MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ποιος εκανε καλη πορεια; Ποτε; Οι μονοι που κλαινε την μοιρα τους για το απο ποια ομαδα αποκλειστηκαν ειναι οι Ρωσσοι. Και που απεκλεισαν την Καζαν υπερβαση το λες. Η ευρωπη δεν ειναι Σουπερλιγκα που την μια Κυριακη παιζεις με παραρτημα κ την επομενη σου αποβαλλει 2 αντιπαλους ο Κακος και σου θριαμβολογει ο Πρωταθλητης την Δευτερα, για τους Γκαλακτικος Πειραιως... Κ παει αμασητο και ολα καλα... Περασαν την Μεταλιστ για Κερκυρα. Το δε 50-50 απο τον γκριζοκορακα δεν εχει χωνευτει ακομα. Περιμεναν να σφυριξει κανας Σπαθας και τωρα βρεθηκαν να πουλανε εισητηρια για Βουκουρεστι οσο οσο, να φευγουν. Εναν παραδεχομαι εγω. Τον χοντρο που και παντελονιαζει με ρυθμους Τζιγκερ και υποσχεται μεταγραφες που δεν υλοποιησε ποτε του και τους επεισε οτι με αυτην την ομαδα πανε για πορεια σε Τσουλου. Και μετα τους ξαναπεισε για πορεια στο Γιουροπα. Και το παντελονιασμα καλα κρατει
LRoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ο βάζελος, φέτος. Έφαγε 4 από την Οντένσε και 3 στο Ισραήλ και αποκλείστηκε με το μαγιώ. Επίσης αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον άπλυτο ΟΜΟ. Και στο πρωτάθλημα τον γλέντησε ο Κλωναρίδης και ο Μελισσάς. http://www.youtube.com/watch?v=hcm55lU9knw Με λύσσα, με λύσσα... Και αυτοί οι τύποι τολμάνε και μιλάνε ρε... Και για όσους δεν θυμούνται καλά εδώ μέσα ποιος είναι ο πρέσβης και ποιά η πρεσβυωπία: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method4/trank2012.html Ποιος εκανε καλη πορεια; Ποτε; Οι μονοι που κλαινε την μοιρα τους για το απο ποια ομαδα αποκλειστηκαν ειναι οι Ρωσσοι. Και που απεκλεισαν την Καζαν υπερβαση το λες. Η ευρωπη δεν ειναι Σουπερλιγκα που την μια Κυριακη παιζεις με παραρτημα κ την επομενη σου αποβαλλει 2 αντιπαλους ο Κακος και σου θριαμβολογει ο Πρωταθλητης την Δευτερα, για τους Γκαλακτικος Πειραιως... Κ παει αμασητο και ολα καλα... Περασαν την Μεταλιστ για Κερκυρα. Το δε 50-50 απο τον γκριζοκορακα δεν εχει χωνευτει ακομα. Περιμεναν να σφυριξει κανας Σπαθας και τωρα βρεθηκαν να πουλανε εισητηρια για Βουκουρεστι οσο οσο, να φευγουν Την Κυριακή λοιπόν παίζω με το καλύτερο παράρτημα και με βάζελο διαιτητή. Βάλτε μέσα και τον ψηλό Σισέ, μιας και ο κοντός αποχώρησε. Η Οντένσε πάντως σίγουρα είναι χειρότερη από την Κέρκυρα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και στο πρωτο γυρο τα ιδια ελεγες πριν το ντερμπι και γυρισες απτο Καραισκακη μονολογωντας 'μα ο Κουινσι;'
vlachaquito Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μικρες προσθηκες στην ομαδα (την εξης μια, δημιουργικο χαφ στην θεση ιμπαγασα) και να δωσουν τον ντζεμπουρ. παικταρας αλλα ατομισταρος, και δεν ξερω γιατι, αλλα μου φαινεται οτι απο εκει ξεκιναει το "κακο" με τις ατομιστιες. μπορει και να ειμαι λαθος. Και αντικαταστατη δεν χρειαζεται να παρει, ας κοιταξει κατα περιστερι μερια...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Τελειώνετε, αηδία το καταντήσατε.
LRoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μικρες προσθηκες στην ομαδα (την εξης μια, δημιουργικο χαφ στην θεση ιμπαγασα) και να δωσουν τον ντζεμπουρ. παικταρας αλλα ατομισταρος, και δεν ξερω γιατι, αλλα μου φαινεται οτι απο εκει ξεκιναει το "κακο" με τις ατομιστιες. μπορει και να ειμαι λαθος. Και αντικαταστατη δεν χρειαζεται να παρει, ας κοιταξει κατα περιστερι μερια... Ακραία χαφ χρειαζόμαστε επειγόντως. Και να επιστρέψει ο κάγκουρας.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Ακραία χαφ χρειαζόμαστε επειγόντως. Και να επιστρέψει ο κάγκουρας. αντι Ιμπαγασα και αντι Μελμπεργκ δε θες;
Rabican Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 αντι-ιμπαγασα οπωσδηποτε. αντι-μελμπεργκ ετσι κι ετσι. ακομη μια χρονια τη βγαζει ο σουηδος, με την απαραιτητη προυποθεση ομως να φορτσαρουν παπαζογλου/ποτουριδης να μαθουν.
LRoi Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Καθαρόαιμο αριστερό - δεξί χαφ, Παπασταθόπουλο, δημιουργικό χαφ και να επιστρέψει ο κάγκουρας
capten- Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πικρα. Η Mεταλιστ ήταν καλύτερη και πέρασε δικαια.Και εμείς να περνάγαμε δεν θα ήταν άδικο αλλα στον αντίπαλο μας αξίζουν συγχαρητήρια για την δύσκολη πρόκριση.Δυστυχώς ήμουν και εγώ ένας που πίστευε ότι η ομάδα μας θα πήγαινε στον τελικό διότι έπαιζε καλά και είχε αυτοπεποίθηση.Εφέτος ο Ολυμπιακός ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής στην Ευρώπη για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στον προπονητή μας.Ας ελπίσουμε σε μια διετία η τριετία να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και ώριμοι και να κάνουμε μια υπέρβαση. Για μένα πολύ σημαντική η απώλεια του Μανιάτη.Όσο για εμάς τους φιλάθλους αρχίσαμε να εκνευριζόμαστε κάπου στο 65 γιατί καταλάβαμε ότι η ομάδα έμεινε από δυνάμεις.Αλλα εκεί που στο 77 όταν ο Mεγερι έπιανε το πέναλτι ήμουν σίγουρος για την πρόκριση τελικά μας φάγανε τα συκώτια. Πάντως ωραία η ατμόσφαιρα στον ναό αν και στο champion ligue ήταν καλύτερα η όλη φάση πιο γιορτινή. Να είμαστε όλοι δυνατοί ώστε "εκτos" από πολύ καλά μπάλα που παικτhκε όπως εχτές να apolavanoume στο μέλλον και διακρίσεις από την ομάδα μας.
kirileman Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Και στο πρωτο γυρο τα ιδια ελεγες πριν το ντερμπι και γυρισες απτο Καραισκακη μονολογωντας 'μα ο Κουινσι;' Πόσο θα στενοχωρηθώ αν έχουμε τα ίδια του πρώτου γύρου.
Dropsreef Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Την Τετάρτη το ΟΣΦΠ-ΟΦΗ Οπότε Γόντικα κέρδισε με την Κυριακή, πάρε και ένα διπλό στην Κρήτη την ερχόμενη εβδομάδα με τον κουρασμένο Οφη και κάνε φιέστα τίτλου σε δύο εβδομάδες. Αλλά βρε ανόητε Γόντικα η αναβολή στο Οφη-Ολυμπιακός είχε δοθεί για να μην παίξει η ομάδα μεσοβδόμαδα ακόμα έναν αγώνα πριν τον προημιτελικό που είναι σε δύο εβδομάδες. 4/3 με Όφη, 8/3 με Μέταλιστ, 11/3 με Άρη, 15/3 με Μέταλιστ, 18/3 με Παναθηναϊκό, 21/3 με Οφη, 25/3 με Αστέρα, 29/3 προημιτελικός Europa, 1/4 με Παναιτωλικό, 5/4 επαναληπτικός Europa.
rabesatratana Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Πικρα. Η Mεταλιστ ήταν καλύτερη και πέρασε δικαια.Και εμείς να περνάγαμε δεν θα ήταν άδικο αλλα στον αντίπαλο μας αξίζουν συγχαρητήρια για την δύσκολη πρόκριση.Δυστυχώς ήμουν και εγώ ένας που πίστευε ότι η ομάδα μας θα πήγαινε στον τελικό διότι έπαιζε καλά και είχε αυτοπεποίθηση.Εφέτος ο Ολυμπιακός ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής στην Ευρώπη για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στον προπονητή μας.Ας ελπίσουμε σε μια διετία η τριετία να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και ώριμοι και να κάνουμε μια υπέρβαση. Αληθεια???? Περιεργο αφου φαινεσαι λογικος με αυτα που γραφεις....
gchris7 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Μικρες προσθηκες στην ομαδα (την εξης μια, δημιουργικο χαφ στην θεση ιμπαγασα) και να δωσουν τον ντζεμπουρ. παικταρας αλλα ατομισταρος, και δεν ξερω γιατι, αλλα μου φαινεται οτι απο εκει ξεκιναει το "κακο" με τις ατομιστιες. μπορει και να ειμαι λαθος. Και αντικαταστατη δεν χρειαζεται να παρει, ας κοιταξει κατα περιστερι μερια... Για εμένα μια χαρά ομαδικός(για επιθετικός) είναι ο Τζιμπουρ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Απλά τον τελευταίο μήνα η εικόνα που δείχνει είναι απογοητευτική. Κάτι συμβαίνει, δεν γίνεται να είναι τυχαίο που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, ενώ ο Βαλβερδε συνεχώς τον ξεκουράζει. -Αντι-Ιμπαγασα οπωσδήποτε. -Αντι-Ορμπαιθ γιατί μην ξεχνάμε είναι δανεικός και του χρόνου θα είναι 34-35. -Έναν ακραίο μιας και ο Καζιμ δεν φαίνεται να είναι και τίποτα το φοβερό τελικά. -Αν ο Τζιμπουρ συνεχίσει να είναι σε αυτά τα χάλια τότε θέλουμε και βασικό επιθετικό. -Επαναφορά Μητρογλα (υπό προϋποθέσεις) - διώξιμο στον γερο Παντελιτς. -Επίσης πρέπει να δούνε και για τα αλλά χαφ. Ο Μοντεστο θα είναι 34-35, ο Μακουν είναι δανεικός και πανάκριβος, ο Φεισα σακάτης. Το βασικότερο, ανανέωση στον Βαλβερδε για τουλάχιστον 3 χρόνια για να χτίσει μια φρέσκια και νεανική ομάδα. Αν είναι να ανανεώσει πάλι για ένα χρόνο και να φέρνει παίχτες 30+, ίσα ίσα για να βγει η χρονιά, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε, καλύτερα να μην ανανεώσει καθόλου. Θα έχει πολύ ζουμί το καλοκαίρι.
Andy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2012 Για εμένα μια χαρά ομαδικός(για επιθετικός) είναι ο Τζιμπουρ, δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Απλά τον τελευταίο μήνα η εικόνα που δείχνει είναι απογοητευτική. Κάτι συμβαίνει, δεν γίνεται να είναι τυχαίο που δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, ενώ ο Βαλβερδε συνεχώς τον ξεκουράζει. -Αντι-Ιμπαγασα οπωσδήποτε. -Αντι-Ορμπαιθ γιατί μην ξεχνάμε είναι δανεικός και του χρόνου θα είναι 34-35. -Έναν ακραίο μιας και ο Καζιμ δεν φαίνεται να είναι και τίποτα το φοβερό τελικά. -Αν ο Τζιμπουρ συνεχίσει να είναι σε αυτά τα χάλια τότε θέλουμε και βασικό επιθετικό. -Επαναφορά Μητρογλα (υπό προϋποθέσεις) - διώξιμο στον γερο Παντελιτς. -Επίσης πρέπει να δούνε και για τα αλλά χαφ. Ο Μοντεστο θα είναι 34-35, ο Μακουν είναι δανεικός και πανάκριβος, ο Φεισα σακάτης. Το βασικότερο, ανανέωση στον Βαλβερδε για τουλάχιστον 3 χρόνια για να χτίσει μια φρέσκια και νεανική ομάδα. Αν είναι να ανανεώσει πάλι για ένα χρόνο και να φέρνει παίχτες 30+, ίσα ίσα για να βγει η χρονιά, προκοπή δεν πρόκειται να δούμε, καλύτερα να μην ανανεώσει καθόλου. Θα έχει πολύ ζουμί το καλοκαίρι. ο djebbour εχει προβλημα ρε παιδια!το γραψα και πιο πανω!!κανονικα πρεπει να κανει επεμβαση!!αλλα την παει για πιο αργα για να βγει η χρονια..παντελιτς νομιζω του καναμε νεο συμβολαιο μολις τραυματιστηκε!!ο μακουν ειναι πανακριβος αλλα ειναι παιχτουρα..εγω τον εβλεπα και στην λυον παλια..συμφωνω για βαλβερδε!!!κατ εμε αμα φερουμε ενα δεξι χαφ ΜΠΟΜΠΑ κ εναν κοφτη σε στυλ ορμπαιθ αλλα πιο γρηγορο απο ομπαιθ αρα και πιο καλα αμυντικα θα δουμε μεγαλα πραγματα..αμυνα δεν χρειαζομαστε κανεναν..να μεινει ο μελμπερκ και να παιζει μια αυτος μια παπαζογλου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις