Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωρε μολις μπηκα στο λαιβσκορς και βλέπω 2-0;;; Μωρε μπράβο! Βάζω να το ματσάκι...Αιντε πάλι του χρόνυο ο γαύρος, θα τσεπώσει τα 35εκ ευρώ...

Αυτά ειναι.

Δημοσ.

αυτη δεν ειναι η Αρσεναλ.

παιζουμε μπαλαρα θα μπορουσε ναταν 3-0.νικανε κ οι γερμανοι.

για να ουμε ρε ομαδαρα μου τρελανε μας

Δημοσ.

Νίκη θέλει η Μαρσέιγ, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός.

Άμυνα μπετόν η Άρσεναλ μιλάμε. Ενώ έχει καλούς παίκτες μέσα, έχουν το μυαλό εντελώς αλλού. Τακουνάκια και πασίτσες μέσα στην περιοχή σου; Πού πας ρε Άρσεναλ, δεν είναι εσωτερικό διπλό. Ο Βενγκέρ πρέπει να τα έχει πάρει στο κρανίο.

Δημοσ.

Μέχρι ποια μέρα θα είναι προπονηταράς τώρα ο Βαλβέρδε και θα φαίνεται το έργο του μέσα στο γήπεδο; Πότε ξανά γίνεται παλτό;

Δημοσ.

Μέχρι ποια μέρα θα είναι προπονηταράς τώρα ο Βαλβέρδε και θα φαίνεται το έργο του μέσα στο γήπεδο; Πότε ξανά γίνεται παλτό;

Απόψε; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μα τι εξυπνάδα είναι αυτοί που έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού; Δεν χορταίνει να τους θαυμάζει ο Σωτηρακόπουλος.

Μπαλιές-πάσες στο πουθενά = "πήγε να τον βρει πολύ έξυπνα"

Σουτ από του διαόλου του μάνα απόλυτα ελεγχόμενα ακόμα και αν ήμουν εγώ τερματοφύλακας = "α, εδώ δοκίμασε κάτι πολύ έξυπνο. Πολύ έξυπνη σκέψη."

κτλ κτλ.

Δημοσ.

Μα τι εξυπνάδα είναι αυτοί που έχουν οι παίχτες του Ολυμπιακού; Δεν χορταίνει να τους θαυμάζει ο Σωτηρακόπουλος.

Μπαλιές-πάσες στο πουθενά = "πήγε να τον βρει πολύ έξυπνα"

Σουτ από του διαόλου του μάνα απόλυτα ελεγχόμενα ακόμα και αν ήμουν εγώ τερματοφύλακας = "α, εδώ δοκίμασε κάτι πολύ έξυπνο. Πολύ έξυπνη σκέψη."

κτλ κτλ.

Τέτοια έλεγα εγώ όταν έπαιζα ακόμα στο ερασιτεχνικό και έκανε βλακεία ο συμπαίκτης μου... φώναζα από το τέρμα "Καλή σκέψη! Δεν πειράζει, το επόμενο" :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...