Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι σκατε; με τα ποσοστα που ειχε η ΝΔ στη Β πειραιως μονο εναν εβγαλε και αν βγαλει παλι εναν θα βγαλει. οποτε αφηστε αυτους να σκανε και να αλληλομαρκαρονται και τελικα να μεινουν και οι 2 απεξω! :P

κι εμενα μου εσκασε μηνυμα απο τον μητροπουλο και ξενερωσα ασχημα. πως πας ρε φιλε και συνδεεις οτι ησουν γενικος αρχηγος του ολυμπιακου με την καθοδο σου στις εκλογες; πολιτικο επιχειρημα ειναι αυτο; ζωο! και μαλιστα 2 μερες μετα το sms τον πετυχα στο αεροδρομιο, αλλα ειχα ξενερωσει τοσο που ουτε καν να παω να του την πω δεν ηθελα. με ποσο βλακες νομιζουν οτι εχουν να κανουν;!;!

Δημοσ.

. με ποσο βλακες νομιζουν οτι εχουν να κανουν;!;!

Δυστυχως,

Το προβλημα δεν ειναι οτι νομιζουν, το προβλημα ειναι οτι σκεφτονται πολυ ρεαλιστικα και λειτουργουν ετσι.Το παραδειγμα βουλευτων που αναφερθηκαν παραπανω αποδεικνυει του λογου το αληθες.

Τωρα αν εσυ, εγω και ο LRoi δεν μασαμε αυτο το κουτοχορτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν τοσες 1000δες που τους ψηφιζουν για ολα αυτα που εσυ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ οτι ειναι για μουτζες.

Δημοσ.

Παλιά ήταν σαφώς χειρότερη η κατάσταση, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα πώς γίνεται να εκλέγεται Βουλευτής, άνθρωπος που έκανε επερώτηση στη Βουλή για τους υποτιθέμενους ψεκασμούς των αεροπλάνων πάνω από την Αττική.

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο Ανατολάκης έγραφε και στο insomnia στο αντίστοιχο thread που κλειδώθηκε :fear:

Ο Μητρόπουλος μόνο και μόνο που καπηλεύτηκε το όνομα του Ολυμπιακού πρός ιδίον όφελος, θα έπρεπε να έχει απομακρυνθεί από την ΠΑΕ με συνοπτικές διαδικασίες, εφόσον η ΠΑΕ δεν το γνώριζε. Κάτι μου λέει όμως ότι το γνώριζε και πολύ καλά μάλιστα.

Προς όφελος του Μαρινάκη είναι να έχει δικό του άνθρωπο με λόγο στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, γι' αυτό και αντέδρασαν τόσο απροκάλυπτα στην επιλογή Αντολάκη over Μητρόπουλος.

Τα πρόβατα που τον ψήφισαν, μεγειά τον λαπά...

PS Τα τηλεφωνά μας τα βρήκαν από την ΠΑΕ, από όσους ήμαστε μέλη ή έχουμε κάνει εγγραφή για να παίρνουμε εισιτήρια από το Olympiacos.org.

Το να υποστηρίζεις σαν ΠΑΕ ότι δεν το γνώριζες, όταν εσύ έδωσες τα τηλέφωνα είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.

Δημοσ.

Καλορίζικος ο παιχταράς στην ομάδα.

Νομίζω πως ειναι παίχτης που θα αφήσει εποχή. Έχει το ταλέντο, Γιαννακοπουλίζει αρκετά. Γενικά χάρηκα πολυ!!!

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα ο Ολυμπιακός θα παίζει με Μέσι-Ρονάλντο δίδυμο στην επίθεση; Πέρα απο την πλάκα, είναι πολύ καλός παίκτης ο Βλαχοδήμος με τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Δεν νομίζω οτι ο κάθε Αμπτούν είναι καλύτερος για τα δεξιά, απο ένα Ελληνόπουλο που ξέρει σε ποιά ομάδα παίζει. Το ζήτημα είναι να μην κάνει αυτά που έκανε στην Ξάνθη, που την είχε δεί όντως Ρονάλντο. Χρειάζεται να βάλει το κεφάλι κάτω και να μην πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Δημοσ.

PS Τα τηλεφωνά μας τα βρήκαν από την ΠΑΕ, από όσους ήμαστε μέλη ή έχουμε κάνει εγγραφή για να παίρνουμε εισιτήρια από το Olympiacos.org.

Το να υποστηρίζεις σαν ΠΑΕ ότι δεν το γνώριζες, όταν εσύ έδωσες τα τηλέφωνα είναι τουλάχιστον εξοργιστικό.

Εμενα τηλέφωνο δεν με πήρανε ούτε e mail μου στείλανε,παρότι είμαι μέλος και έχω κάρτα διαρκειας.Αλλα αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι φάουλ από την παε.Θα ρωτήσω και τον ξάδερφο μου πάντως.

Ακόμα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω διότι δεν θυμάμαι αλλα όταν υπογράφεις και πληρώνεις την κάρτα πρέπει να σημειώσεις σε ένα κουτάκι του συμβολαίου ότι τα στοιχεια που δίνεις στην παε είναι εμπιστευτικά.Μάλλον το έβαλα εγώ ενώ εσύ όχι.Οποτε ....

Δημοσ.

Εμενα τηλέφωνο δεν με πήρανε ούτε e mail μου στείλανε,παρότι είμαι μέλος και έχω κάρτα διαρκειας.Αλλα αν ισχύει αυτό που λες τότε είναι φάουλ από την παε.Θα ρωτήσω και τον ξάδερφο μου πάντως.

Ακόμα δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω διότι δεν θυμάμαι αλλα όταν υπογράφεις και πληρώνεις την κάρτα πρέπει να σημειώσεις σε ένα κουτάκι του συμβολαίου ότι τα στοιχεια που δίνεις στην παε είναι εμπιστευτικά.Μάλλον το έβαλα εγώ ενώ εσύ όχι.Οποτε ....

Μπα και εμένα μου τα ζάλισε ο Τασάρας με τα sms.Με τον οποίο Τασάρα δεν έχω καμία σχέση,ούτε καν με την παράταξη του.

Δημοσ.

Καλορίζικος ο παιχταράς στην ομάδα.

Νομίζω πως ειναι παίχτης που θα αφήσει εποχή. Έχει το ταλέντο, Γιαννακοπουλίζει αρκετά. Γενικά χάρηκα πολυ!!!

Πότε προλαβατε και το ειδατε το τεραστιο αυτο ταλεντο? :fear: Φετος εμπαινε κυριως ως αλλαγη στο 2ο ημιχρονο και λογικα ειχε ενα καλο 15-20λεπτο αφου ερχοταν ως ξεκουραστος.

Καλος παικτης μοιαζει(οσο τον ειδα σε 3-4 παιχνιδια) αλλά "παικταρας", "παικτης που θα αφησει εποχη", κλπ, δεν προκυπτουν απο πουθενα και ειναι οι γνωστες υπερ-υπερ-υπερβολες.... :eek:

http://www.sport24.gr/football/omades/SkodaXanthi/thymizei_kristiano_ronalnto_o_vlaxodhmos.1515089.html

Εκτος απο το νεο Μεσι τωρα θα εχουμε και το νεο Ροναλντο στο Θρυλο ...

Αυτα ειναι ..

Πωπω πραγματικα ειναι εμετικοι οι δημοσιογραφοι. :eek:

Δημοσ.

Eδω βγήκε παιχταράς ο Νινης στα 17 του από ένα παιχνίδι και δε θα βγάλουμε τον Βλαχοδήμο? :rolleyes: Τα στοιχεια του δειχνουν παιχταρά εξελίξιμο.

Δημοσ.

εχουμε στον παγκο τον Messi κ τωρα πηραμε κ τον Ronaldo...τι ομαδαρα θρυλε μου θα μας τρελανεις :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...