Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα ρε, γι' αυτό έπεφτε το ξυλίκι στις κερκίδες?.

Ελα παραδέξου το. Και συ νόμιζες ότι έκαναν ντου τα παοκια :lol:

Δημοσ.

Ναι, σιγά.

Εγώ ψυλλιάστηκα ότι εντόπισαν κανέναν χαζό με μπλούζα του ΠΑΟΚ που είχε τρυπώσει αναμεσά τους και τον αρχίσαν στις σβερκιές!

Δημοσ.

Και όλα αυτά επειδή ο όρος υπέροχος λαός δεν χρησιμοποιείται από τους προέδρους και τα media για τους ανεγκέφαλους αλλά για τον σωστά ενεργό και πράγματι υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ.

Θα φρικάρω, μη συνεχίζεις!

Hint: Όταν ακούς "ο υπέροχος Ελληνικός λαός / ο λαός του Θρύλου / οι τηλεθεατές του Αντ1... ξέρουν, έχουν κρίση, έχουν αντίληψη".... δεν το εννοούν, σε δουλεύουν. Σε γλύφουν γιατί θέλουν απλά τα λεφτά και τη ψήφο σου!

Δημοσ.

Το ματς της Σάλκε με τον ΠΑΟΚ λίγο έλειψε να τιναχτεί στον αέρα λόγω της σημαίας που σήκωσαν οπαδοί των Γερμανών. Η Σάλκε εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία έκανε λόγο και για προκλητική συμπεριφορά των φίλων της Ελληνικής ομάδας ενώ κατέκρινε την κίνηση των οπαδών της.

Η ανακοίνωση της Σάλκε:

"Εμφανίστηκε μια σημαία των Σκοπίων, από τους Ultras της Βαρντάρ, που είναι φίλοι των Ultras της Σάλκε. Κατά την άποψη της αστυνομίας αυτή η σημαία συνιστά πράξη υποκίνησης εθνικού μίσους.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=233799&catid=1

Δημοσ.

Και μείναμε χωρίς αριστερό μπαααααακ...

Πόσο σοβαρή ομάδα είμαστε, που-στηριζόμαστε σε έναν παίκτη και μάλιστα 37 ετών. (οχι πως ειναι κακός...). Διότι το σπυρόπουλο μάλλον δεν τον υπολογίζει ο στέφενς.

Διαβάζω τώρα, μάνι μάνι μεταγραφή στη θέση αυτή. Που'ναι θέση που πονάει όλες τις ομάδες...

Δημοσ.

ο Παοκ εχει την ευκαιρια της 20ετιας να αλλαξει επιπεδο. αν περασει την Σαλκε στο παιχνιδι της 20ετιας τοτε παιρνει αμεσα 13.8 εκατομμυρια ευρω!!! συν τα 2.1 που ηδη πηρε βεβαια συν τα εσοδα απο τους 2 αγωνες εντος εδρας απο τις εισπραξεις, συν τα εσοδα απο πιθανες νικες κ ισοπαλιες μιλαμε για 19-20 εκατομυμρια ευρω εσοδα. θα παρει κ σουπερ παικτη απο οτι διαβαζω απο Βαλενθια οποτε το επιπεδο ανεβαινει αυτοματα στα επιπεδα του Ολυμπιακου κ αλλαζει εποχη. αν απο την αλλη χασει ναι μεν θα παρει κ τα λεφτα του Ατρομητου αλλα καμια σχεση τα ποσα με το τσαμπιονς λιγκ.

οποτε εχετε την ευκαιρια της ζωης σας!! αν την χασετε ειστε αξιοι της μοιρας σας κ δικαιολογειτε το προσωνυμιο που σας εχουν δωσει.

Δημοσ.

Kαλα ευκαιρια της ζωης τους δεν το λες, οταν εχουν αντιπαλο την Σαλκε. Να μου λεγες οτι παιζανε με καμια Αουστρια Αγιων Σαραντα (/sic) να σου λεγα οκ, αλλα οι πιθανοτητες/προβλεψεις παραμενουν με το μερος της Σαλκε.

Κατα τ'αλλα εχοντας δει πολλα ολα αυτα τα χρονια σε ΠΑΟ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, με διαφορους σωτηρες εκατερωθεν που τη πρωτη χρονια ξοδεψανε λεφτα (τωρα το τινος λεφτα ξοδεψαν, αλλου παπα ευαγγελιο), η τωρινη κατασταση του ΠΑΟΚ με τον Σαββιδη (Στοχ, Πιατι ακουγεται κλπ) πιο πολυ σε σκεψεις θα με εβαζε, παρα σε αισιοδοξια για το μελλον και οπτιμισμο τυπου "ευκαιρια να φτασουμε τον Ολυμπιακο μια για παντα".

Δημοσ.

Οντως αν περασει την Σαλκε θα παρει πολυ χρημα ο ΠΑΟΚ εκτος απο την βοηθεια με τους βαθμους που θα δωσουν στην Ελλαδα και πραγματικα θα αλλαξει επιπεδο αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ.

Τωρα εμενα κατι μου λεει οτι ο Ιβαν αργα ή γρηγορα θα την κανει και δεν ξερω τι μελλον γεννεσθε μετα για τον ΠΑΟΚ.

Τωρα οσο αφορα τον Πιατι το πρωι ελεγαν οτι θα γινει προταση αν και εφοσον περασει ο ΠΑΟΚ στους ομιλους,τωρα διαβασα οτι η προταση εγινε ηδη.Παντως αν γινει θα ειναι αλλη μια πολυ καλη μεταγραφη για τον ΠΑΟΚ αν και δυσκολο το βλεπω γιατι ειναι σε πολυ καλη ηλικια και δεν μπορει να μην εχει προτασεις και απο Ευρωπαικες ομαδες..

Δημοσ.

Οντως αν περασει την Σαλκε θα παρει πολυ χρημα ο ΠΑΟΚ εκτος απο την βοηθεια με τους βαθμους που θα δωσουν στην Ελλαδα και πραγματικα θα αλλαξει επιπεδο αγωνιστικα ο ΠΑΟΚ.

Εξήγησε μου το bold αν σου είναι εύκολο. 

Λογικά, πιο πολλούς βαθμούς (για τη χώρα) δεν έχει τη δυνατότητα να κερδίσει μια ομάδα αν παίζει στο ουέφα? Επειδή οι ομάδες είναι (αναλογικά πάντα) ευκολότερες από το τσουλου.

Δεν έχω ιδέα, είναι περισσότεροι οι βαθμοί που παίρνεις από το champions league?

Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, είναι περισσότεροι οι βαθμοί που παίρνεις από το champions league?

Ειναι οι διπλοι. Μια νικη δινει 2 βαθμους/ 2000 ποντους και η ισοπαλια 1 βαθμο / 1000 ποντους. Στο ουεφα ειναι τα μισα. Και δεν υπαρχουν και οι βαθμοι προκρισης

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι οι διπλοι. Μια νικη δινει 2 βαθμους/ 2000 ποντους και η ισοπαλια 1 βαθμο / 1000 ποντους. Στο ουεφα ειναι τα μισα. Και δεν υπαρχουν και οι βαθμοι προκρισης

Ευχαριστώ  :-)

Δημοσ.

Αληθεια dismemberer γιατι εχεις το ποστ του Posthelper ως υπογραφη?

Επειδή δε θέλω να χαθεί. Ποτέ. Για κανένα λόγο.

Μιλάμε για μεγάλη αλήθεια από έναν άνθρωπο που μιλάει "υστερα απο πολλα χρονια υψηλης διανοησης κ παρατηρησης του κοσμου"

Τέλοσπάντων, συνεχίστε και σορρυ για το offtopic. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...