Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σήμερα (σ.σ. χθες) μιλάμε ρε :P

Κατά τη διάρκεια του αγώνα το έγραψα στους απέναντι, εσύ άργησες σήμερα. :)

Τώρα ακούω στον sport-fm τον τύπο που κάνει εκπομπή να λέει ότι ο Μπουρούσης πάει βάζελο το καλοκαίρι και στα χέρια του Ομπράντοβιτς θα γίνει το καλύτερο πεντάρι στην Ευρώπη.

Ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μπατίστ είπε ο τύπος.

Ρε Μπουρούση δέκα μέρες έλεγες...

Δημοσ.

Ήρθε και δεν το ξέρουμε?

Εσύ που ήσουν όλη τη μέρα?

Αγενέστατος είσαι, εδώ σβήναμε κεράκια για τα 87 μας χρόνια και ενώ ήσουν προσκεκλημένος, έλειπες?

Δεν πειράζει και του χρόνου

Δημοσ.

Κρίμα, έχασες το καλύτερο σήμερα!

Όχι τι λέω...το καλύτερο ειναι στις 18...be there, don't miss it!! :lol:

Δημοσ.

Εγώ ήμουν ακόμα στους δρόμους από χθες...

Έπινες για να ξεχάσεις?

(δώσε τώρα το κλειδί για την beta του Diablo και άσε τα τσαλιμάκια με τις ομάδες :P )

Δημοσ.

Χαχαχαχα θα το σκεφτώ όταν βαρεθώ :-D

Αν δεν μου το δώσεις, σε καταριέμαι να βλέπεις ΠΑΟ με Τοτσέ φουνταριστό τα επόμενα είκοσι χρόνια :P

Δημοσ.

Θα αποσυρθεί κ ο ίδιος μέχρι τότε,πόσο ισχυρή κατάρα να έχεις πια...

Άλλαξε ομάδα και στο δίνω την ίδια στιγμή :P

Δημοσ.

Τώρα ακούω στον sport-fm τον τύπο που κάνει εκπομπή να λέει ότι ο Μπουρούσης πάει βάζελο το καλοκαίρι και στα χέρια του Ομπράντοβιτς θα γίνει το καλύτερο πεντάρι στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεχτούν οι φιλάθλοι ρε :-D

Δημοσ.

ας είναι ο ομπράντοβιτς και αυτόν τον Σεπτέμβριο στον ΠΑΟ και κάτι θα γίνει.

Μπασκετικά μιλώντας, το κρέας δεν το θέλω στην ομάδα μου.

Δημοσ.

To ειπαν στο σπορ φμ και δεν κυκλοφορησε πουθενα online ακομα? Ουτε στο ιδιο τους το σαιτ? Παλι αυτοδημιουργεις ρε?

Αλλο να ειπε "ερχεται" και αλλο να αρχισε τα φιλολογικα τυπου "ενα 5ρι σαν τον Μπουρουση ΘΑ ΗΤΑΝ ετσι και γιουβετσι στον ΠΑΟ". Γιατι σε τετοιο επιπεδο εχει ερθει και ο Ρουντι Φερναντεζ ας πουμε. Εκει τουλαχιστον το εγραψε και ενα σαιτ εστω...

Ενμτωμεταξυ προχθες σας τα γραψα και μυαλο δε λετε να βαλετε, συνεχιζετε τα ιδια:

1. Ο ΠΑΟ δεν ξερουμε αν θα εχει διοικηση απο το Μαιο, ο Θανασης χτες δηλωσε στη νοβα οτι η αποφαση να φυγουν ειναι οριστικη. Ξερετε ομως ποιους παιχτες θα φερει η νεα διοικηση που δεν ξερουμε ποια θα ειναι.

2. Χωρις να γνωριζουμε αν ο Ζοτς θα παραμεινει, γνωριζουμε οτι ο παιχτης που θα ερθει θα γινει το καλυτερο 5ρι στα χερια του, ενω θεωρουμε δεδομενο οτι τον θελει στην ομαδα ο Σερβος.

3. Ληγουν τα συμβολαια των παντων, αλλα πριν δουμε ποιοι θα ανανεωσουν και ποιοι θα φυγουν για να αρχισει ο μεταγραφικος σχεδιασμος, εκλεισε στανταρακι μεταγραφη στη θεση 5. Γνωστη τακτικη του ΠΑΟ και του Ζοτς αυτη εξαλλου, να κλεινει παιχτες απτο Μαρτη για να διωξει υπαρχοντες χωρις να μιλησει μαζι τους...

Επιστημη ειναι?

Οποιος απαντησει στα παραπανω απτους 2 που εχουν αναπαραγει το ιδιο πραγμα (LRoi-margarita-tzi-ar) κερδιζει τον Μπουρουση με πρασινη φανελα σε μινιατουρα...

Δημοσ.

Εγώ αναπαράγω ότι ακριβώς ανέφεραν οι δύο δημοσιογράφοι του sport-fm χθες βράδυ σχετικά με "το καλύτερο πεντάρι της Ευρώπης στα χέρια του Ομπραντοβιτς".

Συνεπώς, θεωρώ συνετό να πεταχτείς μία Καλλιθέα να απλώσεις τα σεντόνια σου Midi, γιατί όσο κι αν τα απλώνεις εδώ μέσα δεν τυγχάνουν ανάγνωσης

Δημοσ.

Εγώ αναπαράγω ότι ακριβώς ανέφεραν οι δύο δημοσιογράφοι του sport-fm χθες βράδυ σχετικά με "το καλύτερο πεντάρι της Ευρώπης στα χέρια του Ομπραντοβιτς".

Συνεπώς, θεωρώ συνετό να πεταχτείς μία Καλλιθέα να απλώσεις τα σεντόνια σου Midi, γιατί όσο κι αν τα απλώνεις εδώ μέσα δεν τυγχάνουν ανάγνωσης

Εσυ τα αναπαραγεις , αν τα αναπαραγεις οπως τα ειπαν διοτι αμφιβαλλω με δεδομενο οτι πουθενα δε δημοσιευεται εκτος απο εδω μεσα, αρα σε σενα απανταω, εδω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...