VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι θα πει παραδοσιακά ρε συ? lol που λένε και τα πιτσιρίκια. Δηλαδη εσένα αν ο πατέρας σου ψήφιζε τον Χ, ο οποίος Χ ερχότανε και σε απέλυε απο δημόσιο υπάλληλο, εσυ θα τον ξαναψήφιζες επειδη παραδοσιακά τον ψηφίζει η οικογένεια? Έλεος. Οι παπούδες το καταλάβαίνω που ειναι κολλημένοι στον εμφύλιο. Η νεολαια τους ψήφιζε για το κράτος των αθηνών. Ψήφο θα ρίξεις ή απο άγνοια ή επειδη θεωρείς οτι σου κάνει καλό. Δηλαδή τώρα τι σου κάνει εντύπωση ακριβώς; Ότι ψηφίζουν με κομματικά κριτήρια ή ότι οι γονείς επηρρεάζουν τα παιδιά τους στο τι θα ψηφίσουν; Μόνο στη Θεσσαλλονίκη γίνεται αυτό; Σίγουρα ζεις στην Ελλάδα;
Erwdios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Χουντα εχουμε? ΕΤΣΙ θελουμε να παμε εξω. επειδη ειμαι σε συνδεσμο αυτο που σχεδιαζουμε ειναι ειρηνικοτατο. θελουμε απλα οι παικτες να νιωθουν οτι ειμαστε κοντα τους. θελουμε να ακουν τις φωνες μας. Ποιος θα απαγορευσει πολιτη να παει σε δημοσιο χωρο επειδι....επειδη το ζητησε ο προεδρος οτυ Ολυμπιακου. Χουντα εχουμε???????????? αλλα αστο αυτο. Πες οτι ενας μη-φιλαθλος θελει να παει να κανει μια βολτα απο εξω? γιατι η αστυνομια να μην τον αφησει? χουντα εχουμε? αλλα αστο και αυτο. την λαικη της ημερας γιατι την απαγορευσαν? επειδη θελει η αστυνομια να περιφρουρει τον χωρο απο το πρωι???? και γιατι παρακαλω θελει να τον περιφρουρει??? ας μου δωσει εναν σοβαρο λογο. Αφου δεν θα εχει φιλαθλους τι θελουν παραπανω? αυτους τους ανθρωπους που θελουν να πουλησουν τα πραγματα τους ποιος θα τους αποζημιωσει που περιμενουν πως και πως την λαικη της Τεταρτης να πουλησουν τα πραγματα τους. Που θα τα πουλησουν τωρα? δεν μας νοιαζει? γιατι αυτη η προστασια δηλαδη ειδικα υπερ του Ολυμπιακου? γιατι πρεπει καθε φορα που ο Ολυμπιακος διαταζει να τρεχει η αστυνομια να τον υπηρετει? Να μπω στον κόπο να σχολιάσω? Δουλευόμαστε τώρα? Από πότε ενδιαφέρεστε οι παοκτζήδες συνδεσμίτες για τους μικροπωλητές στα γήπεδα? Εδώ δεν ενδιαφέρεστε για την σωματική ακεραιότητα των δίπλα σας, θα ενδιαφέρεστε για τους τύπους που πουλάνε κασκόλ και φυστίκια? Στο τέλος θα μας πείτε ότι θα μαζευτείτε απ' έξω για να ενισχύσετε την τοπική οικονομία και να μην πληγούν οι μικροπωλητές. Όχι φίλτατε, δεν έχουμε χούντα, γιατί αν είχαμε χούντα θα είχατε φάει 2 αγωνιστικές με το γράμμα του νόμου. Επί χούντας τουλάχιστον οι νόμοι τηρούταν... (θα γίνουμε και φιλοχουντικοί στο τέλος με αυτά που διαβάζουμε...) Όσο για τη φιλειρηνική κίνηση, θα δεις αύριο, αν τυχόν κερδίσει ο Ολυμπιακός, πόσο φιλειρηνική θα είναι η κατάσταση απ' έξω. Εδώ θα είμαστε, να τα συζητήσουμε όλα.
OBaneBane7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Να μπω στον κόπο να σχολιάσω? Δουλευόμαστε τώρα? Από πότε ενδιαφέρεστε οι παοκτζήδες συνδεσμίτες για τους μικροπωλητές στα γήπεδα? Εδώ δεν ενδιαφέρεστε για την σωματική ακεραιότητα των δίπλα σας, θα ενδιαφέρεστε για τους τύπους που πουλάνε κασκόλ και φυστίκια? Στο τέλος θα μας πείτε ότι θα μαζευτείτε απ' έξω για να ενισχύσετε την τοπική οικονομία και να μην πληγούν οι μικροπωλητές. -1 (μιας και δεν εχει επιλογη για αρνητικη ψηφο-αληθεια τι σοι εμπνευση ειναι αυτη? ολα τα φορουμ επιτρεπουν καποιους να αποδοκιμασουν ή να επιδοκιμασουν ενα ποστ σαν καλο ή κακο. εδω γιατι πρεπει να φαινονται ολα ωραια και μονο επιδοκιμασιες επιτρεπονται? περιεργο....) επι της ουσιας γιατι δεν σχολιασες?? ναι καθολου δεν με νοιαζει προσωπικα τι θα κανουν οι πωλητες της λαικης. αλλα γιατι το ελληνικο κρατος να τους απαγορευει να κανουν την δουλεια τους που πως και πως περιμενουν την τεταρτη για να πουλησουν τα πραγματα τους. μετα μονο την επομενη τεταρτη τους επιτρεπουν. Δεν φτανει που το κρατος ολοενα και αυξανει τους φορους και τις τιμες, απαγορευει κιολας σε μικροπωλητες να πουλησουν το εμπορευμα τους. Ας ψωμολυσαξουν δεν το νοιαζει!και ολα αυτα γιατι? γιατι ζητησε ο Ολυμπιακος απο την αστυνομια να κανει αστυνομοκρατουμενη την τουμπα! Σε αυτο λοιπον το συγκεκριμενο θεμα της λαικης αγορας, εχεις να σχολιασεις τιποτα? Όχι φίλτατε, δεν έχουμε χούντα, γιατί αν είχαμε χούντα θα είχατε φάει 2 αγωνιστικές με το γράμμα του νόμου. Επί χούντας τουλάχιστον οι νόμοι τηρούταν... (θα γίνουμε και φιλοχουντικοί στο τέλος με αυτά που διαβάζουμε...) Αν τηρουνταν ολοι οι νομοι τοτε θα ειχατε καμια 6-7 λιγοτερα προωταθληματα απο τα τελευταια 13 που πηρατε, η αδικια δεν θα μας επνιγε τοσο πολυ ή ισως και καθολου, οποτε δεν θα ειμασταν ετσι.
FilipposMD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 γιατι αυτη η προστασια δηλαδη ειδικα υπερ του Ολυμπιακου? γιατι πρεπει καθε φορα που ο Ολυμπιακος διαταζει να τρεχει η αστυνομια να τον υπηρετει? Ναι, όντως, η αστυνομία για να προστατεύσει τον Ολυμπιακό τρέχει. Καλύτερα θα ήταν να μην πάει καθόλου αστυνομία, να κάνουν ντου 50 άτομα, να κάψουν το πούλμαν του Ολυμπιακού, να τραυματίσουν και κανένα παίκτη. Τότε ο ΠΑΟΚ θα ήταν πολύ κερδισμένος, γιατί θα είχε την ευκαιρία να γλιτώσει τα λεφτά που παίρνουν οι καθαρίστριες, μια και όλη την υπόλοιπη χρονιά θα έπαιζε κεκλεισμένων των θυρών. Άσε που αν δεν πήγαινε αστυνομία, θα έφερνε 100 μπράβους ο Ολυμπιακός, θα γινόταν ντου, θα τραβούσε κάποιος πιστόλι και κλάψτε μανούλες. Αυτό μου θυμίζει κάτι τύπους που φωνάζουν επειδή στις πορείες μαζεύεται αστυνομία έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία "για να φυλάξει τους Αμερικάνους". Ενώ αν δεν πάει αστυνομία, θα ορμήσουν μέσα οι γενναίοι, θα τους καθαρίσουν οι πράκτορες στο άψε σβήσε και θα κλαίμε πάνω από τα φέρετρα. Εσύ φίλε μου τι προτιμάς; Να σε εμποδίσει η αστυνομία ή να φροντίζει ο κάθε αγαθός και αβγαλτος Μαρινάκης/Βαρδινογιάννης/Μπέος/Ψωμιάδης κτλ για την ασφάλεια των περιουσιακών του στοιχείων;
Erwdios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 -1 (μιας και δεν εχει επιλογη για αρνητικη ψηφο) επι της ουσιας γιατι δεν σχολιασες?? ναι καθολου δεν με νοιαζει προσωπικα τι θα κανουν οι πωλητες της λαικης. αλλα γιατι το ελληνικο κρατος να τους απαγορευει να κανουν την δουλεια τους που πως και πως περιμενουν την τεταρτη για να πουλησουν τα πραγματα τους. μετα μονο την επομενη τεταρτη τους επιτρεπουν. Δεν φτανει που το κρατος ολοενα και αυξανει τους φορους και τις τιμες, απαγορευει κιολας σε μικροπωλητες να πουλησουν το εμπορευμα τους. Ας ψωμολυσαξουν δεν το νοιαζει!και ολα αυτα γιατι? γιατι ζητησε ο Ολυμπιακος απο την αστυνομια να κανει αστυνομοκρατουμενη την τουμπα! Σε αυτο λοιπον το συγκεκριμενο θεμα της λαικης αγορας, εχεις να σχολιασεις τιποτα? Τι να σχολιάσω ρε αδερφέ? Καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις σοβαρό επιχείρημα και μου χρησιμοποιείς τους μικροπωλητές σαν βιτρίνα? Να μην τιμωρείται ποτέ ο ΠΑΟΚ, για να πουλάνε φυστίκια και σταφίδες οι μικροπωλητές. Έλα Χριστέ και Παναγιά... Αν τηρουνταν ολοι οι νομοι τοτε θα ειχατε καμια 6-7 λιγοτερα προωταθληματα απο τα τελευταια 13 που πηρατε, η αδικια δεν θα μας επνιγε τοσο πολυ ή ισως και καθολου, οποτε δεν θα ειμασταν ετσι. Αυτό για την αδικία που έχετε υποστεί οι Θεσσαλονικείς είναι από τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχουν κυκλοφορήσει στη νεοελληνική εποχή. Εγώ είμαι Βολιώτης, δεν είμαι Αθηναίος. Αν η Θεσσαλονίκη είναι μία φορά αδικημένη σαν πόλη, ο Βόλος είναι 10. Σε έργα θες, σε υποδομές, σε διαιτητική αντιμετώπιση τα προηγούμενα χρόνια, αν μιλήσουμε για σωματειακό επίπεδο. Αλλά δεν χτυπιέμαι, γιατί μιλάμε για μια πόλη 150.000 κατοίκων. Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να σκέφτεται και ο Θεσσαλονικιός. Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων μία πόλη 800.000 να έχει τις ίδιες παροχές με μία πόλη 4-5 εκατομμυρίων. Όσο για τα πρωταθλήματα, μην το ανοίξουμε το θέμα, γιατί τα χρέη που έχουν διαγραφεί στην ΠΑΕ σου, φτάνουν για να αγοράσεις 5-6 πρωταθλήματα στην Ελλάδα.
tsakonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ξεχάσατε τι έγινε στο καραϊσκάκης....στη φυσούνα κλπ... "γιαυτο" ο μαρινάκης έκλασε και δεν έρχεται αλλα κανόνισε ...παραλίγο θα έβγαιναν και τα άρματα στο δρόμο. Αν τηρουνταν ολοι οι νομοι τοτε θα ειχατε καμια 6-7 λιγοτερα προωταθληματα απο τα τελευταια 13 που πηρατε, η αδικια δεν θα μας επνιγε τοσο πολυ ή ισως και καθολου, οποτε δεν θα ειμασταν ετσι. respect Όσο για τα πρωταθλήματα, μην το ανοίξουμε το θέμα, γιατί τα χρέη που έχουν διαγραφεί στην ΠΑΕ σου, φτάνουν για να αγοράσεις 5-6 πρωταθλήματα στην Ελλάδα. εδώ γελάμε... ξέρεις καλά τις τιμές βλέπω...εκ πείρας..εκ πειραιώς
Erwdios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ξεχάσατε τι έγινε στο καραϊσκάκης....στη φυσούνα κλπ... Ότι είχε γίνει και παλιότερα στη φυσούνα της Τούμπας. Για θυμήστε μου εκεί ποια ήταν η τιμωρία του ΠΑΟΚ. Απλώς συνηθίσατε τόσα χρόνια στην ατιμωρησία και τώρα το χάδι σας φαίνεται σφαλιάρα. Εξακολουθώ να λέω ότι αν γινόταν το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΟ, δεν θα είχε ανοίξει ρουθούνι. Ενώ με τον αληταρά τον Ολυμπιακό έχουμε τζιχάντ... εδώ γελάμε... ξέρεις καλά τις τιμές βλέπω...εκ πείρας..εκ πειραιώς Και εκ Πυλαίας τις ξέρω, έννοια σου
tsakonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μάλιστα... θες δηλαδή να συγκρίνουμε τιμωρίες παοκ και osfp? θα γελάνε και τα τσιμέντα... έχουν γίνει και με τον βάζελο καφρίλες... δεν είναι εκεί το θέμα όμως... μη κανεις υποθέσεις, κανέναν αντίπαλο δε γουστάρουμε. απλά το κόκκινο έχει effect όπως στους ταύρους p.s στην πυλαία ακόμα δεν κατάφεραν να αγοράσουν πρωτάθλημα
OBaneBane7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τι να σχολιάσω ρε αδερφέ? Καταλαβαίνεις ότι δεν έχεις σοβαρό επιχείρημα και μου χρησιμοποιείς τους μικροπωλητές σαν βιτρίνα? Να μην τιμωρείται ποτέ ο ΠΑΟΚ, για να πουλάνε φυστίκια και σταφίδες οι μικροπωλητές. Έλα Χριστέ και Παναγιά... Αυτο λεω?? Ντροπη! Λεω οτι ο ΠΑΟΚ δεν πρεπει να τιμωρειται διοτι δεν τιμωρουνται ο Ολυμπιακος Πειραιως και ο Παναθηναικος σε αντιστοιχες περιπτωσεις. Αν τιμωρουνταν ολοι(και ο Ολυμπιακος Πειραιως και ο Παναθηναικος) τοτε φυσικα και να τιμωρηθει και ο ΠΑΟΚ. Αλλα εδω δεν γινεται αυτο. Καταλαβες τωρα? Αυτό για την α δικία που έχετε υποστεί οι Θεσσαλονικείς είναι από τα μεγαλύτερα παραμύθια που έχουν κυκλοφορήσει στη νεοελληνική εποχή.Εγώ είμαι Βολιώτης, δεν είμαι Αθηναίος. Αν η Θεσσαλονίκη είναι μία φορά αδικημένη σαν πόλη, ο Βόλος είναι 10. Σε έργα θες, σε υποδομές, σε διαιτητική αντιμετώπιση τα προηγούμενα χρόνια, αν μιλήσουμε για σωματειακό επίπεδο. Δεν μιλησα για αδικια στα εργα γενικα. Ως προς την Αθηνα μιλησα. Οσο για το σωματειακο επιπεδο και την διαιτητικη αντιμετωπιση για μιλα. Πες αγωνες. Τα θυμαμαι ολα. αν πας να μου πεις οτι οσο ευνοειστε εσεις σε σχεση με εμας ειναι το ιδιο με το οσο ευνοουμαστε εμεις σε σχεση με τις αλλες μικροτερες ομαδες, μιλαμε για να γελανε και οι ρεγγες ειμαστε!!!!!!!!!! Διοτι πολυ απλα δεν ισχυει κατι τετοιο! Εσεις ευνοειστε και σπρωχνεστε απο την διαιτησια καθως και απο τα κεντρα αποφασεων τρελά! Τρελά μιλαμε! Ολα αυτα τα χρονια. ΠΑΝΤΟΤΕ! Τεραστια ευνοια ολα τα χρονια! ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!!!!!!!!!!! Τ.Ε.Ρ.Α.Σ.Τ.Ι.Α. Εμεις αντε σε 20 αγωνες να ευνοηθουμε μια φορα με μικροτερη ομαδα σε καποιο βαθμο. Αν και ουτε καν αυτο γινεται! Μαλλον μας σφαζουν που και που και με αυτες. Γενικα στα ιδια ειμαστε με τις μικροτερες ομαδες. Εσεις? Με οποια ομαδα και να παιξετε ευνοια. Μικρη, μικροτερη ή μεγαλη. Παντως κατα διαιτησια εχετε μια φορα καθε 400 ματς. Αλλά δεν χτυπιέμαι, γιατί μιλάμε για μια πόλη 150.000 κατοίκων. Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να σκέφτεται και ο Θεσσαλονικιός. Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων μία πόλη 800.000 να έχει τις ίδιες παροχές με μία πόλη 4-5 εκατομμυρίων. Βαλε 1.5 εκατομμυριο και εισαι μεσα. Και ακομα και 800 χιλιαρικα να το πεις, αναλογικα θα επρεπε να εχουμε δηλαδη 4-5 φορες πιο λιγα εργα εμεις και 40 φορες λιγοτερ ο Βολος. Ομως εδω μιλαμε γινεται το φοβερο στην Αθηνα να γινονται τα ΠΑΝΤΑ! Και εδω ουτε καν τα ψιχουλα να μην υπαρχουν και να γινονται. Καλα δεν μιλαω για αλλες πολεις οπου εκει ειναι ξεγραμμενες τελειως. Όσο για τα πρωταθλήματα, μην το ανοίξουμε το θέμα, γιατί τα χρέη που έχουν διαγραφεί στην ΠΑΕ σου, φτάνουν για να αγοράσεις 5-6 πρωταθλήματα στην Ελλάδα. Δηλαδη. Για πες ενδιαφερομαι.... Δωσε μου στοιχεια να τα αναλυσουμε, οχι ομως ασαφη λογια..... Ακομα και ετσι ομως, σε εσας ποσα αραγε χαριστηκαν?
Erwdios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μάλιστα... θες δηλαδή να συγκρίνουμε τιμωρίες παοκ και osfp? θα γελάνε και τα τσιμέντα... έχουν γίνει και με τον βάζελο καφρίλες... δεν είναι εκεί το θέμα όμως... μη κανεις υποθέσεις, κανέναν αντίπαλο δε γουστάρουμε. απλά το κόκκινο έχει effect όπως στους ταύρους p.s στην πυλαία ακόμα δεν κατάφεραν να αγοράσουν πρωτάθλημα Δεν έχω πρόβλημα να συγκρίνουμε τιμωρίες. Τιμωρίες σαν αυτές που έφαγε ο Ολυμπιακός στα λεγόμενα πετρινά του, δεν έχει ξαναφάει ουδέποτε ελληνική ομάδα και ρώτα και τα τσιμέντα αν θες. Με το βάζελο, η μόνη καφρίλα που έχει γίνει ήταν το ξύλο στη Θεσσαλονίκη στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2000, που έσπαζαν αυτοκίνητα με αθηναϊκές πινακίδες. Τπτ άλλο. Το θέμα είναι ότι κάποιος σας έχει στρέψει εναντίον του Ολυμπιακού με χορηγίες και αγοράζοντας ακριβοπληρωμένα παλτά. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω προσωπικά.
tsakonas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μπα είσαι τελείως λάθος... αυτά είναι πρόσφατα...την δεκαετία του 80 φούντωσε η κόντρα
Erwdios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 μπα είσαι τελείως λάθος... αυτά είναι πρόσφατα...την δεκαετία του 80 φούντωσε η κόντρα Όχι με τέτοια λύσσα πάντως.
OBaneBane7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ότι είχε γίνει και παλιότερα στη φυσούνα της Τούμπας. Για θυμήστε μου εκεί ποια ήταν η τιμωρία του ΠΑΟΚ. Απλώς συνηθίσατε τόσα χρόνια στην ατιμωρησία και τώρα το χάδι σας φαίνεται σφαλιάρα. συνηθισαμε εμεις στην ατιμωρισια??? Αν ειναι ετσι τοτε εσεις τι πρεπει να κανατε? Εσας το φυσηγμα πρεπει να σας φαινεται τυφωνας. Οταν οι οπαδοι σας κανουν οτι κανουν με Πανωνιο (νομιζω) και μαζευονται μετα οι βουλευτες σας να δικαιολογησουν τι? Οτι ο ελεφαντας δεν ηταν ελεφαντας???????????????????????????????????? Οτι τα επεισοδια δνε τα κανανε οπαδοι του Ολμπιακου αλλά καποιοι αλλοι??????? Της Δοξας Δραμας μηπως????????????????????????????????????????? Δεν πρεπει να μιλατε ειναι σαφες. Εχετε κατα-αδικησει τους παντες και τα παντα τα τελευταια 14 χρονια, εχετε ρημαξει τους νομους που δεν τηρουνται για εσας, κανετε ο,τι θελετε, οι διαιτητες σας ευνοουν με τα 1000 και μιλατε και απο πανω?? Εξακολουθώ να λέω ότι αν γινόταν το ίδιο σκηνικό με τον ΠΑΟ, δεν θα είχε ανοίξει ρουθούνι. Ενώ με τον αληταρά τον Ολυμπιακό έχουμε τζιχάντ... Λογικο γιατι ο Παναθηναικος παροτι εχει και αυτος μια ευνοια τα τελευταια 14 χρονια, δεν εχει καμια σχεση με την ευνοια που εχετε εσεις. Επισης λογικο γιατι δεν ηταν παικτης του Παναθηναικου ο Σιδερης ο οποιος δηλωσε οτι στα 70ς και 80ς κλαπηκαν απο τον ΠΑΟΚ 5-6 πρωταθληματα. Του Ολυμπιακου Πειραιως ηταν. Το θεμα του Κουδα κλπ κλπ. Η αδικια που εχουμε υποστει απο τον Ολυμπιακο Πειραιως, ειναι πολυ μεγαλυτερη απο αυτην που εχουμε υποστει απο τον Παναθηναικου. Οποτε το μενος που εχουμε κατα του Ολυμπιακου Πειραιως ειναι προφανως μεγαλυτερο. Το θέμα είναι ότι κάποιος σας έχει στρέψει εναντίον του Ολυμπιακού με χορηγίες και αγοράζοντας ακριβοπληρωμένα παλτά. Αυτή είναι η αίσθηση που έχω προσωπικά. Τοτε μαλλον εισαι πολυ μικρος. Δεν ειναι για αυτο σε διαβεβαιωνω! Δεν ειναι για αυτο πιστεψε με.
VAssassin Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Το θέμα είναι ότι κάποιος σας έχει στρέψει εναντίον του Ολυμπιακού με χορηγίες και αγοράζοντας ακριβοπληρωμένα παλτά. Χαχαχα... Τι άλλο θα διαβάσουμε... Η έχθρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού ξεκίνησε με τη μεταγραφή οικοδόμου.
Erwdios Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχα... Τι άλλο θα διαβάσουμε... Η έχθρα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού ξεκίνησε με τη μεταγραφή οικοδόμου. Εκει κορυφώθηκε ρε, δεν ξεκινησε
Προτεινόμενες αναρτήσεις