CROM271 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σταματηστε να συγκρινετε την διαιτησια αναμεσα στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο και τον μπασκετικο Παναθηναικο. Απλα δεν υπαρχει καμια σχεση. Στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι (εκτος καποιων Ολυμπιακων) λενε πως ευνοειται απο την διαιτησια και πως αρκετα πρωταθληματα τα πηρε λογω παραγκας. Στον μπασκετικο Παναθηναικο αντιθετα ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι (εκτος καποιων Ολυμπιακων παλι) λενε πως εχει παρει δικαια τα πρωταθληματα γιατι απλα εχει καλυτερη ομαδα. Τυχαιο? Δεν νομιζω... Σταματηστε επομενως το παραμυθακι για την διαιτησια στο μπασκετ, γαιτι απλα γινεστε γραφικοι...
Alxnks Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 ] Στον μπασκετικο Παναθηναικο αντιθετα ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι (εκτος καποιων Ολυμπιακων παλι) λενε πως εχει παρει δικαια τα πρωταθληματα γιατι απλα εχει καλυτερη ομαδα.
daPro Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σταματηστε να συγκρινετε την διαιτησια αναμεσα στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο και τον μπασκετικο Παναθηναικο. Απλα δεν υπαρχει καμια σχεση. Στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι (εκτος καποιων Ολυμπιακων) λενε πως ευνοειται απο την διαιτησια και πως αρκετα πρωταθληματα τα πηρε λογω παραγκας. Στον μπασκετικο Παναθηναικο αντιθετα ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι (εκτος καποιων Ολυμπιακων παλι) λενε πως εχει παρει δικαια τα πρωταθληματα γιατι απλα εχει καλυτερη ομαδα. Τυχαιο? Δεν νομιζω... Σταματηστε επομενως το παραμυθακι για την διαιτησια στο μπασκετ, γαιτι απλα γινεστε γραφικοι... το ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι εννοεις του παο? ο ποδοσφαιρικος Ολυμπιακος ευνοειται κ παιρνει πρωταθληματα κ ο μπασκετικος παο παιρνει πρωταθληματα αλλα χωρις να ευνοειται... ωραια τα λες..
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ως ουδέτερος, απλά να σας ενημερώσω ότι όπως τα λέει ο CROM271 είναι τα πράγματα. Υπάρχουν και φίλαθλοι άλλων ομάδων εκτός από του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ και έχουν γνώμη. Άμα θέλετε την ακούτε, αλλιώς κλείστε τα αυτιά σας και αρχίστε να φωνάζετε "είναι απλά ζηλιάρηδες, είναι απλά ζηλιάρηδες". Πάντως λιγότερο σεβασμό για ομάδα που παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα σε ένα άθλημα, δεν έχω ξαναδεί. Τυχαίο; Δε νομίζω.
Chris_85 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Σεβασμος υπαρχει, αλλα υπαρχει και τεραστια ευνοια της διαιτησιας που αποδεικνυεται στα κρισιμα καθε χρονο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αυτο που προσπαθουν οι γαυροι να εξισωσουν το πως κατακτουν πρωταθληματα στην μπαλα με το πως παιρναμε εμεις τα πρωταθληματα στο μπασκετ ειναι η πιο ειλικρινης παραδοχη τους για τα καλπικα της μπαλας. Απο κει και περα καταλαβαινω απολυτα ποσο βολικος συλλογισμος ειναι για καποιους.
kirileman Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Αυτο που προσπαθουν οι γαυροι να εξισωσουν το πως κατακτουν πρωταθληματα στην μπαλα με το πως παιρναμε εμεις τα πρωταθληματα στο μπασκετ ειναι η πιο ειλικρινης παραδοχη τους για τα καλπικα της μπαλας. Απο κει και περα καταλαβαινω απολυτα ποσο βολικος συλλογισμος ειναι για καποιους. Ενώ το "τα πρωταθλήματα που παίρνω στο μπάσκετ είναι πέρα για πέρα δίκαια γιατί έχω πάρει και 6 Ευρωπαϊκά" δεν είναι βολικός συλλογισμός για κάποιους;
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ως ουδέτερος, απλά να σας ενημερώσω ότι όπως τα λέει ο CROM271 είναι τα πράγματα. Υπάρχουν και φίλαθλοι άλλων ομάδων εκτός από του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ και έχουν γνώμη. Άμα θέλετε την ακούτε, αλλιώς κλείστε τα αυτιά σας και αρχίστε να φωνάζετε "είναι απλά ζηλιάρηδες, είναι απλά ζηλιάρηδες". Πάντως λιγότερο σεβασμό για ομάδα που παίρνει σχεδόν κάθε χρόνο το πρωτάθλημα σε ένα άθλημα, δεν έχω ξαναδεί. Τυχαίο; Δε νομίζω. Καλά εντάξει, συγκεκριμένα οι δικές σου απόψεις είναι γνωστές εδώ μέσα. Γενικά για το άθλημα, αλλά και ειδικά...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Καλά εντάξει, οι δικές σου απόψεις είναι γνωστές εδώ μέσα. Γενικά για το άθλημα... Και οι δικές μου και των υπολοίπων. Όλα γνωστά είναι. Γιατί κάποιοι κάνουν το κορόιδο τώρα... μάλλον επειδή δε θέλουν να δούνε την πραγματικότητα.
LRoi Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Και οι δικές μου και των υπολοίπων. Όλα γνωστά είναι. Γιατί κάποιοι κάνουν το κορόιδο τώρα... μάλλον επειδή δε θέλουν να δούνε την πραγματικότητα. Ναι, μας έπεισες. Ο Λαρισαίος αντιολυμπιακός που δεν βλέπει ποτέ μπάσκετ, ήρθε να μας πει ότι τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στη μπάλα είναι βρώμικα...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ναι, μας έπεισες. Ο Λαρισαίος αντιολυμπιακός που δεν βλέπει ποτέ μπάσκετ, ήρθε να μας πει ότι τα πρωταθλήματα του Ολυμπιακού στη μπάλα είναι βρώμικα... Δεν γράφω τη δική μου άποψη. Γράφω για τις απόψεις που κυριαρχούν, για παράδειγμα σε μια πόλη όπου υπάρχουν πολλοί ουδέτεροι. Ξαναδιάβασε το πρώτο μου ποστ. Είσαι εκτός συζήτησης.
Tilemaxx Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν μας ενδιαφέρουν οι και καλά αντικειμενικές απόψεις που κυριαρχούν. Και στη Μαδρίτη αν πάς τις ίδιες γελοίες δικαιολογίες θα βρείς να κυριαρχούν για την Μπαρτσελόνα π.χ. Και για το αν η Λάρισα έχει ουδέτερους, καλά εδώ γελάμε. Γιατί κάτι μου λέει οτι αν δεν έπεφτε η ΑΕΛ το κλίμα θα ήταν διαφορετικό;
LRoi Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δεν γράφω τη δική μου άποψη. Γράφω για τις απόψεις που κυριαρχούν, για παράδειγμα σε μια πόλη όπου υπάρχουν πολλοί ουδέτεροι. Ξαναδιάβασε το πρώτο μου ποστ. Είσαι εκτός συζήτησης. Κι εμένα οι φίλοι μου οι βάζελοι τα ίδια με εσένα λένε, περίεργα πράγματα. Βέβαια όταν τους πετυχαίνω στη ζούγκλα τους και τους αλλάζω τα φώτα με τον Αμπντούν, μετά τους φταίει ο Τζίγκερ, αλλά ντάξει, Ελλάδα είμαστε, ο καθένας έχει μία άποψη, σαν τις τρυπίδες ας πούμε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Ενώ το "τα πρωταθλήματα που παίρνω στο μπάσκετ είναι πέρα για πέρα δίκαια γιατί έχω πάρει και 6 Ευρωπαϊκά" δεν είναι βολικός συλλογισμός για κάποιους; Υπαρχει και πιο βολικος συλλογισμος απο αυτον: Να συζητας με σχετικους ανθρωπους για το ποσα τελικα πρωταθληματα στερησε η διαιτησια απο τον ΟΣΦΠ τα τελευταια 15 χρονια. Ανθρωπους που ΚΑΙ κανονισμους καταλαβαινουν ΚΑΙ μπορουν να συζητησουν ΚΑΙ ειναι εις θεσην να σκεφτουν και να κρινουν αν η ταδε και η δεινα ΚΑΚΗ διαιτησια προσπαθει να διορισει πρωταθλητη. Για παραδειγμα για τον 3ο τελικο του 2010 που διαβαζω και ξαναδιαβαζω την αστειοτητα, υπαρχει βιντεο με καμια 4 φασεις μονο απο την 4η περιοδο (!) που η διαιτησια με παει κοντρα μεσα στο ΟΑΚΑ. Κι ομως υπαρχουν γαυροι που χρησιμοποιουν το συγκεκριμενο παιχνιδι ως νο1 στα επιχειρηματα τους. Διοτι ετσι εγραψαν οι φυλλαδες τους, την ιδια γραμμη εδωσε και η ΚΑΕ τους, ε πες πες, κατι θα μεινει... Ο συλλογισμος των 6 Ευρωπαικων, θα μπορουσε να αποτελεσει ενα κερασακι στην τουρτα, αλλα θα τον χρησιμοποιουσα πιο πολυ για να πικαρω εναν που κανει κρα οτι δεν εχει ιδεα απο μπασκετ αλλα προσπαθει να με πεισει οτι η διαιτησια εκανε το Α και το Β. ΥΓ. Ο διαβοητος 3ος τελικος του 2010 με το κλεμενο πρωταθλημα του ΠΑΟ και τα τανκς του ΟΑΚΑ: http://www.youtube.com/watch?v=2qTZEMCVCqw ΥΓ2. Στο αντιστοιχο βιντεο των γαυρων για τον ιδιο τελικο οι μισες φασεις ειναι για γελια. Τις σχολιασαμε και παλιοτερα. Φτιαγμενο βιντεο απο ανθρωπο ασχετο με κανονισμους, η αλλιως τυφλο. Αλλα ειπαμε, πες πες κατι μενει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις