kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Μωρέ μακάρι αλλά είναι και τυχεροί αυτοί. Ειδικά το φετινό πρωτάθλημα θα ΄πρεπε βάση δυναμικότητας να το ΄χαμε καθαρίσει εδώ και 3 μήνες.
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ειλικρινα δεν εχω καμια ανησυχια για το ματς στο οακα. Καμια ομως.. Για 4 ηταν στο Καραισκακη και εληξε 1-1. 2η φορα τα ιδιο δε γινεται.
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 φουλ αχρηστη ομαδα ο παο, ο αμπντουν μπορστα στον ζεκα και τον μαυρια φανταζει τζορτζεβιτς
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλά αυτοί σήμερα έχουν τα χάλια τους. Ας πάμε εμεις σοβαροί στο ΟΑΚΑ και πρωτοπόροι αν όλα πάνε καλά και τους τελειώνουμε..
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 φουλ αχρηστη ομαδα ο παο, ο αμπντουν μπορστα στον ζεκα και τον μαυρια φανταζει τζορτζεβιτς Ο Τζορτζεβιτς αντιστοιχα μπροστα τους φανταζει Κριστιανο Ροναλντο
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 δεν εχουν μονο σημερα τα χαλια τους... δεν εχουν και παιχτες. Αυτοι οι Κουινσι, Ζεκα εχουν να κανουν καλα ματς απο πριν τα Χριστουγεννα. ο Μαυριας ειναι για ομαδα αλλου επιπεδου.. Μονο ο Χριστοδουλοπουλος προσπαθει να κανει κατι, και μενει να δουμε πως θα ναι ο Νινης. Ολυμπιακος πληρης, με τζιμπουρ, Μιραλας, Ιμπαγασα κλπ θα κανει πλακα...
Tilemaxx Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 +1 πλέον και το μεγαλύτερο φιλικό στα τέλη Μάρτη...
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα. Ελα μωρη Παοκαρααααααααααα!!
daPro Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα. ρε φιλε γιατι το εκανες αυτο......... Ελα μωρη Παοκαρααααααααααα!! χαχαχαχα
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Σε προλαβα ηδη φιλε . Δες απο πανω χχαχααχαχχααχαχ
Kasrith Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα. Για να σε δω λολ τωρα τα είδα
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Ελα μωρη Παοκαρααααααααααα!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!
QQTilt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Το χω κανει ηδη. Οκ τοτε Kasrith Με περιμενατε στη γωνια παντως ολοι και σας προλαβα ΟΛΟΥΣ
margaritagr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Σημερα εκανε αποκρουση ο Χαλκιας και εβαλε γκολ ο Σαλπιγγιδης! παω να ελεγξω τον φουρνο της γειτονιας και το βραδυ θα το περασω κατω απ το γραφειο μου μ ενα φακο και μια σφυριχτρα στο χερι
kkostas77 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Καλά μιλάμε αυτός ο Χαλκιάς ήταν σαν 20 χρονών σήμερα...Και γκολ ο Σάλπι? Πάει...φέτος έχουν σπάσει τα πάντα. Ηττα γάβρου από Σκόντα, νίκη στη Τούμπα, νίκη ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ...Οπαπαπαπαπα!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις