dismemberer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 και κατι ακομα; γιατι παιζετε με φανελες χωρις χορηγο στο ch league; Γιατι απαγορεύονται στην Γερμανία οι διαφημίσεις στοιχηματικών εταιρειών.
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 το να παίζεις αξιοπρεπώς χωρίς να ταμπουρώνεσαι και να χάνεις στο τσακ είναι επίτευγμα όπως και να πας στο uefa οσο καλα και να παιξες,η ηττα παραμενει αποτυχια και οχι επιτευγμα.το να ισχυριζεσαι το αντιθετο ειναι και αυτο που συνοψιζει ολη την κακομοιρια του ελληνικου ποδοσφαιρου,οχι μονο του ολυμπιακου.
SlimData Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 οσο καλα και να παιξες,η ηττα παραμενει αποτυχια και οχι επιτευγμα.το να ισχυριζεσαι το αντιθετο ειναι και αυτο που συνοψιζει ολη την κακομοιρια του ελληνικου ποδοσφαιρου,οχι μονο του ολυμπιακου. Η κατάντια, ποιου? Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μια χαρά άθλιο όπως του αξίζει και όπως μας αξίζει. Μάλλον εσύ έχεις υπερεκτιμήσει κάπως την κατάσταση του εγχώριου ποδοσφαίρου. Τώρα θα το πω, δεν κρατιέμαι... Να βλέπω γαύρο να μιλάει για καναπέ και τίποτα άλλο ρε μαγκες μου πριν κανει την χερουκλα ο Γερμανος δεν κανει ο οσφπ φαουλ στον τερματοφυλακα τους; ετσι μου φανηκε αλλα ημουν αυπνος οταν το βλεπα και δεν ειμαι σιγουρος. Όχι ρε, κανένα φαουλ, αυτός πέφτει στην πλάτη του πάμε στοίχημα. Ο οποίος πάμε στοίχημα όμως δεν αφήνει τον αμυντικό να πηδήξει, κι αυτό στην ευχέρεια του ρεφερι να το σφυρίξει.
KilliK Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μάλλον εσύ έχεις υπερεκτιμήσει κάπως την κατάσταση του εγχώριου ποδοσφαίρου. απο που το συμπερανες αυτο;
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 απο που το συμπερανες αυτο; Φαντάζομαι από αυτό. αλλα για του οτι θεωρουν για τον "ευρωπαικο" τους ολυμπιακο,επιτυχια στο αν περασει στην ουεφα..
Mika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 τελικα καποιον ολυμπιακο να μου απαντησει αν υπηρχε επιθετικο φαουλ πριν το χερι θα βρω;
SlimData Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 απο που το συμπερανες αυτο; Θέλεις αλήθεια απάντηση? Τι να συγκρίνω δηλαδή? Μπατζετ? Χορηγίες? Γήπεδα? Προπονητήρια? Νοοτροπία? Οπαδούς? Παράγοντες? Αγωνιστικούς χώρους? Επίπεδο αθλητών? Πως κλωτσάνε το τόπι? Ανταγωνισμός? Εφημερίδες? Τι? Τι να βρω που να μπορεί να συγκριθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο με τα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα ώστε ο αποκλεισμός από γαλλικές-ιταλικές-ισπανικές κτλ ομάδες είναι αποτυχία?
dismemberer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 τελικα καποιον ολυμπιακο να μου απαντησει αν υπηρχε επιθετικο φαουλ πριν το γκολ θα βρω; Πριν το γκολ? Ποτε λες?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Κύριοι, Η "παρομοίωση" με τα σαλιγκάρια θα κοπεί μαχαίρι, εφόσον υποτεθεί ότι επιθυμείτε να διατηρήσετε την πρόσβασή σας στο insomnia. Όπως έχω κατ' επανάληψη εξηγήσει, είναι δικαίωμα κάθε χρήστη να γράφει όπου νομίζει, ό,τι νομίζει, εφόσον το πράττει κόσμια. Επομένως, εφόσον το πράττει κόσμια (και θεωρώ ότι παράπονο επ' αυτού δεν υπάρχει, μιας και αναφορά δεν έχει σταλεί), δεν θα τον τρολάρετε χαρακτηρίζοντάς τον "σαλιγκάρι". Είναι λογικό και επόμενο, στις ήττες οι φίλοι και οπαδοί των "αιωνίων" να χαίρονται. Τα ίδια ακριβώς έκαναν οι φίλοι του Ολυμπιακού όταν αποκλείστηκε νωρίς-νωρίς φέτος ο Παναθηναϊκός. Επομένως, αφήστε το τρολάρισμα, για να περιοριστούμε σε αυτή τη σύσταση. Καλή συνέχεια σε όλους.
kirileman Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι, ηταν φαουλ. Ποιός έκανε φάουλ σε ποιόν;
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 τελικα καποιον ολυμπιακο να μου απαντησει αν υπηρχε επιθετικο φαουλ πριν το χερι θα βρω; Ο Διαιτητής έδωσε άουτ. Ο επόπτης της περιοχής όμως του είπε πως υπήρχε φάουλ στον τέρμα και έδωσε φάουλ τελικά.
LRoi Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Παρατηρώντας τη φάση προσεκτικότερα, δεν βλέπω κανένα φάουλ, παρά την αρχική μου εκτίμηση την οποία διατύπωσα χθες. Ο τερματοφύλακας βγαίνει και τρακάρει πάνω στον Παπαδόπουλο, ο οποίος τον έχει πλάτη. Επίσης θυμάμαι η συνέχεια του παιχνιδιού να γίνεται με ελεύθερο από την πλευρά που βγήκε η μπάλα και όχι από την πλευρά που έγινε το φάουλ (αν υποθέσουμε ότι αυτό έγινε) συνεπώς αυτό που ισχυρίζεται ο φίλος firewalker δεν επιβεβαιώνεται από την εξέλιξη του αγώνα.
alexis333 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Aκομα και οι Γερμανοι λενε πως ηταν χερι. http://www.gazzetta....-kurie-diaiteta Μαλον δε διαβαζουν insomnia... Ο ενας το χει βγαλει φαουλ και ο αλλος ακουσιο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις