Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερωδιε καταλαβαινω την οργη σου αλλα σου ξαναλεω. Αμα κατεβει την τεταρτη και σου ποσταρει τους soft ψηλους εκτος απο τον Μπουρουση και χτυπησει στα ποδια το γλυνιαδακη τι θα κανεις? Πως θα το αντιμετωπισεις?

Σου λέω λοιπόν ότι δεν ήταν μόνο τα φάουλ στους ψηλούς, είναι τα σφυρίγματα για φάουλ σε κάθε επαφή, είτε στο transition, είτε σε απλό postάρισμα, είτε, είτε, είτε. Θα δω τις φάσεις με καθαρό μυαλό κι αν σφάλλω θα κωλοτουμπιάσω, αλλά επειδή ο Φίλιππας είναι από τους πιο νηφάλιους χρήστες εδώ μέσα, τείνω να πιστέψω ότι δεν τα είδα μόνο εγώ που είμαι προκατειλημμένος και εμπαθής ας πούμε...

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωκράτη, σε τέτοιου είδους ματς δεν έχει νόημα το βίντεο. Δεν είναι ότι δεν έδωσε ένα φάουλ ή βήματα. Εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω οι άλλοι, μιλάω για διαφορά φιλοσοφίας στα σφυρίγματα. Σε ένα ματς μπορεί να σφυριχτούν 40 φάουλ και να είναι όλα σωστά ή να σφυριχτούν 20 φάουλ και να είναι πάλι καλή η διαιτησία. Το θέμα είναι να σφυρίζουν το ίδιο και στις 2 μεριές. Πόσα φάουλ με πόδια ή σε σκριν σφύριξαν στην άμυνα του ΟΣΦΠ και πόσα στην άμυνα του ΠΑΟ;

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Αν μείνει κοντά στο σκορ, όταν βάλει τα τρίποντα, θα κερδίσει. Αν στο ημίχρονο ήταν 12-14 πόντους πίσω και όχι 6, θα μιλούσαμε για διαφορετικό ματς. Αυτή είναι η γνώμη μου και σας χαιρετώ, γιατί, ειδικά στο μπάσκετ, δεν βγάζεις άκρη με τις δεκάδες φάσεις. Απλώς ειδικά σήμερα, σχημάτισα αυτή την εικόνα για το πώς δίνονταν τα φάουλ.

Δημοσ.

Ότι και να δώσουν οι διαιτητές σε έναν αγώνα μπάσκετ (εκτός από τα πατήματα εκτός, λήξη χρόνου, πόδια) έχουν πάντα δίκαιο.-

Δημοσ.

Σου λέω λοιπόν ότι δεν ήταν μόνο τα φάουλ στους ψηλούς, είναι τα σφυρίγματα για φάουλ σε κάθε επαφή, είτε στο transition, είτε σε απλό postάρισμα, είτε, είτε, είτε. Θα δω τις φάσεις με καθαρό μυαλό κι αν σφάλλω θα κωλοτουμπιάσω, αλλά επειδή ο Φίλιππας είναι από τους πιο νηφάλιους χρήστες εδώ μέσα, τείνω να πιστέψω ότι δεν τα είδα μόνο εγώ που είμαι προκατειλημμένος και εμπαθής ας πούμε...

Εγω δεν διαφωνω απαραιτητα μαζι σου αλλα και 20 βολές να είχε ο παναθηναικός σήμερα πάλι θα κράζανε.Η ολη δουλεια των φαουλ αρχισε στη β περιοδο. Χρεωνεται ο τεοντοσιτς την τεχνικη ποινη και μετα κανουν απο 1 επιθετικο Μαυροκεφαλιδης - Πριντεζης σε Τσαρτσαρη. Δεν ξερω αν ηταν καθως εκει την ωρα εβριζα για το πως παιζαμε..Ε μετα οταν ο αλλος ειναι χρεωμενος με 4 φαουλ στα πρωτα 3 λεπτα λογικο δεν ειναι να επιδιωξεις τις επαφες? Και σου ξαναλεω στο κυπελλο τελειωσαμε την 1 περιοδο με 8 φαουλ και τα 4 ηταν σε Φωτση Μπατιστ απο τα πρωτα 2 λεπτα. Δες το παιχνιδι και θα με πιστεψεις. Εγω δεν λεω οτι δεν το παρακανουν αλλα πχ ο Μαυροκεφαλιδης ολα του τα σουτ απο μεση αποσταση δεν επιδιωκει επαφες, ο Γλυνιαδακης μεσα για να βγαλει εξω εκτος το Μαριτς.

Αρχιζει η τριτη περιοδος και βλεπω τον μπουρουση να μην μπορει να ποσταρει τον καλαθη και να ψαχνει την πασα στην weak side. Ποσταρε τον και παρε το φαουλ. μη σου πω καλάθι και φάουλ. Στην 2η περίοδο δεν επιδίωξατε τις επαφές, βάλατε απλά προσπαθήσατε να βρείτε συνέχεια το ελεύθερο σουτ η το τρίποντο.

Δημοσ.

Απορία:

Ο Παναθηναϊκός χωρίς δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4 βολές στον Ολυμπιακό.Στο δεύτερο ημίχρονο με αυτήν την εκπληκτική επιθετική άμυνα δίνει 5 βολές στον Ολυμπιακό.Παράξενο ή οχι ?

Ο Ολυμπιακός απο την άλλη με πολύ δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 20 βολές και στο δεύτερο ημίχρονο με χαλαρή άμυνα δίνει 11 βολές. Παράξενο ή οχι ?

(Η επιθετική άμυνα δεν έχει φαουλ να υποθέσω είναι καθαρή και ξάστερη)

Δημοσ.

Αρχιζει η τριτη περιοδος και βλεπω τον μπουρουση να μην μπορει να ποσταρει τον καλαθη και να ψαχνει την πασα στην weak side. Ποσταρε τον και παρε το φαουλ. μη σου πω καλάθι και φάουλ.

99% θα στην κλέψει την μπάλα ο Καλάθης όταν θα προσπαθήσεις να ποστάρεις από τη γραμμή του τριπόντου ως το καλάθι.

Αιχμές για τη διαιτησία άφησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε κι εμείς παίκτες και δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ματς που κρίνεται στις λεπτομέρειες, με τόσους καλούς δημιουργούς που έχουμε να σουτάρουμε εμείς 9 και ο Παναθηναϊκός 31 βολές. Εκνευριστήκαμε και ο Παναθηναϊκός σκόραρε. Εύχομαι στο ματς στο ΣΕΦ να πάρουμε κι εμείς τα φάουλ που παίρνει ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες μας φοβούνται να παίξουν άμυνα, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει ξύλο», τόνισε.

Πέρσι όμως δεν τα έλεγες αυτά, μην σου κατεβάσω κι εσένα τίποτα καντήλια.

Δημοσ.

Απορία:

Ο Παναθηναϊκός χωρίς δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4 βολές στον Ολυμπιακό.Στο δεύτερο ημίχρονο με αυτήν την εκπληκτική επιθετική άμυνα δίνει 5 βολές στον Ολυμπιακό.Παράξενο ή οχι ? (Η επιθετική άμυνα δεν έχει φαουλ να υποθέσω είναι καθαρή και ξάστερη

Ο Ολυμπιακός απο την άλλη με πολύ δυνατή άμυνα στο πρώτο ημίχρονο δίνει 20 βολές και στο δεύτερο ημίχρονο με χαλαρή άμυνα δίνει 11 βολές. Παράξενο ή οχι ?

(Η επιθετική άμυνα δεν έχει φαουλ να υποθέσω είναι καθαρή και ξάστερη)

κατρχας εγω δεν την θεωρω σωστη αμυνα αυτη που παιξαμε σημερα. στο πρωτο ηταν χαλια στο δευτερο μετρια.

Για μενα ο ολυμπιακος δεν μπορει να παει στις επαφες σε αυτη την σειρα. Δεν μπορει οποτε το θεμα ειναι αν θα του μπουν τα 3ποντα και τα σουτ απο μέση απόσταση και αν ο μπουρουσης παρουσιαστει καλός που είναι σχετικά στα μέχρι στιγμής παιχνίδια(στον τελικό κυπέλλου ήταν τέλειος)

Αλλα ρωταω εδω πχ πως γινεται ο ολυμπιακος να εχει 20 βολες παραπανω?

http://www.esake.gr/game/434

Δημοσ.

Αλλα ρωταω εδω πχ πως γινεται ο ολυμπιακος να εχει 20 βολες παραπανω?

http://www.esake.gr/game/434

Άσε μία περσινή στατιστική που δεν θυμάσαι καν από που προήλθαν οι 20 βολές. Στα νωπά να μείνουμε.

Μπουρούσης εκτός εθνικής, μόλις δήλωσε ότι οι άνθρωποι που διοικούν το ελληνικό μπάσκετ, δεν τον σέβονται σαν αθλητή και γι' αυτό αποχωρεί.

Επιτέλους, ξυπνήσαμε...

Δημοσ.

Ψάχνω να βρω τα σημερινά στατιστικά (το φελέκι μου :lol: )

Φιλε μου ειναι στον εσακε το site αλλα εχουν λαθη..πχ ο παναθηναικος εχει 5 λιγοτερα τουλαχιστον. Ψαχνω απο του γαλανη να τα βρω

Δημοσ.

Στο καλό σε όποιον δεν του αρέσει η Εθνική. Εκεί μαζί με τον Γκέκα. Νωρίς για μπάνια.

Ας μάθει να καρφώνει...

αν το κανει, γιαμενα πολυ ξεφτιλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...