Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν δεν κάνουμε κάτι με την περιφέρεια (και την δική μας και τον άλλον) δύσκολα... Κάποια στιγμή θα αρχίσουν να βάζουν και αυτοί από την ρακέτα. Τα τρίποντα όμως αν στραβώσουν δύσκολα αλλάζει...

Δημοσ.

Το πρωτο ημιχρονο εχει παει καλα. Εχουμε επιβαλει το ρυθμο μας, βγαζουμε καλες προσπαθειες επιθετικα, βγαζουμε και ελευθερα τριποντα.

Παραλληλα αμυντικα εχουμε κοψει το ρυθμο της Μακαμπι, εχουμε εξαφανισει Παργκο και Σχορτσιανιτη και τους οδηγουμε σε τριποντα υπο πιεση.

Το προβλημα σημερα ειναι οτι βαζουν τα τριποντα υπο πιεση, σε αντιθεση με εμας που χανουμε τα ελευθερα. Θελω να πιστευω οτι δε θα συνεχιστει ως το τελος του ματς αυτο. Καποια στιγμη θα μπουν και τα δικα μας.

ΥΓ. Μετα απο τον Ναβαρο, ο Καλαθης προς το παρον εχει παρει την ταυτοτητα και του Παργκο.

Δημοσ.

Εχει εκμηδενιστει ο Σοφο και ο Παργκο, με τα ψέμματα ο Ειντσον κραταει τη Μακαμπι στο παινχιδι, της λειπει πολύ και ο Περκινς βεβαια που θα μπορουσε να βοηθησει αρκετα. Αν δεν βρουν ρυθμο ευκολα δύσκολα θα κερδισει ο παο και με μετριοτατη μαλιστα εμφανιση.

Δημοσ.

Από άποψη ποιότητας και θεάματος αγώνων, το χειρότερο F4 που έχω δει τα τελευταία χρόνια (δεν τα έχω δει όλα βέβαια).

Για σήμερα, ο ΠΑΟ παίζει πιο ορθολογικά, αλλά συνολικά δεν έχει πιάσει καλή απόδοση (ούτε η Μακάμπι βέβαια). Το θέμα είναι αν θα βάλει κανένα τρίποντο ο ΠΑΟ ή αν θα μπορέσει να βρει πόντους από τους ψηλούς η Μακάμπι. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟ ξέρει πολύ καλά να μπλοκάρει τον Σόφο, πιο πιθανό μου φαίνεται να βάλει κανένα σουτ ο Νίκολας ή ο Φώτσης. Αμφίρροπο ματς σχετικά, αλλά ωραίο δεν θα το έλεγα.

Καλάθης+Διαμαντίδης 9 ασσίστ σε ένα ημίχρονο. Μεγάλη δουλειά για μια ομάδα αυτό.

Δημοσ.

Ο Νίκολας πήρε καμιά προσπάθεια για τρεις;

Oχι ειναι ο μονος που δεν εχει σουταρει 3π ακομα, αλλα εχασε ενα ελευθερο σουτ απο μεση αποσταση κι αυτος.

Δημοσ.

Ο Περπε ειναι χωρις ψυχολογια για την ωρα, φανηκε και απτις βολες του. Μονιμο προβλημα αυτου του παικτη οταν καιει η μπαλα ειναι οτι χανει ακομα και τα ελευθερα σουτ.

Δημοσ.

Σορυ αλλα ο περπε εχει βαλει πολυ μεγαλα καλαθια οταν καιει η μπαλα.Για τις βολες ναι εχεις δικιο.

Οταν ποσταρει τα βαζει. Στα 3π τον τρεμω στα μεγαλα παιχνιδια. Δεν ειπα οτι τα χανει κι ολα, αλλα συνηθως παθαινει αυτο που εχει παθει σημερα :P

Δημοσ.

Ο Περπε ειναι χωρις ψυχολογια για την ωρα, φανηκε και απτις βολες του. Μονιμο προβλημα αυτου του παικτη οταν καιει η μπαλα ειναι οτι χανει ακομα και τα ελευθερα σουτ.

O Περπερογλου είναι ο πιο ολιγόψυχος παιχτης που έχω δει ποτε.. Αν μπορουσε να του λέει ο Ομπραντοβιτς καθε ποτε πρέπει να αναπνεει θα το εκανε ευχαριστως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...