Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επισης αν βλεπεις καλα λεει οτι υπαρχουν καποιες πληροφοριες που δεν εχουν επιβαιβεωθει,αρα τριχες κατσαρες.Οπως επισης επισημη ανακοινωση της ΠΑΕ ΑΕΚ οτι δεν υπαρχει κανενα στελεχος της μπλεγμενο με κατι τετοιο...

Δημοσ.

Ήταν και ο Αγαμίδης μπλεγμένος σε στημένα; Πέφτω από τα σύννεφα με την ηθική ΑΕΚ...

Δημοσ.

Και κατι ακομα,εσεις οι ΑΕΚτζιδες ειστε περηφανοι σε αυτα τα θεματα,οσοι αγωνιστηκαν στην ΑΕΚ αγωνιστηκαν με ψηλα το κεφαλι και εχουν το ηθικο τους παντα αναστημενο και ορθο.. Οπως εγινε και το 2008 που δεν εκανε κατι η ΑΕΚ μετα την ενσταση του Ολυμπιακου αφου το θεμα την αφορουσε αμεσα αφου παιζοταν ενα πρωταθλημα αλλα απο θεμα ηθικης δεν θελησε να κανει τιποτα.Τωρα πως και η ΑΕΚ ειναι μπλεγμενοι σε κατι τετοιο? Αλλα βεβαια,απο την στιγμη που ο ΟΣΦΠ κερδιζει την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ με πανω απο 3-0 σκορ ειναι ολα στημενα..ενω οταν ο Ολυμπιακος χανει παντα ειναι λογω αρχιδατων και μαγκικων ποδοσφαιριστων και αποδοσης...

Δημοσ.

Και σου ξαναλέω, δείξε μου έστω και μια τρίχα κατσαρή για το 4-0. Εγώ παραπάνω το γράφω πάλι οτι υπάρχουν δημοσιεύματα, αποδείξεις αν δούμε θα δούμε στα δικαστήρια. Η απορία μου είναι γιατί σταμάτησαν να βγάζουν συνομιλίες???

Όσο για την επίσημη ΑΕΚ, απο την στιγμή που ο Αδαμίδης συνομιλεί με τον Ψωμιάδη και τον λέει κύριο Μάκη τελειώνει η κουβεντα. Ο συγκεκριμένος δεν μπορεί να εκπροσωπεί την ΑΕΚ.

Δημοσ.

Lroi  αυτό που σου έγραψε ο Νίκος προσπαθώ να σου πω τόση ώρα.

Προσπαθείς να συγκρίνεις  1-2 αγώνες που είχαν γίνει πριν 100 χρόνια με τα όργια που έχουν γίνει από την εποχή κόκκαλη και μετά.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Αυτο που δε μπορειτε να δεχτειτε όλοι, οχι μονο 2-3 τσουκαλάδες κτλ, ειναι πως δεν ξεκίνησαν ολα το 1997. Εκει ειναι η αιώνια διαφωνια.

Δε θα βρεις Ολυμπιακο να μη δεχτεί, οτι έχει κάνει ο Σωκράτης (οχι φυσικά στο βαθμο που το παρουσιάζουν κάποιοι Τρακιδες εδω μέσα και κάποιοι χατζημουσιες) ή ο Βαγγέλας( του οποιου οι συνομιλίες αποδεικνύουν ακριβως τα ιδια πράγματα με αυτές του Πατέρα αλλά ως συνηθως οταν μιλαμε για παράγοντες του ΠΑΟ κάνουμε τους χαζους)

Αντιθετα θα βρεις πολλους Παναθηναικους να μη δέχονται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ παραγόντων του ΠΑΟ που ήταν η αρχη του τέλους για τη διάλυση του ποδοσφαίρου. Τα έχουμε πει, έχουν αποδειχθεί χιλιάδες φορές.

Το προβλημα των περισσότερων ειναι οτι δεν έζησαν την εποχή του Καπετάνιου ή νωρίτερα. Εζησαν μονο τον Κοκκαλη ή αυτόν θέλουν να θυμουνται.

Σορρυ μάγκες αλλά όσο υπάρχει επιλεκτική μνήμη, τύποι σα τον LRoi θα αποστομώνουν οποιονδήποτε πετάει υπερβολές.

Εδω και τώρα να σου παραδεχτώ 5 στημένα πρωταθλήματα. Κανενα προβλημα.

Οταν παραδεχτείς ποιος ξεκίνησε τα πάντα, τι κέρδισε αυτός ο άνθρωπος, ποιος έφερε τον παράνομο στοιχηματισμό στην Ελλάδα, κτλ κτλ

Αλλιώς θα συνεχιζουμε εις τον αιώνα των αιώνων αμην, να ειρωνευομαστε ο ένας τον άλλο.

Και κάποιοι ειναι τόσο παρορμητικοί εντομεταξυ που πιστεύουν και επιμένουν οτι ο Βαγγέλας τους κατέστρεψε. Βρε...Οταν ήρθε ο Βαγγέλας ήσασταν ήδη κατεστραμμένοι. Άλλος σας διέλυσε.

Εντομεταξυ εξακολουθουμε να κάνουμε κουβέντα στο τοπικ της ΑΕΚ που συζητουσαμε μια χαρά, επειδή μπηκε ένας που έχει μολις 10 μέρες στο φόρουμ και ασχολειται καθαρά με τον Βαγγέλα.

Δημοσ.

Και κατι ακομα,εσεις οι ΑΕΚτζιδες ειστε περηφανοι σε αυτα τα θεματα,οσοι αγωνιστηκαν στην ΑΕΚ αγωνιστηκαν με ψηλα το κεφαλι και εχουν το ηθικο τους παντα αναστημενο και ορθο.. Οπως εγινε και το 2008 που δεν εκανε κατι η ΑΕΚ μετα την ενσταση του Ολυμπιακου αφου το θεμα την αφορουσε αμεσα αφου παιζοταν ενα πρωταθλημα αλλα απο θεμα ηθικης δεν θελησε να κανει τιποτα.Τωρα πως και η ΑΕΚ ειναι μπλεγμενοι σε κατι τετοιο? Αλλα βεβαια,απο την στιγμη που ο ΟΣΦΠ κερδιζει την ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ ή τον ΠΑΟ με πανω απο 3-0 σκορ ειναι ολα στημενα..ενω οταν ο Ολυμπιακος χανει παντα ειναι λογω αρχιδατων και μαγκικων ποδοσφαιριστων και αποδοσης...

οτι να ναι

Δημοσ.

Α τωρα ειδα οτι τα δημοσιευματα ηταν απο την "δικη στον Σκαι".. πειτε το ετσι ρε παιδια τοτε..Τοτε ειναι σιγουρο στημενο το πραγμα,δεν γινεται δημοσιευμα απο την Δικη στο Σκαι να ειναι αναλειθης..

οτι να ναι

Γιατι οτι ναναι? εσυ δεν εισαι αυτος που λες οτι η ΑΕΚ ειναι πανω απο ολα Ηθικη? οτι δεν ειναι πουθενα μπλεγμενη? τωρα πως εγινε να μπλεκτει? εσεις ειστε η ομαδα της Ηθικης,ετσι δεν μας λετε τοσο καιρο?

Δημοσ.

Α τωρα ειδα οτι τα δημοσιευματα ηταν απο την "δικη στον Σκαι".. πειτε το ετσι ρε παιδια τοτε..Τοτε ειναι σιγουρο στημενο το πραγμα,δεν γινεται δημοσιευμα απο την Δικη στο Σκαι να ειναι αναλειθης..

Γιατι οτι ναναι? εσυ δεν εισαι αυτος που λες οτι η ΑΕΚ ειναι πανω απο ολα Ηθικη? οτι δεν ειναι πουθενα μπλεγμενη? τωρα πως εγινε να μπλεκτει? εσεις ειστε η ομαδα της Ηθικης,ετσι δεν μας λετε τοσο καιρο?

η ηθική ΑΕΚ η δική μου τελείωσε το 2008 απο εκεί και μετά είναι άλλο θέμα και απο τώρα και μετά ακόμα χειρότερο

Δημοσ.

Nαι ρε...δικη του Αλ Αφουζ λέμε. Τοσο τρομερές αποδειξεις.

Αλλά για τον Πατέρα που επισης ακουγεται στις κασσέτες και οπως εντονα λέγεται ειναι ο επομενος για ποινικη διωξη κουβέντα.

Εγω γουστάρω με όσα θα γινουν σε 1-2 χρονια. Θα ψάχνουν να κρυφτουν κάποιοι με τα ρεζιλίκια.

Αν ο Βαγγέλας ή ο Σωκράτης ηταν μονοι τους, θα τους ειχαν ηδη βάλει μέσα.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΈΝΟΙ με μόνα κορόιδα εμάς και τις τσέπες μας.

Παράνομος στοιχηματιστμος

traganeus

η δικη σου ΑΕΚ τελείωσε την εποχή Μάκαρου και του Χατζηαυτου. Αυτά πληρώνεις τωρα.

Ο Κόκκαλης απλά ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.

Δημοσ.

traganeus

η δικη σου ΑΕΚ τελείωσε την εποχή Μάκαρου και του Χατζηαυτου. Αυτά πληρώνεις τωρα.

Ο Κόκκαλης απλά ηταν η σταγονα που ξεχυλισε το ποτηρι.

συμφωνώ

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να μπουν φυλακη ολα τα λαμογια,ειτε αυτος λεγεται Μαρινακης ειτε Πατερας ειτε η μανα μου η ιδια!Απλα ας παραδεχτουν και οι ΑΕΚτζιδες και οι βαζελοι και ολοι οτι και οι δικοι τους δεν ειναι τα καλυτερα παιδια..Το οτι ο Πατερας ασχοληθηκε πρωτη φορα με το ποδοσφαιρο ως μετοχος (στο προσκηνιο τουλαχιστον) και μετα αμεσως ακουστηκε και ειναι μπλεγμενος και εκεινος στις κασετες θα επρεπε να λεει πολλα και οχι "ο δικος μου δεν εχει ξιωξη,ο δικος σου εχει"

Σταματησες να εισαι ηθικη ΑΕΚ γιατι απο το 2008 και μετα (αφου χαθηκε το πρωταθλημα την χρονια αυτη) επειδη πολυ απλα την επομενη χρονια αναλαβε ο Μαρινακης και η 4αρα απο τον ΟΛ.Βολου και τον ΟΣΦΠ ηρθε μετα.Αν δεν ερχοταν κατι τετοιο πολυ απλα θα ησουν ακομα και θα το επαιζες ηθικη αεκ..

Δημοσ.

Επισης αυτους που τελείωσαν τη δικη σου ΑΕΚ τους έχω γράψει στο ποστ #2100

http://www.insomnia.gr/topic/395311-aek/page-140?do=findComment&comment=52300195

στο οποιο αναφέρω ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ στέρησαν την ΑΕΚ.

Ακριβώς αυτό που γράφεις είναι. Πάντως δεν θυμάμαι να είπα οτι την έριξε ο Μαρινάκης την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ την έφεραν στο χάλι που ήταν αγωνιστικά ο Αδαμίδης με μπροστάρη τον Δημητρέλο και στο τέλος την βοήθησε να πέσει Μελ. Γενικά αυτό που πάει να φτιαχτεί με τον Μελισσανίδη δεν με εκφράζει 100%.

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν πρωταθλήματα (άλλωστε δεν έχω πανηγυρίσει κάποιο), εμένα με νοιάζει να έχω μια τίμια ομάδα και να παλεύω καθαρά στους αγώνες μου. Όπως τότε που ήταν στα ντουζένια ο Κόκκαλης, αλλα ο Ντέμης όλο δολοφονούσε τις κόκκινες φανέλες. Είχε ένα θέμα.... Ο Μελ βλέπω οτι πάει να κάνει μια νέα παράγκα για να πάρουμε το αίμα μας πίσω για τα προηγούμενα χρόνια. Δεν παει να μου φτιάξει γήπεδο και να φέρει και τον Μέσι.... Είχε πει τότε την ΑΕΚ ή λαμόγιο ή τρελός θα την αναλάβει. Ο τρελός πέρασε και τον φάγανε, ώρα λοιπόν για το λαμόγιο.

Σταματησες να εισαι ηθικη ΑΕΚ γιατι απο το 2008 και μετα (αφου χαθηκε το πρωταθλημα την χρονια αυτη) επειδη πολυ απλα την επομενη χρονια αναλαβε ο Μαρινακης και η 4αρα απο τον ΟΛ.Βολου και τον ΟΣΦΠ ηρθε μετα.Αν δεν ερχοταν κατι τετοιο πολυ απλα θα ησουν ακομα και θα το επαιζες ηθικη αεκ..

Τις 6άρες και τις 4άρες τις γράφω εγώ. Απο το 2008 και μετά η ΑΕΚ άλλαξε και έγινε μια ομάδα που όλοι κοιτούσαν να φάνε απο τα εκατομμύρια με όποιο τρόπο μπορούσαν κάνοντας κακό και στην ομάδα. Με Θανόπουλο και Αδαμίδη να με κοροιδεύουν με επενδυτές κτλπ εγώ δεν είμαι τόσο πρόβατο. Να παίρνουν με πουστιές κάθε χρόνο ενημερώτητα και να αφήνει απλήρωτες εφορία και 44. Εγώ θα έχω να λέω για την ΑΕΚ του 2008, μετά ήρθε η καταστροφή την οποία λέγαμε πολλοί απο εμάς, αλλα έφταιγε ο Ντέμης τότε. Που ήθελε να καθαρίσει το γήπεδο, θυμάμαι πήγαινα γήπεδο και ήταν γεμάτο με πατεράδες και πιτσιρίκια. Αυτή η ατμόσφαιρα και η οπαδική υγεία που είχε η ομάδα δεν θα υπάρξει ξανά... Αυτό θέλω εγώ.

Δημοσ.

Παιδια εδω νεβηκε ο Απολλων Α εθνικη ξανα συντομα και η ΑΕΚ πιστευω ειληκρινα αν και ολυμπικος οτι αν δεν γυνουν παλι μαλακιεσ σε μια 5ετια η ΑΕΚ θα χτυπησει πρωταθλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...