Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μωρέ μακάρι αλλά είναι και τυχεροί αυτοί. Ειδικά το φετινό πρωτάθλημα θα ΄πρεπε βάση δυναμικότητας να το ΄χαμε καθαρίσει εδώ και 3 μήνες.

Δημοσ.

Ειλικρινα δεν εχω καμια ανησυχια για το ματς στο οακα. Καμια ομως..

Για 4 ηταν στο Καραισκακη και εληξε 1-1. 2η φορα τα ιδιο δε γινεται.

Δημοσ.

Καλά αυτοί σήμερα έχουν τα χάλια τους. Ας πάμε εμεις σοβαροί στο ΟΑΚΑ και πρωτοπόροι αν όλα πάνε καλά και τους τελειώνουμε..

Δημοσ.

φουλ αχρηστη ομαδα ο παο, ο αμπντουν μπορστα στον ζεκα και τον μαυρια φανταζει τζορτζεβιτς

Ο Τζορτζεβιτς αντιστοιχα μπροστα τους φανταζει Κριστιανο Ροναλντο :P

Δημοσ.

δεν εχουν μονο σημερα τα χαλια τους... δεν εχουν και παιχτες. Αυτοι οι Κουινσι, Ζεκα εχουν να κανουν καλα ματς απο πριν τα Χριστουγεννα. ο Μαυριας ειναι για ομαδα αλλου επιπεδου.. Μονο ο Χριστοδουλοπουλος προσπαθει να κανει κατι, και μενει να δουμε πως θα ναι ο Νινης.

Ολυμπιακος πληρης, με τζιμπουρ, Μιραλας, Ιμπαγασα κλπ θα κανει πλακα...

Δημοσ.

Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα.

Ελα μωρη Παοκαρααααααααααα!!

Δημοσ.

Το δηλώνω τώρα δημόσια, τη μέρα που θα βάλει ο Σαλπιγγίδης γκολ στο βάζελο θα βγω και θα φωνάζω ότι είμαι παοκαρα.

ρε φιλε γιατι το εκανες αυτο.........

Ελα μωρη Παοκαρααααααααααα!!

χαχαχαχα

Δημοσ.

Για να σε δω

λολ τωρα τα είδα

Δημοσ.

Σημερα εκανε αποκρουση ο Χαλκιας και εβαλε γκολ ο Σαλπιγγιδης! παω να ελεγξω τον φουρνο της γειτονιας και το βραδυ θα το περασω κατω απ το γραφειο μου μ ενα φακο και μια σφυριχτρα στο χερι

Δημοσ.

Καλά μιλάμε αυτός ο Χαλκιάς ήταν σαν 20 χρονών σήμερα...Και γκολ ο Σάλπι?

Πάει...φέτος έχουν σπάσει τα πάντα. Ηττα γάβρου από Σκόντα, νίκη στη Τούμπα, νίκη ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ...Οπαπαπαπαπα!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...