Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πες εσύ μετά από αυτά ότι υπάρχει έστω και η παραμικρή αμφισβήτηση της ανωτερότητας του Ολυμπιακού εκείνα τα χρόνια.

Ε ρε ισοπεδωση...

5 Ευρωπαικες κουπες και 9+1 φαιναλ φορ αγνοουνται για να αμφισβητηθουν 12 πρωταθληματα και αυτο εξομοιωνεται με 1 Ευρωπαικο και 3 φαιναλ φορ τότε για να αμφισβητηθουν 5 πρωταθληματα

Τιποτα, μπουλντοζα, Ηλια ριχτο να πουμε

Ο ΠΑΟ φυσικά και έχει πάρει 2 ευρωπαϊκά τα 5 τελευταία χρόνια (και 5 τα τελευταια 15). Αν όμως η Ευρώπη είναι το κριτήριο που καταξιώνει την ανωτερότητα μιας ομάδας, πέρσι που ο ΟΣΦΠ πήγε τελικό και ο ΠΑΟ έμεινε στους 16, ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος. Αν δεν είναι η Ευρώπη η καταξίωση, τότε να μην αναφέρεις καθόλου τα ευρωπαϊκά.

Ελα, πλακα μου κανεις που δεν το βλεπεις

Οσο για τη μπαλα...Εφοσον δεν υπαρχει Κωστάλας να βαθμολογει τολουπ και αξελ, αλλα βαθμοι αναλογα με τα γκολ, καθε ομαδα που κερδιζει 1-0 στο 90' θα παιρνει τους ιδιους βαθμους με την ομάδα που κερδιζει 4-0 απο ημίχρονο. Ως οπαδος του Παναθηναικου ομολογω οτι παρα τα παραρτηματα, τα φιλικα κτλ κτλ ο Ολυμπιακος επαιξε καλυτερη (οχι σουπερ βεβαια οπως πλασαρουν) μπαλα σε μεγάλο μερος της χρονιας απο τον Παναθηναικο και αν επρεπε να απονεμηθει πρωταθλημα Σταθεροτητας/Θεαματος ναι, θα το εδινα στον Ολυμπιακο και εγω

Αλλα αυτό δεν εχει καμία σχέση με το πρωτάθλημα ποδοσφαιρου όπου είχα κάθε δικαιωμα, όπως ηρθαν τα πραγματα, μετά το Καραισκακη να ειμαι στο -4. Και ας ειναι πιθανο στο πρωτο Χ που θα φερναμε να καταρρεαμε

Οι Ολυμπιακοι δεν καταλαβαίνουν ότι αντι να αφήσουν ένα πρωταθλημα 70-30 δικο τους με το +4, το κάναν 100-0 δικο τους με το +10 αλλά για τα επομενα χρόνια όλοι οι μη Ολυμπιακοί θα το αμφισβητουν περισσότερο απότι κανονικά θα έπρεπε γιατί ποτέ δεν μάθαμε τι θα γινοταν

Δημοσ.

Ε ρε ισοπεδωση...

5 Ευρωπαικες κουπες και 9+1 φαιναλ φορ αγνοουνται για να αμφισβητηθουν 12 πρωταθληματα και αυτο εξομοιωνεται με 1 Ευρωπαικο και 3 φαιναλ φορ τότε για να αμφισβητηθουν 5 πρωταθληματα

Τιποτα, μπουλντοζα, Ηλια ριχτο να πουμε

Ελα, πλακα μου κανεις που δεν το βλεπεις

Έλα, πες αλήθεια, επίτηδες κάνεις ότι δεν κατάλαβες τίποτα από τα δύο ποστ μου, έτσι; Δεν μπορεί! Ελληνικά τα γράφω...

Δημοσ.

Εξαλλου οι 6 βαθμοι απο αυτους ηταν αποφαση Καλοπουλου, αρα δεν μιλαμε καν για τετοια διαφορα.

Για το Βικελιδης δεν μας λες τιποτα ομως για το πεναλτι που πηρες και τους 3 βαθμους.

Οι περισσοτεροι ξενερωσαν με το Καραισκακη, ηταν γκολ και επρεπε να μετρησει, αλλα σταματα να γινεσαι γραφικος για στησιματα και τετοια.Δεν εχετε σκεφτει ποτε τον παραγοντα ανθρωπινο λαθος.Επισης, τον αλλον ξερετε να τα λετε τα δικα σας μοκο ομως. Πλεον εχουμε παψει να ασχολουμαστε και σας αφηνουμε στην καταστροφη σας.

Δημοσ.

Οι περισσοτεροι ξενερωσαν με το Καραισκακη, ηταν γκολ και επρεπε να μετρησει, αλλα σταματα να γινεσαι γραφικος για στησιματα και τετοια.Δεν εχετε σκεφτει ποτε τον παραγοντα ανθρωπινο λαθος.

Ήταν 2 γκολ,1 πέναλντι και μερικές κάρτες κίτρινες/κόκκινες,όλα υπέρ μιας ομάδας,ανθρώπινο λάθος

Collina.jpg

Δημοσ.

Έλα, πες αλήθεια, επίτηδες κάνεις ότι δεν κατάλαβες τίποτα από τα δύο ποστ μου, έτσι; Δεν μπορεί! Ελληνικά τα γράφω...

Αληθεια, δεν καταλαβαινουν..

Δημοσ.

στο καραισκακη η διαφορα επρεπε να ναι μεγαλυτερη απ αυτη που ηταν , ΠΡΙΝ τον αγωνα. οποτε ακομα κ με ισοπαλια ο ολυμπιακος θα ταν κυριος. 4 βαθμους ειχατε απο τα ματς με πανιωνιο κ αρη, το καταλαβαινετε??? ηρθατε με τη διαφορα στους 7 , ενω επρεπε να ναι στους 11. κι ακομα κ αν κερδιζατε, μια τρυπα στο νερο θα κανατε.

και ΑΝ η διαφορα επεφτε στους 4, και ΑΝ ο ολυμπιακος κατερρεε, ΑΝ ο παο πηγαινε τρενο και ΑΝ η γιαγια μου ειχε καρουλια!

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν ας το θέσουμε διαφορετικά.

Έχουμε τους δυο παραγκάρχες,ιδιοκτήτες Π.Α.Ε τον Βαγγέλ@ και τον Αχιλλέ@ (οι οποίοι έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους).Τα "θέλω" τους είναι εξαρχής ξεκάθαρα.Ο μεν Βαγγέλ@ς θέλει το πρωτάθλημα ο δε Αχιλλέ@ς θέλει να βγει Ευρώπη.

Ο Βαγγέλ@ς λοιπόν έχει να αντιμετωπίσει έναν και μόνο έναν αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,τον Παναθηναϊκό.Στις 19/2 η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο +7.Αν κερδίσει η ομάδα του παραγκάρχη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα,αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι πάλι τελειώνει το πρωτάθλημα ενω αν χάσει η ομάδα του παραγκάρχη η διαφορά πάει στο +4 και ολα είναι ανοιχτά (?).Ω ρε γαμώτο επειδή παίζει και το ενδεχόμενο της ήττας κάτι έκανα λάθος σκέφτεται ο παραγκάρχης Βαγγέλ@ς.Έπρεπε να ειχα κάνει κάτι απο τις αρχές Ιανουαρίου που ο Παναθηναϊκός είναι "ακέφαλος" διοικητικά και να εχω την διαφορά στο +9 ή +10 τουλάχιστον στις 19/2.

Μου παρουσιάστηκαν ευκαιρίες για μία τέτοια διαφορά?

8/1/2011:Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (ακυρώνω γκολ του Άρη που κανένας δεν θα μιλούσε για σφαγή,για αλλοίωση αποτελέσματος αν έδειχνα σέντρα)

16/1/2011:Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2 (δίνω πέναλτι εφεύρεση στον Νίνη και κάνω το σκορ 3-2.Αν δεν το έδινα θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος?Οχι)

23/1/2011:Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (δίνω πέναλτι στο Λέτο σε μία άκρως εντυπωσιακή βουτιά και ενω το σκορ είναι 1-0.Θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος αν έδειχνα παίζεται?Οχι.)

Δεν αναφέρομαι καν σε Δαλούκα σε Πλεσίς κ.τ.λ

Μία αόρατη δύναμη λοιπόν διατηρεί το Παναθηναϊκό στο +7.Καλή λοιπόν η καραμέλα για το +7 το οποίο έπρεπε να γίνει +4 αλλα μήπως λεω μήπως η διαφόρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη στις 19/2,όντας οι απόλυτοι παραγκάρχες Αχιλλέ@ς-Βαγγέλ@ς?

Το να θέσει κάποιος επιχειρήματα ναι αλλα και εσυ ευνοήθηκες εκει εκει και εκει δεν έχει νόημα καθώς η έννοια της παράγκας,την οποία θεωρείτε δεδομένη, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί:Αμφισβητούμενες φάσεις υπερ μου---πέναλτι , αμφισβητούμενες φάσεις για τον αντίπαλο έλα σήκω παίζεται.

Υ.Γ

Υ.Γ 1:Βαγγέλ@ ψάξου,ο Νικολάκης έχει αρχίσει ήδη τα τηλεφωνήματα με τον Δαλού

Υ.Γ 2:Ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου Αλέξης εξαφανίστηκε.Η ομάδα την κέρδισε την άνοδο

Υ.Γ 3:Έλα θ@μνάκια, θα μου κάνεις μία δουλειά ρε?

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν ας το θέσουμε διαφορετικά.

Έχουμε τους δυο παραγκάρχες,ιδιοκτήτες Π.Α.Ε τον Βαγγέλ@ και τον Αχιλλέ@ (οι οποίοι έχουν άψογες σχέσεις μεταξύ τους).Τα "θέλω" τους είναι εξαρχής ξεκάθαρα.Ο μεν Βαγγέλ@ς θέλει το πρωτάθλημα ο δε Αχιλλέ@ς θέλει να βγει Ευρώπη.

Ο Βαγγέλ@ς λοιπόν έχει να αντιμετωπίσει έναν και μόνο έναν αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος,τον Παναθηναϊκό.Στις 19/2 η διαφορά των δυο ομάδων είναι στο +7.Αν κερδίσει η ομάδα του παραγκάρχη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα,αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι πάλι τελειώνει το πρωτάθλημα ενω αν χάσει η ομάδα του παραγκάρχη η διαφορά πάει στο +4 και ολα είναι ανοιχτά (?).Ω ρε γαμώτο επειδή παίζει και το ενδεχόμενο της ήττας κάτι έκανα λάθος σκέφτεται ο παραγκάρχης Βαγγέλ@ς.Έπρεπε να ειχα κάνει κάτι απο τις αρχές Ιανουαρίου που ο Παναθηναϊκός είναι "ακέφαλος" διοικητικά και να εχω την διαφορά στο +9 ή +10 τουλάχιστον στις 19/2.

Μου παρουσιάστηκαν ευκαιρίες για μία τέτοια διαφορά?

8/1/2011:Παναθηναϊκός-Άρης 1-0 (ακυρώνω γκολ του Άρη που κανένας δεν θα μιλούσε για σφαγή,για αλλοίωση αποτελέσματος αν έδειχνα σέντρα)

16/1/2011:Παναθηναϊκός-Καβάλα 4-2 (δίνω πέναλτι εφεύρεση στον Νίνη και κάνω το σκορ 3-2.Αν δεν το έδινα θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος?Οχι)

23/1/2011:Πανιώνιος-Παναθηναϊκός (δίνω πέναλτι στο Λέτο σε μία άκρως εντυπωσιακή βουτιά και ενω το σκορ είναι 1-0.Θα μπορούσε να με κατηγορήσει κάποιος αν έδειχνα παίζεται?Οχι.)

Δεν αναφέρομαι καν σε Δαλούκα σε Πλεσίς κ.τ.λ

Μία αόρατη δύναμη λοιπόν διατηρεί το Παναθηναϊκό στο +7.Καλή λοιπόν η καραμέλα για το +7 το οποίο έπρεπε να γίνει +4 αλλα μήπως λεω μήπως η διαφόρα θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη στις 19/2,όντας οι απόλυτοι παραγκάρχες Αχιλλέ@ς-Βαγγέλ@ς?

Το να θέσει κάποιος επιχειρήματα ναι αλλα και εσυ ευνοήθηκες εκει εκει και εκει δεν έχει νόημα καθώς η έννοια της παράγκας,την οποία θεωρείτε δεδομένη, αυτό το σκοπό εξυπηρετεί:Αμφισβητούμενες φάσεις υπερ μου---πέναλτι , αμφισβητούμενες φάσεις για τον αντίπαλο έλα σήκω παίζεται.

Υ.Γ

Υ.Γ 1:Βαγγέλ@ ψάξου,ο Νικολάκης έχει αρχίσει ήδη τα τηλεφωνήματα με τον Δαλού

Υ.Γ 2:Ο εξυγιαντής του ελληνικού ποδοσφαίρου Αλέξης εξαφανίστηκε.Η ομάδα την κέρδισε την άνοδο

Υ.Γ 3:Έλα θ@μνάκια, θα μου κάνεις μία δουλειά ρε?

To πεναλτυ της καβαλς που εκανε το 2-2 ομως το κανουμε μοκο?

την επομενη κυριακη ομως που τσιμπησες το πεναλτακι παλι μοκο με τον αστερα...

στο βολο που επρεπε να δωθει πεναλτυ εναντιον σου παλι(σιγα μην παει ο αχιλλεας κοντρα στο αφεντικο σωστα?)

Αλλα κατα τα αλλα ο ολυμπιακος αδικειται..σωστα?

Δημοσ.

To πεναλτυ της καβαλς που εκανε το 2-2 ομως το κανουμε μοκο?

την επομενη κυριακη ομως που τσιμπησες το πεναλτακι παλι μοκο με τον αστερα...

στο βολο που επρεπε να δωθει πεναλτυ εναντιον σου παλι(σιγα μην παει ο αχιλλεας κοντρα στο αφεντικο σωστα?)

Αλλα κατα τα αλλα ο ολυμπιακος αδικειται..σωστα?

Πόσο πιο απλά να το θέσω για να γίνει αντιληπτό ?

Δημοσ.

Επισης την προχθεσινη σφαγη με τον παραγκαρχη την ειδες? Τον αγωνα του Παναθηναικου στην Λαρισα τον ειδες?

Τι θελεις να μας πεις δηλαδη? Κανε το αντιληπτο γιατι δεν σε κατανοω

Αυτο που θελεις να κανεις ΕΣΥ αντιληπτο ειναι οτι η διαφορα θα μπορουσαε να ειναι +15 αν ο παναθηναικος δεν ευνοουταν. Ελα ομως που και εσυ ευνοηθηκες

Δημοσ.

Αυτο που θελεις να κανεις ΕΣΥ αντιληπτο ειναι οτι η διαφορα θα μπορουσαε να ειναι +15 αν ο παναθηναικος δεν ευνοουταν. Ελα ομως που και εσυ ευνοηθηκες

Απο την στιγμή που θεωρείτε τον Βαγγέλ@ παραγκάρχη είναι δυνατόν να μην ευνοηθώ?Ο ρόλος του παραγκάρχη αυτός δεν είναι? Κάθε αμφισβητουμενη φάση που γίνεται στην περιοχή του αντιπάλου είναι πέναλτι και κάθε αμφισβητούμενη φάση που γίνεται στην περιοχή μου είναι σήκω,παίζουμε.

επίσης ως παραγκάρχης τον άμεσο διεκδικητή του τίτλου ,τον Παναθηναϊκό,θα τον ευνοήσω ή όποτε μου δίνεται η ευκαιρία θα του κόψω βαθμούς και θα φτιάξω μια διαφορά +15?Έδωσες το (σε εισαγωγικά) δικαίωμα να σου κόψει βαθμούς ο Βαγγέλας είτε στο Οακα είτε στην Νέα Σμύρνη(σε διάστημα 3 αγωνιστικών) ?Το έδωσες.Θα μπορούσες να έρθεις με διαφορά -10 τουλάχιστον στο ντερμπι με το Καραϊσκάκη?Θα μπορούσες.

Σε ένα στημένο λοιπόν πρωτάθλημα με φοβερές και τρομερές παράγκες ευνοήθηκε οχι μόνο η ομάδα του παραγκάρχη αλλα και η αντίπαλη ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.Δεν είναι λιγάκι αντιφατικό αυτό ?

Δημοσ.

Τελικα η ερωτηση μου ειναι ευνοηθηκες η οχι?

Κοιτα να δεις και εγω μπορω να εχω μια ομαδα απο κατω αμα ειμαι ο εκαστοτε παραγκαρχης και να τις δινω ψιχουλα..Μηπως ακουγεται και αυτο αντιφατικο?

Δημοσ.

Τελικα η ερωτηση μου ειναι ευνοηθηκες η οχι?

όπως κάθε μεγάλη ομάδα έτσι και ο Ολυμπιακός υπήρξαν φορές που ευνοήθηκα.Όπως ευνοήθηκε και η μπασκετική Ισπανία με την Ελλάδα,όπως ευνοήθηκε η Μπάρτσα με την Τσέλσι το 2009,όπως ευνοήθηκε στα περυσινά ημιτελικά η Ίντερ με την Μπάρτσα.

(Για να μην παρεξηγηθώ,μεγάλη ομάδα για την εκάστοτε διοργάνωση.Δεν βάζω στην ίδια ζυγαριά Ολυμπιακό και Μπάρτσα)

Κοιτα να δεις και εγω μπορω να εχω μια ομαδα απο κατω αμα ειμαι ο εκαστοτε παραγκαρχης και να τις δινω ψιχουλα..Μηπως ακουγεται και αυτο αντιφατικο?

Ε καλά δεν πήρες και ψίχουλα.Όποτε χρειάστηκες ουσιαστική βοήθεια την πήρες.το +7 δεν δημιουργήθηκε απο αδικίες εις βάρος σου.π.χ με την Λάρισα στο οακα 1-1 με τον Βόλο 0-1).Αντίθέτως η διαφορά διατηρήθηκε στο +7 γιατί τα "ψίχουλα" ήταν μπόλικα παρόλο που παραγκάρχης ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακόυ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...