Προς το περιεχόμενο

AEK

ChrisAce

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καταλαβετε το,ο Ολυμπιακος ειναι ο μεγαλυτερος βρωμιαρης,και εσεις ομως δεν ειστε καθαροι.Αυτο ειναι το θεμα.

Εγώ καλύφθηκα...

Ποτέ δεν υπονόησα πως είμαστε άσπιλοι, για όνομα του θεού...

Αλλά οι συγκρίσεις και μόνο είναι αστείες...

Κυρίως σχετικά με λεφτά, δηλαδή από τότε που μπήκαν τα εκατομμύρια του ch.l. και κάποια ομάδα ΕΠΡΕΠΕ να τα παίρνει!

Προφανώς και κάποιες στιγμές οι άλλες ομάδες έκαναν εγκλήματα, οι Σώκος όμως κυρίως τα έκανε κατ εξακολούθηση, σε τεράστιο βαθμό, ασύστολα, αναίσχυντα, απροκάλυπτα, αλαζονικά ΚΑΙ αισχρά...

για αυτό την περίοδο του Βαρδινογιάννη και του Μελ δεν τους μίσησαν όσο μίσησαν τον Σώκο...

υπάρχει λόγος...

εκτός αυτού, το ότι αυτή την περίοδο δεν παίρναν οξυγόνο(λεφτά) οι άλλες ομάδες έφερε ντόμινο και άλλα πράγματα:

-μεγάλες ομάδες να παραπαίουν (και να πέφτουν κατηγορία)

-να μη χρειάζεται πλέον να στήνει μόνος του ο Ολυμπιακός σύστημα (γιατί αν είσαι τραγικά μονος δυνατός, κανείς απλά δε θέλει να σου χαλάσει το χατίρι... χαρακτηριστικό παράδειγμα τα τελευταία χρόνια που δεν πιστεύω πως βάζει ανθρώπους ο Μαρινάκης να παίρνει διαιτησίες, απλά και μόνο επειδή είναι ισχυρός κανένας διαιτητής δε θέλει να του στερήσει σφυρίγματα και βαθμούς ακόμα κι αν είναι να χάσει ένα παιχνίδι στα 20)

-επειδή όλοι παραπαίουν από ασφυξία προηγούμενων ετών, να μειώνει και ο Ολυμπιακός τη δυναμική του

επομένως, ναι, προφανώς τα τελευταία χρόνια δεν έχει πληρώσει ο Ολυμπιακός διαιτητές... αλλά αν παίρνει παιχνίδια επειδή οι άλλες μεγάλες ομάδες έχουν να δουν ρευστό από το 2000, επειδή κανένας τιποτένιος διαιτητάκος δε τολμάει να σφυρίξει εναντίον του, κάθε ανύπαρκτος παράγοντας έχει από 2-3 δανεικούς οπότε (όχι επειδή του ζητήθηκε αλλά) για δημόσιες σχέσεις δε θα βάλει την ομάδα του να σκυλιάσει για βαθμούς απέναντί του, επειδή έχει πάρει αρκετό προβάδισμα τα τελευταία χρόνια δε χρειάζεται να ιδρώσει...

επίσης, ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ο Ολυμπιακός είχε και γαμώ τις ομάδες...

αλλά τι να το κάνω το άτι τον Τζόρτζεβιτς που δεχόταν να είναι μακράν το καλύτερο χαφ για 10 χρόνια, και παρόλα αυτά αντί να κάνει μπούκες να θέλει να πέφτει για να παίρνει φάουλ και πέλαντι?

δεν είμαστε τυφλοί ρε παιδιά...

όλοι αδικημένοι είμαστε, απλά εμείς λίγο περισσότερο από τους Ολυμπιακούς (αρκετά δηλαδή) και ειδικά τα τελευταία χρόνια που κυκλοφορεί το "μαρούλι"

και επειδή λοιπόν το μαρούλι το έπαιρνε συντριπτικά μόνο ένας, έμειναν πίσω οι άλλοι...

χωρίς εμπάθειες και με χαλαρή διάθεση...

Δημοσ.

Μα δεν εκανα συγκριση.Το παραδεχτηκα οτι βρωμιες εκανε και κανει ο Ολυμπιακος γιατι ειναι εκ. ευρω στην μεση.. Ο Μελισσανιδης δλδ γιατι εκανε λαθραιμποριο πετρελαιου παρανομα? για τα λεφτα,οπως το ιδιο και ο Κοκκαλης και ο καθε Κοκκαλης..Δεν διαφωνησα σε αυτο.Το μονο που ειπα ειναι οτι μην το παιζουν οι Αεκτζιδες Αγιοι οπως και οι Βαζελοι.Ο καθενας κανει τις λαμογιες του,αλλος πολυ,αλλος παρα πολυ,αλλος λιγο και αλλος το παραχεζει,αναλογα την δυναμικη του καθε ενα προς ολο το συστημα..Οχι ομως να βγαινει ο αλλος να μου λεει οτι δεν το παιζουμε καθαροι και Αγιοι,απλα ΕΙΜΑΣΤΕ

Και μαλιστα πολυ περισσοτερο Str απο οταν μπηκε το στοιχημα...

Δημοσ.

Να τα παιξει τα στανταρακια ο Τιγρης να οικονομησει ωστε να παρει τα λεφτα πισω απο αυτα τα λιγα που θα ριξει απο την τσεπη του στο γηπεδο της ΑΕΚ.Και επισης δεν μπαινω στο θεμα σας γιατι ειμαι πονεμενος ή φοβαμαι την ΑΕΚ.Μπαινω για να πω οτι εσεις ησασταν αυτοι που το παιζατε μιξοπαρθενες κ.τ.λ για χρεη και γηπεδα του κρατους που δωθηκαν στον Ολυμπιακο και τωρα τα λουζεστε..Λεω πως πουστιες εχω κανει και ειναι αμετρητες,παρα μα παρα πολλες.Μην το παιζετε ομως και εσεις καθαροι...Αυτο ειναι το point...

Δεν το παίζουμε ΕΙΜΑΣΤΕ!

Νομιζω οτι βγηκε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

superpie απλα τα πραγματα καμια μεγαλη ομαδα στο κοσμο δεν ειναι καθαρη ολοι καποτε εχουν κανει λαμογιες με το σταυρο στο χερι κανεις δεν εκανε λεφτα δεν πηρε πρωταθλημα δεν εχτισε αυτοκρατοριες ειναι νομος αλλα οπως ειπε και ο str  ο θειος το παρακανε ασύστολα, αναίσχυντα, απροκάλυπτα, αλαζονικά ΚΑΙ αισχρά.αυτο λεμε δεν ειμαστε παναγιες αλλα οχι οτι ειμαστε το ιδιο.σε ποια χωρα εχεις δει μονιμο πρωταθλητη την ιδια ομαδα για δεκαετια ουτε στην ουκαντα.απλα ο θειος ηθελε ολη την πιτα δικια του ολο το χρημα δικο του και γιαυτο κατεστρεψε το πρωταθλημα κανοντας το μη ανταγωνιστικο κατι που βλαπτει και τον ολυμπιακο αλλα τα πηθικια οι γαυροι δεν το βλεπουν οτι το μονοπωλιο δεν τους συμφερει και γιαυτο πανε απατοι στην ευρωπη.αντι να μοιραστει το χρημα να εχουμε 4-5 ομαδες δυνατες στο πρωταθλημα να γινουμε ανταγωνιστικοι στην ευρωπη εχουμε μια και κλαφτα χαραλαμπε

Επεξ/σία από tasoskont
Δημοσ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ,δεν ειπα το αντιθετο.Αν δεις ποστ μου και πιο παλια εχω κραξει ο ιδιος τον Μαρινακη.Απλα σου παρεθεσα πανω οτι καποιοι απο εσας λετε ακριβως το αντιθετο απο οτι λες εσυ,οτι ειστε Παναγιες..

Δημοσ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΙ!!! μου αρέσει να το παίζω γαύρος. Λες κάτι χωρίς επιχειρήματα και γνωρίζοντας οτι δεν ισχύει, μετά τις πολλές επαναλήψεις το πιστεύεις και ο ίδιος. Οποτε είμασταν είμαστε και θα είμαστε καθαροί!!!

• Like 1
Δημοσ.

1. Βγήκε ο Λουρόπουλος και το διέψευσε...

2. Εδώ μιλάμε τι κάναν οι ομάδες μας, με ποιο τρόπο ευνοηθήκαμε εις βάρος άλλων ομάδων... δηλαδή αν ξενογαμήσει ο Σαββίδης ή πιάσει ο Αλαφούζος τη γυναίκα του με εραστή και τους σκοτώσει, θα φταίνε οι ομάδες? Δε μιλάμε ούτε για τα οικογενειακά των διοικήσεων ούτε για τα άσχετα με την ομάδα αδικήματα... εξ'άλλου δε νομίζω να μην έχουμε "το καλύτερο παιδί"... όλοι το ξέρουμε...

(μία φορά είπαμε να στηρίξουμε άξιο πρόεδρο και έπεσαν οργανωμένοι, αντίπαλοι και κράτος να τον ρίξουν... δεν πειράζει, αφού δεν μπορούσαμε να έχουμε πρόεδρο που να είμαστε περήφανοι, ας έχουμε το αιλουροειδές)

• Like 1
Δημοσ.

χαλάρωσε για πλάκα το έβαλα...

Ηθελα να το σχολιάσει ο Τραγανεους να γελασουμε.

Να σου στείλω ένα βιντεάκι απο ένα ματς της Juventus στο CL πριν κατι χρόνια να γελάσεις καλύτερα μωρέ???

[superpie mode on]Αν υπάρχει κάτι να πάνε στην δικαιοσύνη η οποία θα λάμψει και να αποδοθούν ευθύνες ΑΝ υπάρχουν.[/superpie mode on]

YΓ. Θέλω να μου πείς γιατί έδιωξε ο βαγγέλας τον Zardim

Δημοσ.

Τι τσαντιζεσαι βρε τωρα και που κολαει η 7αρα με τις βλακίες που γράφουν για τον γατουλη??

Για πλάκα στο έβαλα για να δεις τι βλακιες μπορουν να γράψουν.

Για να καταλάβεις οτι και τα μισά που γράφουν για άλλους δεν ισχύουν.

YΓ. Θέλω να μου πείς γιατί έδιωξε ο βαγγέλας τον Zardim

Με τη μουρμουρα του κόσμου και εγω θα τον έδιωχνα...Τωρα αν ξέρεις εσυ κάτι άλλο το λες.

Δημοσ.

Τι τσαντιζεσαι βρε τωρα και που κολαει η 7αρα με τις βλακίες που γράφουν για τον γατουλη??

Για πλάκα στο έβαλα για να δεις τι βλακιες μπορουν να γράψουν.

Για να καταλάβεις οτι και τα μισά που γράφουν για άλλους δεν ισχύουν.

Με τη μουρμουρα του κόσμου και εγω θα τον έδιωχνα...Τωρα αν ξέρεις εσυ κάτι άλλο το λες.

http://www.xxsports.gr/%CE%B1%CF%80%CE%AD%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B6%CE%B1%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BC-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...