vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πότε ήτανε ζούγκλα ρε φίλε η Τούμπα σε παιχνίδι με τον ΠΑΟ. Παραλίγο να έβγαζαν το μάτι του Μιραλάς με το γυάλινο ποτήρι που πετάξανε. Α και που σαι τα σουτ στην κερκίδα συνεχίζονται
VAssassin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Όχι, καμία σχέση. Δες τον αγώνα τώρα και δες και τον αγώνα όταν έρθουμε εμείς Τούμπα να δεις το κλωτσίδι σύννεφο και να μου το θυμηθείς. Ε, λίγο δύσκολο να πέφτει κλωτσίδι απ' τον ΠΑΟΚ όταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχει τη μπάλα στα πόδια του...
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πάλι έξω ο Ιβιτσ αυτό και να θέλεις δεν το χάνεις
Erwdios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Πάλι έξω ο Ιβιτσ αυτό και να θέλεις δεν το χάνεις Κρύβε λόγια εσύ, έχει χάσει χειρότερα ο Μήτρογλου.
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χορηγία του βγενόπουλου το ματσάκι.. Δεν τα λέτε δεν τα γράφετε και μ'αναγκάζετε εμένα να τα λέω...
EKTELESTES Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ε, λίγο δύσκολο να πέφτει κλωτσίδι απ' τον ΠΑΟΚ όταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα έχει τη μπάλα στα πόδια του... Θα μας τρελάνεις εσύ...ο Ολυμπιακός είχε τη κατοχή, ο ΠΑΟΚ έπαιζε με αντεπιθέσεις (!) Ιδού κι όλας γιατί μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες: "Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός την κατοχή" http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/paok-olympiakos_1-0.766893.html
VAssassin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Θα μας τρελάνεις εσύ...ο Ολυμπιακός είχε τη κατοχή, ο ΠΑΟΚ έπαιζε με αντεπιθέσεις (!) Ιδού κι όλας γιατί μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπες: "Ο ΠΑΟΚ τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός την κατοχή" http://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/paok-olympiakos_1-0.766893.html Ξαναδιάβασε την κουβέντα μπας και το πιάσεις με τη δεύτερη.
Erwdios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Ο Vassassin μιλάει για τον σημερινό αγώνα. Πάντως και στο πρώτο που είχε και ο βάζελος κατοχή, εγώ δεν είδα κλωτσιές.
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Αν αυτό το γκολ είχε ακυρωθεί, σωστά βέβαια, σε παιχνίδι με το Ολυμπιακό όλοι οι παίχτες του ΠΑΟΚ θα είχαν κρεμαστεί από το λαιμό του διαιτητή και θα τον πήγαιναν καρότσι
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Χαχαχαχαχα! Θέλω πολύ να τρολάρω τώρα! Με γαργαλάς!
SlimData Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μπα, το φτιάχνεις μόνος σου, μη το ξεπατώσω κι εγώ..
vangelis_k Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Τι καλά παιδιά αυτοί οι παίχτες του ΠΑΟΚ δεν διαμαρτύρονται πια σε τίποτα. Ιστορική μέρα
FilipposMD Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Θα πάρετε τον Adefemi στον ΟΣΦΠ του χρόνου? Χαχα, πριν από λίγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις