Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ενταξει οκ τοτε..Τι να πω..Παντως για το θεμα με τον Ηρακλη τοτε δεν λες τιποτα..Να παραδεχτεις και εσυ οτι και η ΑΕΚ ηταν μπλεγμενη στα σκατα τοτε με θεμα δωροδοκιας κ.τ.λ.
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Επειδή σκάλωσες λίγο, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει και έσοδα (τηλεοπτικό, διαρκείας, πωλήσεις, εισιτήρια, χορηγοί) Για το θέμα με τον Ηρακλή, η δικαιοσύνη έλαμψε και αποδόθηκε δικαιοσύνη με την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών. Δεν βλέπω καμία δωροδοκία μόνο συκοφάντηση απέναντι στην ΑΕΚ
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οπως τουλαχιστον εχω παραδεχτει εγω οτι πρεπει να τιμωρηθει ο Μαρινακης για τα στημενα αοφυ βγει η αποφαση.. Τοτε γιατι τιμωρηθηκε η ΑΕΚ αφου ηταν συκοφαντηση? Αφου λες οτι δεν βλεπεις δωροδοκια δεν πρεπει να λες οτι επρεπε να δωθει η ποινη...
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μα πιαστηκε επ'αυτοφωρο για δωροδοκια και μου λες οτι ηταν συκοφαντηση?
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Κατσε ρε φιλε,πιαστηκε για δωροδοκια εκεινη την στιγμη επ'αυτοφωρο,και μου λες οτι τιμωρηθηκε με αφαιρεση βαθμων για τα ματια του κοσμου.Δλδ βγηκαν και ειπαν οτι κατσε να βγουμε να πουμε για δωροδοκια και να ριξουμε και μια ποινη ετσι για τα ματια του κοσμου απλα ετσι,χωρις να εχει γινει τιποτα.. Δεν τιμωρηθηκε για τον λογο που πιστευεις εσυ οτι επρεπε να τιμωρηθει ο Μαρινακης και ο καθε Μαρινακης για τα πεπραγμενα του πανω σε θεματα διαιτητων και στημενων αγωνων και δεν τιμωριεται...
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Ο Ηρακλής ανέμενε να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, καθώς η τότε νομοθεσία προέβλεπε την αφαίρεση βαθμών αν κρίνονταν ένοχοι ΑΕΚ που κολλάς? Επειδή πριν 30 χρόνια ο κανονισμός έλεγε αφαίρεση θες να γίνει και τώρα το ίδιο με τον Βαγγέλα?
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Μα δεν λεω να γινει το ιδιο με τον Μαρινακη φιλε μου.Αυτο που λεω ειναι οτι οντως η νομοθεσια ελεγε αφαιρεση βαθμων,μονο που η αφαιρεση βαθμων εγινε για το ερχομενο πρωταθλημα..Αυτη ειναι η διαφορα ενω η αφαιρεση επρεπε να γινει στο υπαρχον πρωταθλημα και ο Ηρακλης να παει δευτερος...
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα. Η ποινή ήταν αφαίρεση βαθμών και αφαίρεση βαθμών έγινε. Ο κανονισμός θα τηρηθεί για τον Μαρινάκη και την ομάδα του έστω και την επόμενη αγωνιστική περίοδο? το ξέρουμε απο τώρα ΟΧΙ.
Superpie Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Οχι φιλε δεν τιρηθηκε καμια ποινη.Αλλο η ποινη να εφαρμοστει οπως λεει ο νομος στο τωρινο πρωταθλημα και αλλο στο επομενο.Αλλο το ενα αλλο το αλλο..
traganeus Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Όταν βγεί η ποινη για τον Μαρινάκη και την ομάδα σου και είναι έστω και 20% αυτή που θα ορίζει ο κανονισμός έλα να μου την πεις. Μέχρι τότε εγώ βλέπω οτι αφαίρεση έλεγε ο κανόνας και αφαίρεση έγινε.
LRoi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Αν διαβάσει κάποιος τι γράφει ο τραγανέας, ένα πράγμα έρχεται στο μυαλό κατευθείαν: Να αγιάσει το χέρι και το στόμα του Μαρινάκη.
Str Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2013 κυρίες και κύριοι! ΑΚΟΜΑ μια πρωτοτυπία!!! μετά το "99 σφυρίγματα υπέρ μας, 1 υπέρ σας, ΑΡΑ ΠΑΤΣΙ!" έρχεται στο τσίρκο μας και το νέο νούμερο με τίτλο "99 οικονομικά και αθλητικά σκάνδαλα για μάς, 1 για σας, ΑΡΑ ΠΑΤΣΙ!!!" περάστε, θαυμάστε και πληρώστε κι όλας, μη γίνουμε και κλέφτες... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις