Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tοπε τοπε!! ο Δωνης τοπε.

"το ελληνικο κρατoς και το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι ενα μπουρδελο"

:oneup:

συμπλήρωσε ότι η ΑΕΚ πήρε κάλπικο τίτλο.

ένα έργο καλά σκηνοθετημένο και εκτελεσμένο.

• Απαντ. 5,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Δώνης μόλις δήλωσε ότι το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Ανέβηκε πολύ στα μάτια μου μετά από αυτό, παραδόξως αν και είμαι σίγουρος ότι αν προπονούσε ομάδα του συστήματος, δεν θα είχε τα cojones να δηλώσει κάτι ανάλογο.

Δημοσ.

Και ο Δελλας μολις ειπε "το ξερουμε οτι ειναι"!...

Ο Δώνης μόλις δήλωσε ότι το ελληνικό κράτος είναι ένα μπουρδέλο. Ανέβηκε πολύ στα μάτια μου μετά από αυτό, παραδόξως αν και είμαι σίγουρος ότι αν προπονούσε ομάδα του συστήματος, δεν θα είχε τα cojones να δηλώσει κάτι ανάλογο.

Ε φυσικα, αν προπονουσε ομαδα του συστηματος θα ηταν τιτλουχος ή κυπελουχος.

Μετα τον πετσινο πρωταθλητη λοιπον, αποκτησαμε και πετσινη κυπελουχο. Ευγε μας και παντα τετοια.

Δημοσ.

Ε φυσικα, αν προπονουσε ομαδα του συστηματος θα ηταν τιτλουχος ή κυπελουχος.

Μετα τον πετσινο πρωταθλητη λοιπον, αποκτησαμε και πετσινη κυπελουχο. Ευγε μας και παντα τετοια.

Οι καλύτερες ομάδες δηλαδή είναι οι "του συστήματος'; Ε ρε πλάκες...

Δημοσ.

Πιο ευγενικα αυτη τη φορα

Ο Μαρινάκης φταίει.

Αυτο σε νοιαζει και σημερα ρε Τιμο?

Να υπερασπιστεις τον Μαρινακη?

Σοβαρα μιλαμε?

Δημοσ.

Πιο ευγενικα αυτη τη φορα

Αυτο σε νοιαζει και σημερα ρε Τιμο?

Να υπερασπιστεις τον Μαρινακη?

Σοβαρα μιλαμε?

Ναί. Αν αυτό κατάλαβες.

Δημοσ.

Ρε Τιμο, δουλευομαστε?

Δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεσαι απο πισω, αλλα με αυτο το ποστ εγω τουλαχιστον καταλαβα οτι ηθελες να πεις "Για να δουμε, παλι ο Μαρινακης θα σας φταιει?"

Ας μας πουν και οι υπολοιποι αν καταλαβαν το ιδιο ή κατι αλλο

Δημοσ.

Απλά σήμερα αποδείχθηκε αυτό που είπε ο Δώνης. Συνεπώς δεν φταίει μόνο ο Ολυμπιακός για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να δούμε αύριο, εάν θα πέσει τόσο κλαψοτέτοιο όπως είχε πέσει στα γεγονότα στο Καραϊσκάκη τα οποία οχρυούν μπροστά σε αυτά που έκαναν απόψε;

Δημοσ.

τα οποία οχρυούν μπροστά σε αυτά που έκαναν απόψε;

και δεν εγιναν μονο εντος οακα. αλεξανδρας και ζωγραφου αν σας λενε κατι!!

ΥΓ.ΤΡΕΛΗ εμπνευση να περασει το πουλμαν με τους αεκτζηδες απο Αλεξανδρας

Δημοσ.

Είναι το δωματιάκι(κεντρικά της original) εκεί τα τελευταία 30 χρόνια.Αν δεν είχε εκεί ΑΕΚτζήδες σήμερα δεν θα είχε πουθενά.

Δημοσ.

επρεπε να χαν παρει τα μετρα τους ομως, οχι που περασαν σαν ζωα στη σφαγη. διαβασα οτι υπηρξαν πολλοι τραυματισμοι, ε αυτο ειναι λαλακια

Δημοσ.

Μάλλον άλλοι πήγαν εκεί σήμερα επίτηδες.(χαλαρά γίνεται τις 10/10 φορές που παίζει ντέρμπι η ΑΕΚ και έχει τρελό κόσμο στο δωματιάκι).Και δεν τους έσφαξε κανένας.Αν δεν φώναζαν την αστυνομία και γινόταν τα σκηνικά με τους μπάτσους μπορεί και να μην μαθαίναμε για το περιστατικό.

Δημοσ.

Ο Μαρινάκης φταίει.

Συμφωνώ απόλυτα.

Από την στιγμή που δεν μπόρεσε ο ίδιος να καταλάβει τι καραγκιοζιλίκια έκανε στο ντέρμπι και δεν είχε τον ανδρισμό να φύγει μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην ξανα ακουστεί για λίγο καιρό... Και όχι μόνο αυτό. Δεν παραδέχτηκε τίποτε. Πέντε παίχτες του Π.Α.Ο. έδειραν 2000 αγνούς οπαδούς και εμένα. Ρώτησα τον Σισέ πως βιδώνουν οι βίδες και αυτός με έβρισε. Αυτά είπε στην υπεράσπισή του.

Θα μπορούσε με 5 κουβέντες να αλλάξει πολλά. "Έκανα μαλακία" αν έλεγε...

Από την στιγμή που ο πρόεδρος του συνεταιρισμού είναι καραγκιοζάκος και μαθητής ενός αποδεδειγμένα γκάγκστερ (εκπρόσωπος του συνασπισμού στην Ε.Π.Ο. με τις ευλογίες του μαθητή) τέτοια παράσταση θα έχουμε.

Πρέπει φέτος να είναι η ποιο αποτυχημένη/άθλια/επικίνδυνη ποδοσφαιρική χρονιά που θυμάμαι.

Περιμένω από τον Αδαμίδη όχι μία αλλά 1002 επιστολές.

Δημοσ.

Θα μπορούσε με 5 κουβέντες να αλλάξει πολλά. "Έκανα μαλακία" αν έλεγε...

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρίχνει τους τόνους και παραδέχεται το λάθος του στις δηλώσεις μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ καλεί τον Δημήτρη Γόντικα σε συνάντηση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραδέχθηκε το λάθος του, ζήτησε συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέσω προσωπικής δήλωσης που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού καλεί τον Δημήτρη Γόντικα σε συνάντηση ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση, για την οποία φέρει μεγάλη ευθύνη.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ:

"Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός,να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.

Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση".

Βαγγέλης Μαρινάκης

Πρόεδρος Ολυμπιακού"

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/311018.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...