέκεται όλη η ποδοσφαιρική μαφία της Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου Αγαπούλα, Πατέρα, μην ξεχνιόμαστε) ρωτάει γιατί δεν έχει γίνει η δίκη ακόμα. Σε σοβαρή συζήτηση θα βρεις σοβαρά επιχειρήματα και απαντήσεις, σε τρολιές, δεν γίνεται φίλος, ίδια απάντηση θα πάρεις. Είναι όπως στο τρακάρισμα, που ενώ δεν φταίς, κατεβαίνεις εσύ από το αυτοκίνητο και του λες, δεν πειράζει, όλα καλά, θα το διευθετήσουμε το θέμα και σε αρχίζει ο άλλος στα καντήλια, επειδή σταμάτησες σε πορτοκαλί φανάρι. Θα συνεχίσεις να του μιλάς με το "σεις" και με το "σας" ? ΔΝΤ (Δε Νομίζω Τάκη, μιας και ανέφερες τον Τσουκαλά) 1
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Φυσικά και έτσι θα απαντάω πάντα, όταν ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΣΑΣ. Τσουκαλάς θα γίνω με τους Χατζηχρήστους. Και όταν ο άλλος μας γράφει για παράγκες, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ και όχι να μας λέει, εγώ όμως αθωώθηκα, νιανιανιανιανια ή εντάξει, αυτά έγιναν παλιά, περασμένα-ξεχασμένα, γιατί δεν γεννηθήκαμε όλοι το 97. Και δεν μιλάω για όλους τους αεκτζήδες, βάζελους, παοκτζήδες. Μιλάω για κάτι τυπάκια τύπου Demon13 και traganeus που όταν έτρωγε τις εξάρες που τώρα έχει για υπογραφή, μας έλεγε ότι στο 3-0 προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Ε άντε γεια τότε που θέλετε και σοβαρές συζητήσεις. Μια ζωή τρώγατε την παραμύθα ότι σας φταίνε οι άλλοι. Ακόμα και φέτος που ήσασταν με διαφορά η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και πέσατε δικαιότατα λέτε για το χάρτινο κλπ κλπ. αντί να πείτε, αφεθήκαμε στο έλεος του Θεού και πήγαμε με τη φανέλα να μείνουμε κατηγορία, γιατί ουσιαστικά αυτό έγινε και μας έστησε ο Μελισσανίδης για να μας πάρει χωρίς χρέη. (και φυσικά αυτά τα χρέη μετά το άρθρο 44, θα τα πληρώσουμε εμείς πάλι σα λαός, όπως και του Ολυμπιακού κάποτε κλπ.) Αντί μια φορά να βγείτε παλληκαρίσια και να πείτε, δεν τραβούσε η ομάδα με τέτοια κακοδιαχείριση που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, σας φταίει ο Μαρινάκης, ο Κόκκαλης, ο Νταϊφάς και πάει λέγοντας. Η ομαδάρα σου είναι τόσο γαμάτη που για να μου ρίξει την 6άρα που έχεις για καραμέλα, που το έκανε για να συνεχίσει να σας έχει υπνωτισμένους και να σας κοροϊδεύει ο χοντρός ήταν ΣΤΗΜΕΝΗ. Με στημένους παίχτες της ΑΕΚ χέστηκα αν δεν το παραδεχτείς, τα γεγονότα μετράνε και στις συνομιλίες φαίνεται ξεκάθαρα αυτό. Θα μου πείς "μπεεε και τι θα μας νικούσατε??? ναι θα έβαζες 3 μπαλάκια αλλα δεν σας κάλυπταν αυτά, βλέπεις είχε βγεί το βιντεάκι με τον αδαμίδη νωρίτερα και έπρεπε ο χοντρός με κάποιο τρόπο να σας υπνωτήσει πάλι.., Δεν θα έρχεσαι εδώ λες και είσαι ο αρχηγός να μας πεις να παραδεχτούμε τα δικά μας για να παραδεχτείς τα δικά σου μετά. Το οτι σβήσαμε τα φώτα έγινε, αλλα οι κανόνες έλεγαν τοτε οτι το παιχνίδι έπρεπε να ξαναγίνει. Εσύ πιπιλάς την καραμέλα του νόμιμου, πάρτη τώρα. Για τα λεφτά που θα πληρώσεις ΕΣΥ, καλύτερα να μάθεις την ιστορία της ομάδας σου και μετά να μιλήσεις γιατί είσαι ανίδεος, όπως ο κλασσικός έλληνας γαύρος. Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!! Ο Κοσκωτάς χρησιμοποιούσε στον Ολυμπιακό τα χρήματα του κόσμου που τα είχε στην τράπεζα Κρήτης. Μόλις λοιπόν έγινε το μπάμ, τα λεφτά αυτά έπρεπε να τα επιστρέψει το κράτος γιατί έτσι γίνεται με τις τράπεζες. Έρχεται και ο Κόκκαλης, που βγαίνει ο Μητσοτάκης και λέει σήμερα ήρθανμε να σώσουμε τον Ολυμπιακό, σας χαρίζονται χρέη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ, και φτάνει για πολλά χρόνια η περίοδος αποπληρωμής σας. Σε αντίθεση με εμάς που χρησιμοποιήσαμε τον νόμο, που φτιάχτηκε μετά την δικιά σας μπινιά για να δικαιολογηθούν λίγο τα πράγματα. Μιλάμε για ΤΕΡΑΣΤΙΟ σκάνδαλο, που οι γαύροι έχουν κενό μνήμης και δεν ξέρουν τίποτε γι'αυτό. Εμείς λοιπόν ακολουθήσαμε το γράμμα του νόμου και μπήκαμε στο 44, αν αυτό ακυρωθεί (που δεν θα γίνει) θα επιστρέψουν χρέη 140εκ τα οποία δεν ήταν προς το δημόσιο όλα αυτά. Αλλα και να επιστρέψουν κάποιος θα την πληρώσει απο τους προηγούμενους προέδρους, αλλα ο κράτος δεν θα πληρώσει τίποτα. Ελπίζω να μην σου έβαλα πολλά για εργασία στο σπίτι, διάβασε και έλα αύριο για επανεξέταση. Α βάρα και μια αναφορά μπα και πέσει κανα μπαν
LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Άρα μου λες ότι επειδή ένας στους δέκα Αεκτσήδες συμπεριφέρεται σαν χατζηχρήστος, οι δικές σου απόψεις θα είναι πάντα σαν του τσουκαλά. Οκ, Thanks. Διάβασε τώρα τον από πάνω και πες μου ποιος είναι ο Τσουκαλάς.
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 σε εσάς μόνο έτσι θα συμπεριφέρομαι, μόνο έτσι μπορείτε να καταλάβετε τι λέει ο άλλος. Γιατι η κλασσική σας κίνηση οταν πάτε να μιλήσετε σοβαρά και ζοριστείτε είναι να μεταμορφώνεστε σε τσουκαλά άμεσα και να αρχίζετε για τρεξίματα, 6άρες κτλ. Εξήγησε αν μπορείς που είναι ψέματα αυτά που έγραψα και δεν θα ξαναενοχλήσω την υπεργαματωσύνη σου
nikos21aek Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Τι φάση παίζει τώρα; Προσπαθούμε να εξομοιώσουμε 20 χρόνια παράγκας, με αποδείξεις, δικογραφίες, ντοκουμέντα και τα πάντα όλα, με το ότι μπορεί και να πήρε πριν 20 χρόνια μια ομάδα και ένα πέναλτι παραπάνω; Άρα αφού όλοι κάποια στιγμη ευνοήθηκαν λίγο ή πολύ για μικρές περιόδους, είναι κομπλέ το ότι έχουμε ποδοσφαιρική χούντα τα τελευταία 20 χρόνια; Νομίζω μόνο στην Ελλάδα και σε κάτι τριτοκοσμικές χώρες παίρνει πρωτάθλημα μόνιμα μια ομάδα. Επίσης 20 χρόνια είναι πολύς χρόνος. Δεν θα μιλούσε νομίζω κανένας αν ευνούταν ο Ολυμπιακός κάποιες χρονιές. Και λογικό θα ήταν. Το παράλογο είναι αυτό που έχει γίνει. Η ΑΕΚ στη Β εθνική, ο ΠΑΟ στα πρόθυρα χρεοκοπίας, ομάδες τύπου Αστέρα δεν δικαιούνται ούτε κυπελλάκι να δουν όσο παίζει ο Ολυμπιακός, λογικό να τα παρατήσουν και αυτοί κάποια στιγμή. Ένας Σαβίδης έμεινε δηλαδή. Του χρόνου φάτε τον και αυτόν, να παίζετε μόνοι σας για να σας φταίει ο πρόεδρος. 4
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όταν τρώς έξι θα είσαι στημένος, τέλος. μπεεεεεε κάνεις την τεχνική της στρουθοκάμηλου τώρα και αγνοείς ο,τι έχει γραφτεί στο ίντερνετ. Δεν πειράζει η αντίδρασή σου δείχνει πόσο αντικειμενικό είσαι.
Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε φιλε traganeus μια εξηγηση θελω φιλικη εντελως ετσι! Πως γινεται εγω οταν σου εριξα 6 το παιχνιδι να ηταν στημενο και εσυ οταν μου εριξες 4 με τον Ριβαλντο να ηταν επειδη με γαμησες με τις αρχιδαρες των παικταραδων σου? Δεν το λεω ειρωνικα,απλα μια απαντηση θελω ηρεμα και ωραια και αντικειμενικα
traganeus Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ρε φιλε traganeus μια εξηγηση θελω φιλικη εντελως ετσι! Πως γινεται εγω οταν σου εριξα 6 το παιχνιδι να ηταν στημενο και εσυ οταν μου εριξες 4 με τον Ριβαλντο να ηταν επειδη με γαμησες με τις αρχιδαρες των παικταραδων σου? Δεν το λεω ειρωνικα,απλα μια απαντηση θελω ηρεμα και ωραια και αντικειμενικα Όταν μου δείξεις στοιχεία που να στηρίζουν αυτό που λες πολύ ευχαρίστως να το δεχτώ. Και πέναλτι μούφα είχατε πάρει θυμάμαι, απο τον Παπασταθόπουλο και το έχασε ο Τζόρτζεβιτς αν δεν κάνω λάθος. Εγώ εν αντιθέση έχω όλα τα δημοσιεύματα που βγήκαν για το παιχνίδι + το γεγονός οτι το είχε στα υπόψιν και η UEFA + το οτι υπήρχαν συνομιλίες με τον μάνατζερ του Σάχα και άλλους παίχτες. Και αν θες να δείς οτι ισχυεί αυτό θα πας και θα δείς το 3ο γκολ την αντίδραση του Σάχα. Ούτε εγώ που δεν παίζω τέρμα δεν έχω τέτοια αντίδραση, και θεωρείτε πολύ καλός τερμας. Δεν λέω οτι δεν θα κέρδιζες, ήταν σίγουρο αυτό, αλλα όχι με 6-0 σίγουρα. Το οποίο έγινε για να ανέβει στα μάτια σας ο χοντρός και να προσκυνάνε κάποιοι τύποι την προεδράρα που έριξε 6 στην ΑΕΚ του Αδαμίδη, που φόναζε "*αμήστε τον πούστη τον ολυμπιακό στο πούλμαν." σε κάλυψα?
LRoi Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Έχεις μπερδέψει τον Πειραιά με τον Ολυμπιακό Βόλου. Λογικό, ερυθρόλευκα και οι δύο, τέσσερα έφαγες από το Βόλο, έξι έφαγες από εμένα, βγήκε μετά και η Uefa και είπε ότι το 0-4 ήταν ύποπτο.
Superpie Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Ποια συμβαντα εγιναν που εδειχναν το το 6-0 ηταν στημενο? Μιλαμε για το Ολυμπιακος ΑΕΚ 6-0 μεχρι το 75' Για να ξερουμε για ποιο παιχνιδι μιλαμε..
Albert_Hofman Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Lroi αυτό που σου έγραψε ο Νίκος προσπαθώ να σου πω τόση ώρα. Προσπαθείς να συγκρίνεις 1-2 αγώνες που είχαν γίνει πριν 100 χρόνια με τα όργια που έχουν γίνει από την εποχή κόκκαλη και μετά. Άλλο πράγμα να είσαι διοικητικά ισχυρός και να παίρνεις μερικά σφυρίγματα παραπάνω και άλλο πράγμα να ελέγχεις τα ΠΑΝΤΑ. Τόσα χρόνια ακούγαμε το κρατικό κανάλι που πληρώνουμε από την τσέπη μας και νομίζαμε ότι βλέπαμε TVMagic(ο πουρουπουπου μόνο φανέλα του θρύλου δεν φόραγε). Γκρέμισε το γήπεδο η ΑΕΚ με την προϋπόθεση να μπει στα ολυμπιακά έργα και μέσα σε ένα βράδυ “αποφασίστηκε” ότι θα φτιάξουν γήπεδο για τον Ολυμπιακό. Σας λέει όλη η Ελλάδα για τα στημένα και τους λέτε κλάψες. Σας αδικούν σε ένα παιχνίδι στην Ευρώπη και λέτε ότι φταίει η Μερκελ το μνημόνιο και δεν ξέρω ποιος άλλος. Ο θείος Σωκράτης(δεν ξέρω για τον Πολντο) συντηρούσε κανονικά στρατό χουλιγκάνων όλα αυτά τα χρόνια (και πάρε ξύλο σε όποιον πάει κόντρα με τον πρόεδρο). Για όποιον δεν γνωρίζει, τσουκαλαδες και ιδρυτικά στελέχη της Θ. 7 δούλευαν όλοι στην intracom. Και τέλος το κερασάκι στην τούρτα; Βάζετε τον Σάββα…Ποιόν; ΝΑΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ.. τον πιο γραφικό και προκλητικό τύπο στον πλανήτη Γή να σας εκπροσωπεί.. και μετά αναρωτιέστε γιατί σας μισούν. Καταλαβαίνω ότι πλέον έχετε στιγματιστεί και τα ακούτε μέχρι και για πράγματα που δεν έχετε σχέση αλλά με το να αρνείστε τα πάντα, δεν καταφέρνετε τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις